Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.222
Rekoh da zavisi od sredine. Na selu 30+, manjim mestima 35+, gradovima 40+, velikim gradovima 45+Pa ima neki broj godina?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh da zavisi od sredine. Na selu 30+, manjim mestima 35+, gradovima 40+, velikim gradovima 45+Pa ima neki broj godina?![]()
Sarajevo je gradRekoh da zavisi od sredine. Na selu 30+, manjim mestima 35+, gradovima 40+, velikim gradovima 45+![]()

Na selu 30+, manjim mestima 35+

Moja ne samo da je citala, nego me posle zezala. Bar da je krila. Tako da je tu cela ideja prestala.Nemam nažalost, skontala sam da mi mama čita pa sam onda počela da premještam da bi pomislila da više ne pišem, a nakon pisanja uništavala
![]()
Praktikuju se vruce stolice. Ko poslednji ustane taj je sledeci. Obicno se dogovore.A je l' se praktikuje taj običaj i na sahranama, pa ko uhvati venac on je sledeći?
Ja ponekad pišem djeci mojih radnih kolega lektire, pismene itd. Pismene pišem direkt, dobiju temu i pišem na viber. Jednom sam htjela ići u školu lom napraviti što mi je dala trojku a sastav bio vrhunski!![]()
Podsjetila si me na onu legendu koja kruži kad je učenik na satu filozofije dobio da napiše sastav na temu "Što je hrabrost?"Joj pakao. Ili kako sam provela letnji raspust. Instant oglupljivanje nmg.
Znaci polazak u peti razred. Prvi cas srpakog. Uciteljica je ocigledno pricala sa nastavnicom da sam talentovana za sastave, pesmice I tako to. Moja pretpostavka, osim ako nije bas bila svemirska losa slucajnost.
I prozove me zena da pricam na temu Kako sam provela letnji raspust. Ljudi moji ja sam stajala i cutala ili tako nesto, specijalni krug pakla. Ne mogu da zamislim kako je njoj bilo sto je tako divno ubola. Ne secam se kako je to prestalo, ali je trajalo..
Ovo vec ima potencijal!Sa mladoženjom sam čak imala kao neku vezu, davno![]()
Crni spava. Beli se uredno pomeri I gleda ih ko kretene. Kuca I dalje Ima entuzijazam da moze da se igra sa njima, pa maltrerira crnka.Hahaha, ovo je super. Koji god prijedlog iznijeli, crni imaju većinski broj glasova.
To sam prvo zapazila na fotki, kako ih bijela, odnosno Yang (haha) promatra.Crni spava. Beli se uredno pomeri I gleda ih ko kretene. Kuca I dalje Ima entuzijazam da moze da se igra sa njima, pa maltrerira crnka.
MhmCrni spava. Beli se uredno pomeri I gleda ih ko kretene. Kuca I dalje Ima entuzijazam da moze da se igra sa njima, pa maltrerira crnka.
AhMa dobije, ali ovaj nit stvarno moze da je gricne, nit su mu kandze upecatljive. Cujes samo cvil i eto kuce opet. Ovde se ne vidi kak je beli zapravo veliki, posto se crni prucio na maks.
Crni ume da ide okolo I zakukava, a nema mau nego neki zov maii maii. I ja nez sta hoce. Jedino mi pada na pamet da bi da mi donosi misa I loptice, ali od kuce ne moze da se igra, sve oduzme.
Beli sa druge strane ume da grebe vrata i pati stalno sto ne moze da izlazi.
Niko zadovoljan I jednostavan.
Ja vozim, ja vozim, jaaaaaMuda se najedose!
Ok ko vozi i kako da se obucemo?

Posetio te ljubavnik@Lorelaj92 ne sjećam se sna od noćas ali sam se probudila sa masnicom na ruci
Tačno kao da mi je neko lisice stavljao![]()