Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.387
Ti bi se naslađivao.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi se naslađivao.![]()
Pobrkala Srbiju sa Njemackom.bahato to, kažem ja![]()
što? da zajedno idete u buvaru?Zvaću karu moju @Bebica Be !
1. Što, baš lepo deluju.1. Sreća da sam ručala prije ovog Herojevog videa
2. @Lorelaj92 je l' koristiš telefon kad brže voziš?da donesem odluku da li bi bilo pametno sjesti u auto s tobom
![]()
Umalo da sravnis sluzbeno lice.Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant,
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom
Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom![]()
Da ga vadi, tražiššto? da zajedno idete u buvaru?
1. Što, baš lepo deluju.
2. Nikad, dok vozim postoji samk muzika i gas
ja ti mogu odmah reći i bez toga da ne sedaš sa njom u kola2. @Lorelaj92 je l' koristiš telefon kad brže voziš?da donesem odluku da li bi bilo pametno sjesti u auto s tobom
![]()
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.Umalo da sravnis sluzbeno lice.
Jel mu bila lEpa palica?
Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant,
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom
Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom![]()
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.
Izabrao je svoju bezbednost, čini mi se![]()
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.
Izabrao je svoju bezbednost, čini mi se
A palica, ono, dobra je, ali bolje što je nije digao, samo je mlatio okolo njom![]()
Tebe mećem napred pored mene, da kočiš umesto mene.ja ti mogu odmah reći i bez toga da ne sedaš sa njom u kola
Šta nije bolje pitaj to!Pričaj, šta ti je radio?![]()
I da im ispada sapun tokom tusa.što? da zajedno idete u buvaru?
Saću ga prebijem, polomiću ga kao kiflu iz Ševo pekareNije dobar, hoće tebe i mene u prdekanu da šalje.![]()