Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi se naslađivao. :roll:
kevin-the-office.gif

Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant, 🤣
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom :rotf:

Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom :sad2:
Umalo da sravnis sluzbeno lice.
Jel mu bila lEpa palica?

Umalo da sravnis sluzbeno lice.
Jel mu bila lEpa palica?
Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.
Izabrao je svoju bezbednost, čini mi se:srecna::rotf:

A palica, ono, dobra je, ali bolje što je nije digao, samo je mlatio okolo njom 🤭

Tako ja jednom vozila malo žešće starim putem za Bg, kod Topole negde isto tako pravac i blago uzvišenje, kad odmah posle uzvišenja policaj, reko gotovo zaustavlja me garant, 🤣
A ja ni ne smanjujem gas, on kreće da prelazi put i nećka se da li da mi je digne, palicu jelte i odustane, ja proletim, pogledam u retrovizor on mi mlati malko preteći onom palicom :rotf:

Tad sam se izvukla, ali mi zato kasnije naplatiše sve s kamatom :sad2:

Kolega i ja se vracali za Beograd, vozeci se regionalnim putem Zabari - Pozarevac. U nekom od sela policijska patrola, a ovom kola krs zivi, pola stvari ne radi. Krece plavac da ga zaustavi, polako dize ruku, kad ovaj moj iz kola takodje digne ruku na pozdrav masuci mu, i ja takodje po inerciji, prodjosmo mi bez zaustavljanja. Pitam ga "Jel znas tog pandura", on se smeje i kaze "Ma jok, ja to onako kad god ih vidim...". :lol: U retrovizoru vidimo kako pandur zbunjeno stoji, gleda za nama i nesto se domundjava sa kolegom. Ipak se nista nije desilo, nikakva kazna mu nije stigla na kucnu adresu.

Čini mi se da se malo štrecnuo da me zaustavi, jer se možda uplašio moje reakcije tom prilikom, nagla kočnica, pa da pokupim i njega i da završim u kanalu nekom.

Mene tako kad sam tek položila baš bilo strah zaustavljanja policije. Znaju se u gradovima zavući na baš ružna mjesta, pa šta ako ga pokupim kad stajem ili krećem 🤣

A palica, ono, dobra je, ali bolje što je nije digao, samo je mlatio okolo njom 🤭

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back