Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.052
nije razvod skup nego slobodaA i skup razvod, ne isplati se.
sloboda se uvek krvlju osvajala i zato uvek košta više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije razvod skup nego slobodaA i skup razvod, ne isplati se.
Vidim već da ćemo u 2 oka rešavati.nećemo

Pa to sam kaz'ooooonije razvod skup nego sloboda
sloboda se uvek krvlju osvajala i zato uvek košta više
ja sam i to rešio sa jednom rečenicom: sterilan samKod mene su sa pitanja braka prešli na pitanje djece.
Imam i ja. 6 i 7Ja idem piškiti kad je bacanje
Oj imam svadbu 6.9.![]()
Jes da nema još goreg izraza - raspuštenica.A najbolji je odgovor tih tetki, strina itd:
-što se moram udavati pa evo udala se ta i ta pa se razvela, pa ta pa se razvela..
-jes, ali ljepše zvuči neudata od neudavana!![]()

Eto, to je vec da se zamislimPa možda nije pogrešio![]()
baba devojkaJes da nema još goreg izraza - raspuštenica.![]()
Bolji efekat bi imalo kastriran sam.ja sam i to rešio sa jednom rečenicom: sterilan sam
Pa kad si romantikZnam i koji, mene zamalo i smuvao![]()

Romantičan čovek moj, zna šta valjaMislim da je to prvo rekao Heroj pa sam usvojila i ja![]()

Mozda mlada kaze Ne, pa uletis s klupeSa mladoženjom sam čak imala kao neku vezu, davno![]()
Da je valjao ne bi bio bivši, tj. pokojni kako mi volimo da kažemoMozda mlada kaze Ne, pa uletis s klupe
E koliko puta je to deletelo do meneJa jok, stojim sa rukama uz telo ili sa cašom u ruci.![]()
pa ako mi izbiješ oko i ja tebi onda daVidim već da ćemo u 2 oka rešavati.![]()
I udade se ti i zarobi na kraju vidiš.E koliko puta je to deletelo do mene
Slucajno
Mislim da je to prvo rekao Heroj pa sam usvojila i ja![]()
Isto, i da mi odvrće tegle, nosi kese i daje karticeKako me mrzi da pravim doručak sebi sad, a vidim spominjete brak, jedini validan razlog za ulazak u isti bi bio da mi neko pravi doručak kad sam ovako lijena![]()

Dogovoreno, vidiš kako kod nas klizi sve kao po loju podmazano fino, ne treba wd40.pa ako mi izbiješ oko i ja tebi onda da
Samo kad dodje 7.9. i kaze, ejjjj u braku sam, i nije ovo tako lose, samo sto mi treba vise praska za ves masinu i veci bojlerDa je valjao ne bi bio bivši, tj. pokojni kako mi volimo da kažemo![]()
Neki mi baksuz bacioI udade se ti i zarobi na kraju vidiš.
Da je se odreknemo odmah.Samo kad dodje 7.9. i kaze, ejjjj u braku sam, i nije ovo tako lose, samo sto mi treba vise praska za ves masinu i veci bojler![]()

U moje vrijeme da opsujem ucitelju mater, pa recimo da bi me pokojni stari sahranio od batinaMa oba puta tata kriv, prvi put jer je rekao direktorici škole da su debili jer su ga pozvali na razgovor jer sam opsovala učiteljici mater, a nisam, stvarno, učili lijepo izražavanje i bio test, bilo pitanje šta su ružne riječi i ja napisala: Ružne riječi su: Ebem Vam mater! I posvađao se pa ga "zamolili" da me prepiše u drugu školu. A drugi put isto ja nisam kriva, na času muzičkog nastavnica nam rekla da smo super uvježbali horsko pjevanje i kao odlično djeco, idemo još samo jednom, svi bez Emine (mene) i ja se rasplakala, istrčala iz učionice i škole, trčala do tate na njegov posao i on me za ruku i u školu i zvizne nastavnici šamar. Opet ga "zamolili" da me prepiše
Treći put zamalo, izvukla sam se nekako kad sam krala sa rajom pare iz crkve i došao svećenik da nas prijavi, mislim vukao nas je za ruke sve do škole, nismo mogli reći da nismo![]()