Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najgore za pisanje mi bi jedne godine kad nam je učiteljica zadala da pišemo dnevnik tokom ljetnjeg raspusta.

Mislim ja sam pisala inače svoj, ali meni je to bilo privatno da bih to nosila učiteljici 🙄

Pa sam morala da pišem duplo, jedan za sebe, jedan za učiteljicu. 🤣
Ovo je zapravo super. Pogotovo ako još imaš negdje spremljene te privatne. 💞

Nemam nažalost, skontala sam da mi mama čita pa sam onda počela da premještam da bi pomislila da više ne pišem, a nakon pisanja uništavala:vudu:

🤣
Tako je meni jednom nestala bilježnica gdje sam pisala pjesme, i nađem ju kod tate u ormaru s alatom. Još ju stavio u onu veliku kovertu. :fdlan:
Nakon toga sam bolje pripazila gdje ju spremiti.

Znači primiću :zaljubljena: :srecna:
Mhm
working bugs bunny GIF by Looney Tunes

Najgore za pisanje mi bi jedne godine kad nam je učiteljica zadala da pišemo dnevnik tokom ljetnjeg raspusta.

Mislim ja sam pisala inače svoj, ali meni je to bilo privatno da bih to nosila učiteljici 🙄

Pa sam morala da pišem duplo, jedan za sebe, jedan za učiteljicu. 🤣
Joj pakao. Ili kako sam provela letnji raspust. Instant oglupljivanje nmg.

Znaci polazak u peti razred. Prvi cas srpakog. Uciteljica je ocigledno pricala sa nastavnicom da sam talentovana za sastave, pesmice I tako to. Moja pretpostavka, osim ako nije bas bila svemirska losa slucajnost.
I prozove me zena da pricam na temu Kako sam provela letnji raspust. Ljudi moji ja sam stajala i cutala ili tako nesto, specijalni krug pakla. Ne mogu da zamislim kako je njoj bilo sto je tako divno ubola. Ne secam se kako je to prestalo, ali je trajalo..

Znaci polazak u peti razred. Prvi cas srpakog. Uciteljica je ocigledno pricala sa nastavnicom da sam talentovana za sastave, pesmice I tako to. Moja pretpostavka, osim ako nije bas bila svemirska losa slucajnost.
I prozove me zena da pricam na temu Kako sam provela letnji raspust. Ljudi moji ja sam stajala i cutala ili tako nesto, specijalni krug pakla. Ne mogu da zamislim kako je njoj bilo sto je tako divno ubola. Ne secam se kako je to prestalo, ali je trajalo..
Ja ponekad pišem djeci mojih radnih kolega lektire, pismene itd. Pismene pišem direkt, dobiju temu i pišem na viber. Jednom sam htjela ići u školu lom napraviti što mi je dala trojku a sastav bio vrhunski! :D

Eh ta holivudizacija prosvete
veruj znam sta govorim
ako je neko talentovan za posanje ne znaci da nema tremu od javnog nastupa
a naravno da je priati nesto sasvim drugo u odnosu na pisanje
o neostvarenim knjizevnicima koji su nas klince maltretirali
a tek Pikasoima u pkusaju i nesudjenim Mocartima

necu ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back