Serpenti
Poznat
- Poruka
- 7.875
Sumnjam, vjerovatno je to rekao za nekog drugogJel to onaj što Count reče da je pobegao grobaru sa lopate![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam, vjerovatno je to rekao za nekog drugogJel to onaj što Count reče da je pobegao grobaru sa lopate![]()
Pozdravi ga, mada to ne moram da ti pričam, to se podrazumevaSumnjam, vjerovatno je to rekao za nekog drugog![]()

Pa mi imamo svoje
Moš otići u Hercegovinu i nabrati koliko želiš. Džaba.

Mogu pitam kuma sutra, njemu žena iz bara, naći će se neštoTreba mi dečko pomorac iz Bara. Di da ga naručim?![]()
Ja pročitah kamasutraMogu pitam kuma sutra, njemu žena iz bara, naći će se nešto
Goni te primorske mladiće, mahnito. Ne pitaj kako znam
Nisam ni znala da se uzgajaju mandarine tu
Najljepše koje sam jela su mi barske, i mandarine i limun i nar.
Treba mi dečko pomorac iz Bara. Di da ga naručim?![]()
Ali pomorac da bude! Da plovi morima i okeanima, odnosno da nikad nije kućiMogu pitam kuma sutra, njemu žena iz bara, naći će se nešto
Goni te primorske mladiće, mahnito. Ne pitaj kako znam![]()
Uzvraća pozdrav, uvijek.Pozdravi ga, mada to ne moram da ti pričam, to se podrazumeva![]()

Aliii nije mi se duuugo dopao neki primoracGoni te primorske mladiće, mahnito. Ne pitaj kako znam![]()

Sjatko!Forumski drugari, dobro došli na našu malu
čajanku.
Pogledajte prilog 1813074
Novembar... savršeno vrijeme da se ušuškamo u pufnaste dekice i uz topli napitak (čajić) zajedno utonemo u vrbopucketav svijet bogougodnosti, te svojom energijom rastjeramo tmurne oblake. Pogledajte prilog 1813075
Za najhrabrije - poslužujemo Herojkov čaj i Obnijev čajčić.
Toplo ćebence veoma je važno da vaš ugođaj bude potpun... ako još niste pronašli odgovarajuće, rado ćemo vas posavjetovati na Temu pravog izbora.
Život možda nije savršen, ali šolja tvog čaja jeste. Pogledajte prilog 1813077
I za kraj, ono najvažnije - budite dobri!
![]()
Link do prethodne teme:
https://forum.krstarica.com/threads...c-pod-dudom-sparklesrevolving-hearts.1042341/
Sjatko!
Pepeljugina me je od prvih inace ovde docekala i uputila dok mi se jos vrtelo u glavi! Umanjila mi inicijjalni sok!
Nek nam je sa srecom sveza kafana!
Ziveli, masala trideset strana dok navrnuh.

Kad bi vi znali kako bih sad gricnula nešto slatko
Ali neka, biću ja karakter![]()

Kad bi vi znali kako bih sad gricnula nešto slatko
Ali neka, biću ja karakter![]()

Nema
Nisam ni ja danas, ili bar još nisam..![]()

a tebii ? 

Meni se jede Lindt čokolada sa pistaćimaa tebii ?
Ali jesmo rekle da nećemo jesti![]()

Aman bre viseMoždaa bijeli kinder bueno. Nema ni 50 grama, a petak je.![]()