- Poruka
- 51.663
Hoćeš i da mu počupamo nokte?Ja bih ga banovala ako ne prizna, ali ko mene pita![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš i da mu počupamo nokte?Ja bih ga banovala ako ne prizna, ali ko mene pita![]()
![]()

Hahaha, na ovo sam i ja poludila kad sam došla ovdje, ne znajući da su ovi likovi izmišljeni i ti ovo spomeneš.Govorio Luki da je derpe što svira klavir!!!! Popizdeo sam!

Krenućemo od obrva, možemo i dlake iz nosa, pa malko zubići pa ćemo krenuti naniže.Šta obrve!? Čupamo nešto drugo.

Joj, što volim deminutive!Krenućemo od obrva, možemo i dlake iz nosa, pa malko zubići pa ćemo krenuti naniže.![]()
UveeeeeekTeš teš. Sad uživaj, kao suncokret da nam budeš.![]()
Ja bih ga banovala ako ne prizna, ali ko mene pita![]()
![]()
Banovati @Pobednik79 je kao da si posekao zavetno drvo, sto godina nesrece, forum bi se odmah osusio...![]()
Da ga onajln spalimo..@Pobednik79 progovorićeš ili?![]()
Ti si moja Slavica kara, uvek i vavjek.Uveeeeeek
Ja sam vaše vrci vrcno sunce, hoćeš reći?![]()
Predat ćemo zahtjev i za tebe da budeš moderatorica, kao i @Lorelaj92, čim prođe ono neko vrijeme koliko mora proći da ispunjavate uvjete.Ja bih ga banovala ako ne prizna, ali ko mene pita![]()
![]()

Predat ćemo zahtjev i za tebe da budeš moderatorica, kao i @Lorelaj92, čim prođe ono neko vrijeme koliko mora proći da ispunjavate uvjete.![]()
Uzmi lanac pa neće pućiNe pitaj kako vreme utiče loše na mene, tj te nagle promene, obesila bih se sad o ovaj naš dud ali mi @Heroj.Ulice ne da, kaže pući će koliko sam velika.![]()

Više baniranih nego ono što si vidjela na politici?Ja prvi radni dan
![]()

Mogu samo da mi ga podojke urednice sa roze kanalaPobednik je poslao cirkularnu pozivnicu svima na ana.rs, pored svih banovanih od 2009. do danas što se setio.
Ako dođu i urednice ovde i počnu da nas banuju...![]()
Svima po zasluziViše baniranih nego ono što si vidjela na politici?
Hahaha, samo oštro.![]()

Imam ja kuci, hrastove moze izvlaciti.Uzmi lanac pa neće pući![]()

Žrtvujmo ga.Da ga onajln spalimo..
Ponosna sam na tebe, Hitlerovko mojaSvima po zasluzi![]()
![]()