Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
330840340_1575984316224092_618042973397039022_n.png

Nata prvo da objasni lajk! :]

Metroe, ja tačno znam gde sam te i kada pogodio, ali to nije bilo zlonamjerno niti sam ciljao da reaguješ tako. Ta subjektivna bol koju si sam sebi napravio ti još ne dozvoljava da izadješ iz prstom upirujućih ličnih prepiski, a to je infantilnost.
Kako sam ti ja izvrno post da te provociram? Izvrnuo sam post, jesam, post ličnog upiranja prstom koje ne prestaje u neodredjenu temu, o dvoličnosti na koju svi možemo dati normalan nepristrasan odgovor, jel' možemo da prčamo o temama ili još kao hrčci da se vrtimo oko ja, ti, on, mi, vi, oni?
Mene ne možeš isprovocirati, šta god napisao, i ja sam ti obećao u svakom slučaju, odgovoriću ti najblaže moguće, prijateljski... ali, nevezano za mene, pogledaj svoje poruke kako si skoro na nekim temama odgovarao neprijateljski drugim ljudima, recimo Ljubi ovde, a on te ničim nije isporvocirao, samo je dao svoje mišljenje, pa ti razmisli...
Prvo, ne mozes mene koji ima svoj integritet da nateras da se sluzim tvojim dvolicnim nacinom komunikacije koja izgleda bas ovako kako si sam napisao.
Glumeci finocu dok vredjas, a uvreda je komentarisanje izvrnutog smisla posta, dok se drzis za taj pendrek i odredjujes sta je pristojnost kao sto se i radi na krstarici bez moralne verikale. Gde svaki bot odredjuje pristojnost sakriven iz svog nicka i zasticen privatnom svojinom.

zbog malih gluposti , i sujete , moderatora i sa kaznjavanjem .
zatrazio je od mene da sa supermoderatorom vidim o cemu se radi.
na zalost , negativan , suh odgovor i bez pravilnoga objasnjenja.
dovelo je do toga, jer sam mu poslao prepisku i je dovela da je doneo odluku
i svojim recima , koja je svima bila jasna
ijjebes ti KRSTARICU sa takvima.
i obecao je da vise nece ulaziti , pisati ..
i nedostajao je njegov duh , smisao za humor , otvoreno i poodjebavao trolove.

i ostao je principijalan,
o vaznim , stvarima i idiotizmu pojedinih krstasa , i je bio uvijek i obavesten
i onda je bilo , doooobrih zajjebancija , mislim nasih dopisivanju.

NEDOSTAJACES, moj druze ILKE
Nakon par mjeseci udjem na forum i vidim ovo. Tuzan sam... iako ga nisam licno poznavao, ovjde smo razmjenili bezbroj poruka.

Prvo, ne mozes mene koji ima svoj integritet da nateras da se sluzim tvojim dvolicnim nacinom komunikacije koja izgleda bas ovako kako si sam napisao.
Glumeci finocu dok vredjas, a uvreda je komentarisanje izvrnutog smisla posta, dok se drzis za taj pendrek i odredjujes sta je pristojnost kao sto se i radi na krstarici bez moralne verikale. Gde svaki bot odredjuje pristojnost sakriven iz svog nicka i zasticen privatnom svojinom.
...ja ovo moram da isteram do kraja..
Nicim te covek nije uvredio a ti si njemu ovde sasuo i da nema integritet, i da je dvolican
i da glumi finocu, izvrce, drzi pendrek, nema moralnu vertikalu...jesi realan ti? :lol:

Postovacu Steinadlerovu zelju da se ovde u kafani dozvoli malo prljavija rasprava
a veruj mi, po svim moralnim kodeksima normalnog coveka, ovo je za brisanje sa velikim B...

...ja ovo moram da isteram do kraja..
Nicim te covek nije uvredio a ti si njemu ovde sasuo i da nema integritet, i da je dvolican
i da glumi finocu, izvrce, drzi pendrek, nema moralnu vertikalu...jesi realan ti? :lol:

Postovacu Steinadlerovu zelju da se ovde u kafani dozvoli malo prljavija rasprava
a veruj mi, po svim moralnim kodeksima normalnog coveka, ovo je za brisanje sa velikim B...
Nata prvo da objasni lajk! :]

Metroe, ja tačno znam gde sam te i kada pogodio, ali to nije bilo zlonamjerno niti sam ciljao da reaguješ tako. Ta subjektivna bol koju si sam sebi napravio ti još ne dozvoljava da izadješ iz prstom upirujućih ličnih prepiski, a to je infantilnost.
Kako sam ti ja izvrno post da te provociram? Izvrnuo sam post, jesam, post ličnog upiranja prstom koje ne prestaje u neodredjenu temu, o dvoličnosti na koju svi možemo dati normalan nepristrasan odgovor, jel' možemo da prčamo o temama ili još kao hrčci da se vrtimo oko ja, ti, on, mi, vi, oni?
Mene ne možeš isprovocirati, šta god napisao, i ja sam ti obećao u svakom slučaju, odgovoriću ti najblaže moguće, prijateljski... ali, nevezano za mene, pogledaj svoje poruke kako si skoro na nekim temama odgovarao neprijateljski drugim ljudima, recimo Ljubi ovde, a on te ničim nije isporvocirao, samo je dao svoje mišljenje, pa ti razmisli...
Da li siti blesava ili svesno trazis da raspravljam sa ovim jadnikom, koji bez problema sa pravilnikom za moderatore vredja, clana jer mu se moze? "zamolio te za malo prljavstine" a prljav je do lakata.
Treba li da citiram kako si ti reagovala na njegovo tumacenje mog posta "jer ga nisi razumela" ....
i naravno da ne znas da dobro ne znaci da mu golubovi seru po glavi....

Uostalom, ne vidim razloga da se ti mesas, a ako ti je bas stalo da "isterujes nesto" ...nije problem.
A nije problem ni da brises, ali je problem kada stanes na stranu ljudi koji me vredjaju i pozoves se na moju dobrotu.
..ja nisam stala ni na ciju stranu, pricamo...
Ako se ne slazem sa nekim to ne znaci da treba da ga vredjam...mada, svakom ponekad pukne film, nismo roboti...

Pa, finoću možeš kontrolisati, formalizovati, ali osjećaj zamjerke teško, tako da... ili grešim... :]
Грешиш. Млад си?
Млади људи замерају свакој ситници, кад сазриш, схватиш да није за замерку.
У том смислу сам написала да сам фина сад. 😁

Али, када сазриш научиш и да од тих ситних поступака склопиш слику карактера, па онда знаш на чему си и шта да очекујеш дугорочно.

...ne razumem zasto nekom smeta zelena trakica ispod necijeg nika
a jedino sto vidim kad su ovakve stvari u pitanju je to da je samo to problem...
Ајој Барб, зар стварно мислиш да Метроному смета лента, па он се черупао са свима редом. Само мене како је сатарио без тракице :lol:

Не улазим у то ко је у праву, велики су, мушки, сами ће да реше...
Али твоја констатација о мод статусу је као преписана са неког курса за модераторе.
Када год се неко не слаже са нечијим мишљењем, модератори се ухвате за то да их неко мрзи сбог статуса.
А обично нема везе са тим. И потенцирање, као и арогантан тон већине са тракицом заправо ставља акценат на то. Иначе би то било обично черупање два равноправна форумаша.

Back