- Poruka
- 53.098
Радо ћу да прочитам и да одговорим на сваку критику, док поштујемо пристојност у комуникацији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda lavicama...Последњи који је тражио овако нешто бачен је лавовима![]()
gani počo's d'bildaš, ili ti z'bildanje?kcao svima
a i sire
veoma ljiubi gani
Samo formalno... :]Ал сад сам озбиљно фина па нећу замерити![]()
Чек.. Формално фина или формално не замерамSamo formalno... :]
Pa, finoću možeš kontrolisati, formalizovati, ali osjećaj zamjerke teško, tako da... ili grešim... :]Чек.. Формално фина или формално не замерам
Објасни![]()
Prvo, ne mozes mene koji ima svoj integritet da nateras da se sluzim tvojim dvolicnim nacinom komunikacije koja izgleda bas ovako kako si sam napisao.Nata prvo da objasni lajk! :]
Metroe, ja tačno znam gde sam te i kada pogodio, ali to nije bilo zlonamjerno niti sam ciljao da reaguješ tako. Ta subjektivna bol koju si sam sebi napravio ti još ne dozvoljava da izadješ iz prstom upirujućih ličnih prepiski, a to je infantilnost.
Kako sam ti ja izvrno post da te provociram? Izvrnuo sam post, jesam, post ličnog upiranja prstom koje ne prestaje u neodredjenu temu, o dvoličnosti na koju svi možemo dati normalan nepristrasan odgovor, jel' možemo da prčamo o temama ili još kao hrčci da se vrtimo oko ja, ti, on, mi, vi, oni?
Mene ne možeš isprovocirati, šta god napisao, i ja sam ti obećao u svakom slučaju, odgovoriću ti najblaže moguće, prijateljski... ali, nevezano za mene, pogledaj svoje poruke kako si skoro na nekim temama odgovarao neprijateljski drugim ljudima, recimo Ljubi ovde, a on te ničim nije isporvocirao, samo je dao svoje mišljenje, pa ti razmisli...
Nakon par mjeseci udjem na forum i vidim ovo. Tuzan sam... iako ga nisam licno poznavao, ovjde smo razmjenili bezbroj poruka.zbog malih gluposti , i sujete , moderatora i sa kaznjavanjem .
zatrazio je od mene da sa supermoderatorom vidim o cemu se radi.
na zalost , negativan , suh odgovor i bez pravilnoga objasnjenja.
dovelo je do toga, jer sam mu poslao prepisku i je dovela da je doneo odluku
i svojim recima , koja je svima bila jasna
ijjebes ti KRSTARICU sa takvima.
i obecao je da vise nece ulaziti , pisati ..
i nedostajao je njegov duh , smisao za humor , otvoreno i poodjebavao trolove.
i ostao je principijalan,
o vaznim , stvarima i idiotizmu pojedinih krstasa , i je bio uvijek i obavesten
i onda je bilo , doooobrih zajjebancija , mislim nasih dopisivanju.
NEDOSTAJACES, moj druze ILKE
ne ,Jeli zna sta se konkretno desilo sa ILKETOM?
...ja ovo moram da isteram do kraja..Prvo, ne mozes mene koji ima svoj integritet da nateras da se sluzim tvojim dvolicnim nacinom komunikacije koja izgleda bas ovako kako si sam napisao.
Glumeci finocu dok vredjas, a uvreda je komentarisanje izvrnutog smisla posta, dok se drzis za taj pendrek i odredjujes sta je pristojnost kao sto se i radi na krstarici bez moralne verikale. Gde svaki bot odredjuje pristojnost sakriven iz svog nicka i zasticen privatnom svojinom.
...ja ovo moram da isteram do kraja..
Nicim te covek nije uvredio a ti si njemu ovde sasuo i da nema integritet, i da je dvolican
i da glumi finocu, izvrce, drzi pendrek, nema moralnu vertikalu...jesi realan ti?
Postovacu Steinadlerovu zelju da se ovde u kafani dozvoli malo prljavija rasprava
a veruj mi, po svim moralnim kodeksima normalnog coveka, ovo je za brisanje sa velikim B...
Da li siti blesava ili svesno trazis da raspravljam sa ovim jadnikom, koji bez problema sa pravilnikom za moderatore vredja, clana jer mu se moze? "zamolio te za malo prljavstine" a prljav je do lakata.Nata prvo da objasni lajk! :]
Metroe, ja tačno znam gde sam te i kada pogodio, ali to nije bilo zlonamjerno niti sam ciljao da reaguješ tako. Ta subjektivna bol koju si sam sebi napravio ti još ne dozvoljava da izadješ iz prstom upirujućih ličnih prepiski, a to je infantilnost.
Kako sam ti ja izvrno post da te provociram? Izvrnuo sam post, jesam, post ličnog upiranja prstom koje ne prestaje u neodredjenu temu, o dvoličnosti na koju svi možemo dati normalan nepristrasan odgovor, jel' možemo da prčamo o temama ili još kao hrčci da se vrtimo oko ja, ti, on, mi, vi, oni?
Mene ne možeš isprovocirati, šta god napisao, i ja sam ti obećao u svakom slučaju, odgovoriću ti najblaže moguće, prijateljski... ali, nevezano za mene, pogledaj svoje poruke kako si skoro na nekim temama odgovarao neprijateljski drugim ljudima, recimo Ljubi ovde, a on te ničim nije isporvocirao, samo je dao svoje mišljenje, pa ti razmisli...
..ja nisam stala ni na ciju stranu, pricamo...Uostalom, ne vidim razloga da se ti mesas, a ako ti je bas stalo da "isterujes nesto" ...nije problem.
A nije problem ni da brises, ali je problem kada stanes na stranu ljudi koji me vredjaju i pozoves se na moju dobrotu.
Грешиш. Млад си?Pa, finoću možeš kontrolisati, formalizovati, ali osjećaj zamjerke teško, tako da... ili grešim... :]
Ајој Барб, зар стварно мислиш да Метроному смета лента, па он се черупао са свима редом. Само мене како је сатарио без тракице...ne razumem zasto nekom smeta zelena trakica ispod necijeg nika
a jedino sto vidim kad su ovakve stvari u pitanju je to da je samo to problem...
Verovatno si u pravu....coveka poznas tek kada mu das pendrek ili okacis trakicu....da ne govorim o onima koji silu sprovode tudjim rukama.......ne razumem zasto nekom smeta zelena trakica ispod necijeg nika
a jedino sto vidim kad su ovakve stvari u pitanju je to da je samo to problem...
Recimo da ta pripadnost nekim klanu svakoga natera da brani ostale clanove, ne vidim da si ispratila komunikaciju pa onda izabrala s kim se ne slazes, vidim da branis lentu...ja nisam stala ni na ciju stranu, pricamo...
Ako se ne slazem sa nekim to ne znaci da treba da ga vredjam...mada, svakom ponekad pukne film, nismo roboti...
Prethodno traje vec dva meseca da se pristojno ili manje pristojno branim od prvokacija koje su mi upucene od strane nekoga kome je zadatak dobra atmosfera, a ne dokazivanje svoje intelegencije dobijenim pravom da sprovodis nasilje...ali prethodno si ti njemu rekao je da je nerazuman i zlonameran..
Odakle ti to...