- Poruka
- 54.067
Избацује ме, држим се грчевито 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Не пуштај..ne dam te...![]()

Не смем, још и тамо да ми избрљави...ma batali mobilni, udji na forum sa kompa...lepse je i udobnije...![]()
Nata prvo da objasni lajk! :]Reagovanje izvrtanjem smisla je odlika nerazumnih ljudi, subjektivno reagovanje na nerazumljiv tekst. Zlonamerno.
ako to nije vredjanje i zlonamernost, onda sam pogresio, ali sam ja shvatio da je namerno izvrtanje posta koji mu nije namenjen sa ciljem da mene ponizava. Bespotrebno.
Dakle smisao posta je da si ti primetila da se civilizacija nije promenila ni za milimetar,a kako bi to primetila da se nije promenila civilizacija? Kao paradoks, restlovi, pojavljuje se dvolicnost kod ljudi koji ne primecuju razliku od pocetka civilizacije. Ti si u postu samo primer razvijenosti civilizacije. Promene, promene na bolje.
Nata prvo da objasni lajk! :]

Ал сад сам озбиљно фина па нећу замерити![]()
Nije. U tvom slucaju pogotovo nije:Varanje sebe zbog onih oko sebe je odbrambeni mehanizam...
Да ли су ти обрисане поруке које си мени написао, реплицирао?Nije. U tvom slucaju narocito nije:
Ovih dana i nedelja sam kopirao recenice i poruke koje si mi nekada divljacki brisala, po nekoliko dnevno, "jer krse pravila".
Danas, gle, iste recenice ne krse.
Zato sam pitao koga varas, sebe ili nas.
Znas da nas ne mozes, a sebe samo privremeno,
Cenim da bih mogao da ponovo napisem "krave" i "kokoske", ma celu zivotinjsku farmu, i da danas ne bi bile obrisane (razume se da ni onda nisu krsile pravila, samo tvoju sujetu).
Nekada je svet poštovao elitu i čuvao sećanje na nju.
A danas?
Danas je elita prinuđena da živi i radi u ilegali.