Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle, ako se vec ne mesas u diskusiju ili svadju ili ga zovi kako hoces, onda tvoje drzanje "ispravne" strane deluje kao pokusaj jednog clana nekog klana da drzi stranu drugom, nevazno da li je u pravu.
Meni je zaista zanimljiv taj stav, ne samo tvoj, da je sila osnova za odredjivanje tacnosti argumenata i da je slabiji duzan da prihvati ispravnost argumenata jaceg (koji je po difoltu pametniji) cak i kada postoje nepobitni dokazi, svesnom coveku, da nije u pravu.
Zaista je najjednostavnije nekome dati vlast kerovodje da bi video kakav je covek.

Poslednja izmena:
Људима је потребно место за разговор, садржајан, пристојан.
Некоме је поверен посао да обезбеди услове и простор. Прихватио је тај посао, и шта ради? Прети.

Када ме носилац ленте,
(покушавајући у свом неразумевању да безусловно стане на страну другог модератора са којим водим дијалог,)
јавно назове пијаницом, неандерталцем,
доводи ме у незгодну ситуацију, да не знам да ли да одговорим модератору,
или свом колеги, обичном члану форума, саговорнику у дискусији.
Не знам с ким разговарам, не знам ко ми се обраћа - форумаш или мод, а изнесена квалификација заслужује одговор.

"U ovom grabežu, smutnji i pometnji, čiji ste vi, i samo vi, tvorac, kada se, u ime tobožnjeg milosrđa i pravdoljubivosti, preoblikuje svaka nit koja diše ili odaje znake života, nići će nešto čega se svi naglas pribojavate a, u stvari, toliko željno očekujete kao svoj jedini spas."
(Antihrist)

Poslednja izmena:
Некоме је поверен посао да обезбеди услове и простор. Прихватио је тај посао, и шта ради? Прети.
A ti se kao plašiš?
Slični ste...
Када ме носилац ленте,
(покушавајући у свом неразумевању да безусловно стане на страну другог модератора са којим водим дијалог,)
Ja uvek, kao običnom članu...
(a sa onim "bezuslovno" dodaješ začin...
Kako očekuješ da se završi ova rasprava ? )
Не знам с ким разговарам, не знам ко ми се обраћа - форумаш или мод, а ....
Forumaš :kpozdrav:

Prvo, ne mozes mene koji ima svoj integritet da nateras da se sluzim tvojim dvolicnim nacinom komunikacije koja izgleda bas ovako kako si sam napisao.
Glumeci finocu dok vredjas, a uvreda je komentarisanje izvrnutog smisla posta, dok se drzis za taj pendrek i odredjujes sta je pristojnost kao sto se i radi na krstarici bez moralne verikale. Gde svaki bot odredjuje pristojnost sakriven iz svog nicka i zasticen privatnom svojinom.
Metroe, ljude sa integritetom ne dotiču ovakve banalnosti sa foruma, pa i da si sve u pravu, oni se tome smeju, i to je adekvatna reakcija... a ti?
Na ostalim temama skoro trudio si se da me zapljuskuješ, ali ne uspevaš stijenu da srušiš, dok se ti sam urušavaš kada ti čovjek pred lice stavi ogledalo, a neko ko se urušava sam od sebe kao kula od karata, izvini, ne može sebi reći da ima integritet, to je samo egoizam i iluzija, sebe moj dobri Metroe možeš slagati, ali mene ne... e to je ogledalo koje sam ti postavio bez namjere da to rezultira tvojom autoagresijom koju si ispoljio otkrivši tako mržnju prema samom sebi i meni onda samo preostaje da osjećam žal... sve ti najbolje i iskreno želim, ali od ogledala se mora krenuti, ja sam to prošao, psovao i pljuvao u to isto, ali ga sada sa osmjehom gledam, to ti je moj Metroe jedini i pravi put.

Izvlačimo mudrosti iz dosadašnjih prepiski, ma kakve god one bile, dobra pouka se na kraju izvuče.

"Ne mrzite više druge, nego što volite sebe"
"Tudji grijeh uvijek je veći"
"Budite stijena koju talasi zapjuskuju..."

rock-coast-spray-surf-preview.jpg

Грешиш. Млад си?
Млади људи замерају свакој ситници, кад сазриш, схватиш да није за замерку.
У том смислу сам написала да сам фина сад. 😁

Али, када сазриш научиш и да од тих ситних поступака склопиш слику карактера, па онда знаш на чему си и шта да очекујеш дугорочно.
Ma ne bih se ja složio Nato s tijem, relativno je to, sto ljudi sto ćudi kod mladih i kod starih, ali kod srednjih je zanimljivo to klimaks/ljisovsko stanje... :] ...elem, često se dešava da ljudi kad omatore uglavnom postaju osjetljiviji, smetaju im sitnice i sve zamjeraju, pa pogledaj samo ovde oko sebe, imaš ti Nato prozrive okice ne sumnjam u to...
Takodje, krivo drvo ako u stranu raste, ono će da izraste još krivlje, a i ako sazri ne mora da znači da će davati sladak plod, naprotiv često to budu gorki plodovi...

Ајој Барб, зар стварно мислиш да Метроному смета лента, па он се черупао са свима редом. Само мене како је сатарио без тракице :lol:

Не улазим у то ко је у праву, велики су, мушки, сами ће да реше...
Али твоја констатација о мод статусу је као преписана са неког курса за модераторе.
Када год се неко не слаже са нечијим мишљењем, модератори се ухвате за то да их неко мрзи сбог статуса.
А обично нема везе са тим. И потенцирање, као и арогантан тон већине са тракицом заправо ставља акценат на то. Иначе би то било обично черупање два равноправна форумаша.
Nato, kada je neko arogantan to mu dodje kao naduvani balon koji se u ovom slučaju na forumu može probušiti čime, da pogodimo? Pa riječju, voila! Imao neko trakicu ili ne... argumentom i riječju poništava se svaka arogancija, ali samouvjerenost je nešto drugo... tako da svaki član može ravnopravno da razgovara sa svakim ovde jer ima pravo na riječ, na argument! Moderator nema nikakvu palicu koju će koristiti u sučeljavanju, pod "palicom", a taj termin zaista nije ovde prisutan ma koliko se trudili neki da ga nametnu, može biti samo mogućnost da se obriše poruka koja je mimo pravilnika... a ja dobri moji da pomenem i to, ovde u kavanici nam dragoj našoj otkako sam, ni to koristio nikada nisam, egal... "Liberte, egalite, fraternite"

Када ме носилац ленте,
Не знам с ким разговарам, не знам ко ми се обраћа - форумаш или мод, а изнесена квалификација заслужује одговор.

"U ovom grabežu, smutnji i pometnji, čiji ste vi, i samo vi, tvorac, kada se, u ime tobožnjeg milosrđa i pravdoljubivosti, preoblikuje svaka nit koja diše ili odaje znake života, nići će nešto čega se svi naglas pribojavate a, u stvari, toliko željno očekujete kao svoj jedini spas."
(Antihrist)
Potrebno je slažem se, čemu onda petolično ulaženje u kafanu sa pet maski i vitlanje na prvu "flašom" (uvredama), opsesivno, navaljivanje, uvrede (ne mnogo), agresija, i to ka ženskom polu, zar to nije neandertalski? Taj čin, način je okarakterisan kao neandertalski, a ne tvoja sveukupna ličnost, i ja naprotiv ne mislim da si takav sav, ali da si nastupio na taj način u jednom trenutku jesi, tako da sam si sebe postavio za nenadertalca...
Mogao si dosta frustri koje nosiš da uputiš na pp tom i tom, ali vjerovatno bi bio izignorisan, a možda je tako i bilo...

Poslednja izmena:
S obzirom da nosiš taj osjećaj više vrijednosti, znaš šta i kako, iskustva imaš, napišider CV, predaj u ejč ar, pa biće valjda prilike za takav potencijal... barem je gazda kafane nepristrasan, sam reče da ne svraća u kavanu, pa i tu možeš ubaciti CV, a cilj mu je valjda sve ovo na što ti ciljaš...

S obzirom da nosiš taj osjećaj više vrijednosti, znaš šta i kako, iskustva imaš, napišider CV, predaj u ejč ar, pa biće valjda prilike za takav potencijal... barem je gazda kafane nepristrasan, sam reče da ne svraća u kavanu, pa i tu možeš ubaciti CV, a cilj mu je valjda sve ovo na što ti ciljaš...
A, ti kao nemaš taj osećaj više vrednosti?

:whistling:

Natka, Barbi, gde ste?...
Dobro jutro. :)

Potrebno je slažem se, čemu onda petolično ulaženje u kafanu sa pet maski i vitlanje na prvu "flašom" (uvredama), opsesivno, navaljivanje, uvrede (ne mnogo), agresija, i to ka ženskom polu, zar to nije neandertalski? Taj čin, način je okarakterisan kao neandertalski, a ne tvoja sveukupna ličnost, i ja naprotiv ne mislim da si takav sav, ali da si nastupio na taj način u jednom trenutku jesi, tako da sam si sebe postavio za nenadertalca...
Mogao si dosta frustri koje nosiš da uputiš na pp tom i tom, ali vjerovatno bi bio izignorisan, a možda je tako i bilo...

Upravo tako..nas Tutu je uleteo i izazvao cunami ničim izazvan..iznenada, iznebuha kao sto i biva sa cunamijima..:lol:
Ali neka je, ima on tu neku inspirativnu provokacija crtu koju nema svako, to je dar od boga..
Ja obozavam provokacije inace, to mi je onako, uh, pokretački..ali ja nemam tu crtu.
Kad bi postojao neki kurs, rado bih ga pohadjala, ne pitam sta kosta..:D

... ničim izazvan..iznenada, iznebuha kao sto i biva sa cunamijima..:lol:
Ali neka je, ima on tu neku inspirativnu provokacija crtu koju nema svako, to je dar od boga..
Ja obozavam provokacije inace, to mi je onako, uh, pokretački..ali ja nemam tu crtu.

Das, stvarno, kako si se ti uopšte kvalifikovala za moderatorku? kad si rizična.. u nezgodnim godinama..

Tada je to bilo nešto... msm ozbiljno.

Bili ste u dubokom snu bez snova i tonuli u komu.
Neko vas je probudio.
Dal je kriv ko uvodi publiku u komu,
il ko lupa vratima i budi?
Pitanje je retoricko. Svoje odgovore ste na stranama iza vec napisali.

..aha to je dakle recept..uletim ko kauboj u sobu, tresnem vratima, lupim sakom o sto i viknem: ustaaj bando neradnicka, treba da se pozabavimo pitanjem opstanka belih medveda u africkom zoo vrtu...:zcepanje:

..ebiga, ne umem ti ja to, svi bi popadali od smeha kad bi ja ispoljila strogocu...ja budim poljupcima i neznim tapkanjem po obrazu...:lol:

..ebiga, ne umem ti ja to,
Znamo, videli smo.
vi bi popadali od smeha kad bi ja ispoljila strogocu...ja budim poljupcima i neznim tapkanjem po obrazu...:lol:
Na forumu ne. Ovde si prikriveno surova.
Kad se nameris na nekoga neselektivno brises i tranziras.
Ako neko kaze da si dobra, znaci da nije imao posla sa tobom.

Poslednja izmena:
Da izbegavam ucestvovanje u diskusijama?
Da kaznjavam i brisem one koji pojacano pisu?
Da dozvoljavam plavki da mi spamuje kafanu?

Tvoje mesto nije ovo mesto. Mozes nuditi samo ono sto imas.

Vrati obrisano, vrati izmenjrno, i videces me na delu.

Back