Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Nemoj da se sekiras! Doziracu hvalospeve. :wink:jagodica:hvala samo da se ne uobrazim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se sekiras! Doziracu hvalospeve. :wink:jagodica:hvala samo da se ne uobrazim
maliPrinc:NESI & MALI PRINC u Parizu
®:Eh, kad te NESnosna ala dočepa, little jedan!!!!
:wink: :wink: :wink:

divlja-u-srcu:Za Divljicu nema zime!
Divljica obozava zimu, a i kisu! HA!![]()

divlja-u-srcu:Sta se ,bre smejes?
Kishu ili kisu, sve jedno, bree!![]()
Evo ti jedna kisa!![]()
ops: bundeva:...Rekla si, pricaj mi o sreci
Rekoh ti, ne mogu stojeci
Rekla si, pricaj mi o sreci
Rekoh ti, ne mogu stojeci...

bundeva:a otkud ces mi to pricati :?

Nesi:maliPrinc:NESI & MALI PRINC u Parizu
Pariz...kako to svetlo zvuci.
Zvuk tramvaja remeti tisinu mojih sanjivih misli.
Osamnaesti je vek...
Na ulici zamor uzurbanih seljanki. Svuda su tezge. Prodavacice se medjusobno dovikuju, parajuci svojim piskavim glasovima jutro, ciji su se prvi zraci tek stidljivo pomolili na prozoru.
Provirujem. Ocarana lepotom vecnog grada, svetlosi i boema, ostajem nalakcena na sims. Pazljivo, izmedju saksija. Moje lice uokviruju muskatle, a drveni okvir prozora je kao ram za sliku. Nedostaje fotograf.
Pogled mi juri niz ulicu za malim dzeparosem, koji nestaje u guzvi. Seljanka na sav glas hvali svoja jaja. Na uglu devojka prodaje cvece. Izgleda predivno u bokoru poljskog cveca. Sitni beli cvetici, kao njena nevinost, kao rosa na rumenim obrazima.
Jutarnja magla odstupa prema Seni pred odlucnim koracima zandara.
Naglo je uzleteo.
Uplasio me.
Golub.
Ne zna se u stvari ko je koga vise...prhnuo je ispred mog prozora i ostavio par peruski da lebde u vazduhu. Pruzila sam ruku da je uhvatim, a uhvatila sam pogled slikara preko krovova.
Mahnuo mi je.
Zarobio je jutro na svom platnu. I mene u tom jutru.
Protegla sam se kao macka.
.