Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko zna šta ti čuješ. prema ukrajinskim izviješćima tamo su ruske trupe.

Evo informacije da je ofanziva pokrenuta, a čujem da nacistima dobro ide

- - - - - - - - - -

Поставила сам тему да подржавам т.интегритет Русије заједно са Кримом а добила сам поруку како кршим суверенитет Србије

А то нисам урадила , зар је подржавање Т.И Русије кршење суверинитета Србије , ја сам просто згрожена количином мржње

Ne izmišljaj. :lol:

Neće nikad dobiti sanitarni sertifikat i proći inspekciju ako im se to pašče mota po kuhiinji gde se priprema hrana .

Izvinjavam se ako me je neko preduhitrio, ali,..............ti si boodaletina, i to malo zesca.

- - - - - - - - - -

Мод ми је обрисао тему и тиме извршио дискриминацију , рекавши да овде важе правила Србије а не Русије изузетно антируски , да не кажем
мржњу је испољио.Ако Србија подржава т.интегритет сваке земље , онда то важи и за Русију и њен т.интегритет заједно са Кирмом

To je zato sto su placeni. Hebi ga, moras razumeti, vidis kako prolaze siftari kad ih puste niz vodu.
Ne zelis valjda da istu sudbinu dozive nasi sunarodnici, koji zive u ubedjenju da su neki faktor u zapadnim glavama.

Поставила сам тему да подржавам т.интегритет Русије заједно са Кримом а добила сам поруку како кршим суверенитет Србије

А то нисам урадила , зар је подржавање Т.И Русије кршење суверинитета Србије , ја сам просто згрожена количином мржње

takva tema - o suverenitetu u evropi - je krajnje aktuelna i zanimljiva.

mi najbolje znamo kako smo prosli, znamo i da je na konferenciji oebs-a, u helsinkiju, potpisan dokument o nepromenjivosti granica u evropi, misloim da su sastanku prisustvavale usa i kanada kao posmatraci, da bi ujedinjena nemacka expresno priznala extremisticku hrvatsku, i dala legitimnost razbijanju sfrj, sa svim posledicama koje su se desile, i jos se desavaju

politicko klatno se vraca, i onaj izuzetak koji je eu ucinila svoga hira radi, sad im se vrac i nije im prijatno

znaci postavlja se pitanje koliko je uopste eu civilizovana, ako nasilje primenjuje tamo gde zeli ne obaziruci se na pravila, zakone i ustav te drzave, i sta onda kada neko drugi pocne da resava svoje probleme a to resavanje se ne svidi eu i nemackoj?

ova teme je tek postala aktuelna i trajace decenijama. polako, mi znamo ko smo i sta nam se desavalo, i ko nas je agresivno napadao svim mogucim sredstvima, cak i kao ono sinoc prisiljavanje sa delegacijama u briselu

moderacija moze malo tu da uradi. bolje bi bilo da su predusretljiviji prema nama, za koga ce inace da navijaju?

takva tema - o suverenitetu u evropi - je krajnje aktuelna i zanimljiva.

mi najbolje znamo kako smo prosli, znamo i da je na konferenciji oebs-a, u helsinkiju, potpisan dokument o nepromenjivosti granica u evropi, misloim da su sastanku prisustvavale usa i kanada kao posmatraci, da bi ujedinjena nemacka expresno priznala extremisticku hrvatsku, i dala legitimnost razbijanju sfrj, sa svim posledicama koje su se desile, i jos se desavaju

politicko klatno se vraca, i onaj izuzetak koji je eu ucinila svoga hira radi, sad im se vrac i nije im prijatno

znaci postavlja se pitanje koliko je uopste eu civilizovana, ako nasilje primenjuje tamo gde zeli ne obaziruci se na pravila, zakone i ustav te drzave, i sta onda kada neko drugi pocne da resava svoje probleme a to resavanje se ne svidi eu i nemackoj?

ova teme je tek postala aktuelna i trajace decenijama. polako, mi znamo ko smo i sta nam se desavalo, i ko nas je agresivno napadao svim mogucim sredstvima, cak i kao ono sinoc prisiljavanje sa delegacijama u briselu

moderacija moze malo tu da uradi. bolje bi bilo da su predusretljiviji prema nama, za koga ce inace da navijaju?

Апсолутно је ЕУ творевина која ради по доструким аршинима , осим тога она земље које јој се супротставе уништава и то ће ускоро Русија да промени.Свет се поделио не само Украјина , погледај Египат и дочек Путина.Русија је светло а они који су против ње су тама

Гледала сам разговор председника Азербеџана са Дачићем и човек лепо каже да Србија има резолуцију 1244 и да то њој гарантује суверенитет .Пита га да ли види двоструки стандард и како подржавају Украјину а не Србију а Дачић ћути и погледа у камеру, значи ово је ужас

НЕОЧЕКИВАНА ПОДРШКА: Митинзи подршке Новорусији у Бугарској и Немачкој

PinExt.png

inShare​

СОФИЈА / МИНХЕН – Европом се све више шири свест о догађајима у Украјини. О томе сведоче и последња два митинга који су се одржали на тлу Европске уније као подршка народу Новорусије и политици Руске Федерације.
Митинг подршке Новорусији у Бугарској (Фото: Миа Новороссия)

У Бугарској је одржан митинг у знак подршке Новорусији и Русији. „Ми се искрено надамо да ће победа Сиризе у Грчкој бити подстицај за успон истински патриотских снага на Балкану, које ће своју политику заснивати на здравом разуму, а не да извршавају налоге Американаца“, поручено је са скупа у Софији.
Такође, 7. фебруара у Минхену одржане су демонстрације у знак подршке Новорусији. Митинг је организован од стране локалних антифашиста и темпирано се поклопио са безбедносном конференцијом која је ових дана одржана у том граду. Учесници митинга „обавестили“ су врх међународне заједнице који се окупио на скупу да Украјинци спроводе геноцид над цивилима у Донбасу.

Минхен
Митинг подршке Новорусији у Минхену (Фото: Миа Новороссия)

aha. ako je istina bice samo novi dobar kotlic.

pa kako misliš da kijvska hunta rat dobije?

i kada bi dobili bilo bi to kao da je sfrj nametnula silom ljudima u hrvatskoj ostanak u zajednici. nepravedno i krvavije od onoga sto je bilo. zajednica kao brak moze opstati samo dobrovoljno i s uvažavanjem.

onaj ko je ukrajini šapno da unutrašnja politička pitanja rešava ratom je njen neprijatelj br.1.

Poslednja izmena:
Гледала сам разговор председника Азербеџана са Дачићем и човек лепо каже да Србија има резолуцију 1244 и да то њој гарантује суверенитет .Пита га да ли види двоструки стандард и како подржавају Украјину а не Србију а Дачић ћути и погледа у камеру, значи ово је ужас

Дачић је НУЛА ОД ЧОВЕКА, једноставно НИШТАРИЈА........:cool:

To je samo jedno od pitanje gde vlast treba da daje odgovre narodu. Ima mnogo pitanja koja su vezana za nas i naš opstanak. Bilo bi dobro što pre da se, da odgovor da li srpki narod želi da uopšte ide u EU. To bi trebala da bude polazna tačka !!!

Sasvim ocekivani pokusaj da se pritiskom na druge delove fronta rastereti i oslabi zavrsni udar na kotao.
Cudno je da samo tu nesto pokusavaju, kao da na ostalim delovima nemaju ni snage ni mogucnosti.

Samo nam obecaj da, kada za dan, dva ovi tvoji AZOVci budu poceli zestoko da dobijaju po nosu, neces krenuti da kmecis i kukas kao sto vec tradicionalno imas obicaj. Kako su izasli tako ce se jos brze vratiti u Mariupolj i krenuti da kukaju po sistemu ne gadjajte nas tu su civili...

АМЕРИЧКИ СЕНАТОР КРИС МАРФИ: „Победићемо Русе уз помоћ балканских држава!“
10. 02. 2015.Амерички сенатор Крис Марфи најављује да ће САД учинити све да избаце Русију са Балкана и посебно изражава задовољство због чињенице да је, под снажним утицајем Вашингтона, пропао пројекат „Јужни ток“.

kris-marfi-senator-sad-a-1610-2014-mara-babovic-014.jpg

Марфи је, гостујући у немачком Фонду „Маршал“, потврдио да су САД прешле у напад на Русију на готово на свим подручјима.

Сенатор из редова Демократске странке, који је био у политичкој „инспекцији“ на Балкану, задовољан је због чињенице да земље регије желе у ЕУ и НАТО и да одбијају руске понуде.
Он као позитиван пример наводи Црну Гору, којој су Руси, како тврди, понудили уговор о војно-поморској бази вредан неколико милијарди, али је Подгорица, упркос економских проблема, одбила понуду, јер жели бити дио ЕУ и НАТО-а.

– Био сам у Бугарској са сенатором Меккејном оног дана кад је замрзнут „Јужни ток“ и желео сам да саопштим Влади Србије да ми је драго што се тај пројекат не развија – наводи Марфи.
Он поручује да ће амерички гас заменити руски, односно, да је алтернатива потенцијални увоз из САД, уз нови терминал у Хрватској.

Марфи, који се представља као главни амерички стручњак за Балкан,истиче да је руски председник Владимир Путин мислио да ће од Србије добити више у сфери војне сарадње, рачунајући на Јужни ток.

– Али, захваљујући томе што су Србија и друге земље у регији одлучиле да остану на евроатлантском путу и потврдиле приврженост тој обавези, спречено је проширење сарадње са Русијом – истакао је Марфи.

Он као „фрапантан успех“ наводи „чињеницу да постоји привремени споразум по којем српска влада службено не признаје Косово, али је спремна да ради са њим као са равноправним партнером“ – преносе портали.

Говорећи о Македонији, сенатор из савезне америчке државе Конектикат, најављује да САД могу да изврше притисак на Скопље како би се вратило на „прави пут“.
Марфи сматра да се „водећа улога САД мора активније користити у решавању македонског спора са Грчком у вези имена државе“.

– Желим да сви схвате: Русија неће „испарити“ – она ће наставити да врши притисак и сондира ситуацију на Блакану – рекао је Марфи.
Он закључује да „половичност политике појединих влада на Балкану“ осигурава „добру стартну позицију за повратак Вашингтона у регију“.

(Срна)

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Pa ja stalno govorim da mi Hrvati i Siptari cinimo okosnicu NATO armade. Jos kad nam se CG pridruzi, gazimo Ruse do Beringovog prolaza

- - - - - - - - - -

Lugansk danas .....

B9bxvfHIAAE4fOZ.jpg

Cija li je to pticica slikala, Gumijeva nije, nju su na raznju okrenuli Kozaci ...

Војска ЛНР окружили групу непријатеља у близини града Светлодарск.:)

Окружена jош jедна група каратеља Кијевске хунте у близини Светлодарска, где концентрисано од 1500 до 2000 украјинских војника, куда осим директно ВСУ и милитаната казнених добровољачких батаљона укључује и страни плаћеници ПВК.
http://www.segodnia.ru/news/156348

Pa ja stalno govorim da mi Hrvati i Siptari cinimo okosnicu NATO armade. Jos kad nam se CG pridruzi, gazimo Ruse do Beringovog prolaza

To je prazna priča. Nemamo mi kapacitete ni za šta, niti ekonomske, niti političke, niti vojne. Balkanski uticaj u svetu je rava nuli. Mogu samo balije i šiptanze da se navode na terorističke akcije i ništa više.

Kada bi Balkanske zemlje stvorile savez izmedju Grčke, Bugarske, Rumunije, Srbije, tada bi mogli nešto da napravmo u bilo kom smislu, kako ekonomskom tako vojnom i političkom. To bi bio pun pogodak za nas.

10. 02. 2015.Амерички сенатор Крис Марфи најављује да ће САД учинити све да избаце Русију са Балкана и посебно изражава задовољство због чињенице да је, под снажним утицајем Вашингтона, пропао пројекат „Јужни ток“.

kris-marfi-senator-sad-a-1610-2014-mara-babovic-014.jpg

Марфи је, гостујући у немачком Фонду „Маршал“, потврдио да су САД прешле у напад на Русију на готово на свим подручјима.

Сенатор из редова Демократске странке, који је био у политичкој „инспекцији“ на Балкану, задовољан је због чињенице да земље регије желе у ЕУ и НАТО и да одбијају руске понуде.
Он као позитиван пример наводи Црну Гору, којој су Руси, како тврди, понудили уговор о војно-поморској бази вредан неколико милијарди, али је Подгорица, упркос економских проблема, одбила понуду, јер жели бити дио ЕУ и НАТО-а.

– Био сам у Бугарској са сенатором Меккејном оног дана кад је замрзнут „Јужни ток“ и желео сам да саопштим Влади Србије да ми је драго што се тај пројекат не развија – наводи Марфи.
Он поручује да ће амерички гас заменити руски, односно, да је алтернатива потенцијални увоз из САД, уз нови терминал у Хрватској.

Марфи, који се представља као главни амерички стручњак за Балкан,истиче да је руски председник Владимир Путин мислио да ће од Србије добити више у сфери војне сарадње, рачунајући на Јужни ток.

– Али, захваљујући томе што су Србија и друге земље у регији одлучиле да остану на евроатлантском путу и потврдиле приврженост тој обавези, спречено је проширење сарадње са Русијом – истакао је Марфи.

Он као „фрапантан успех“ наводи „чињеницу да постоји привремени споразум по којем српска влада службено не признаје Косово, али је спремна да ради са њим као са равноправним партнером“ – преносе портали.

Говорећи о Македонији, сенатор из савезне америчке државе Конектикат, најављује да САД могу да изврше притисак на Скопље како би се вратило на „прави пут“.
Марфи сматра да се „водећа улога САД мора активније користити у решавању македонског спора са Грчком у вези имена државе“.

– Желим да сви схвате: Русија неће „испарити“ – она ће наставити да врши притисак и сондира ситуацију на Блакану – рекао је Марфи.
Он закључује да „половичност политике појединих влада на Балкану“ осигурава „добру стартну позицију за повратак Вашингтона у регију“.

(Срна)
Чек бре, како сад то Јужни ток замрзнут под мериканским притиском кад нас евроталибанија с Крсте убеђује да су Руси то учинили само да нас заебу???

aha. ako je istina bice samo novi dobar kotlic.

pa kako misliš da kijvska hunta rat dobije?

i kada bi dobili bilo bi to kao da je sfrj nametnula silom ljudima u hrvatskoj ostanak u zajednici. nepravedno i krvavije od onoga sto je bilo. zajednica kao brak moze opstati samo dobrovoljno i s uvažavanjem.

onaj ko je ukrajini šapno da unutrašnja politička pitanja rešava ratom je njen neprijatelj br.1.

zar stvarno mislis da kijvska hunta vodi rat,covjece rat se vodi iz bjele kuce
a kako stvari sada stoje bjela kuca dobija rat,uzeli su najveci dio Ukrajine i pozicionirali se na Ruskoj granici i za Rusiju je ovo strahovit poraz,iscupali su im srce ipak je ova teritorija Kijevske Rusije gde je nastala Ruska drzava kao Kosovo za Srbe

Значи ти се годинама кунеш у Дачића и скачеш ко бесна на сваки помен да је исти зрео за велеиздајнички процес.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back