Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нешто се ова америчанска гамад много раскокодакала. Мало, мало па о томе како неће дозволити да Путин прекраја границе Европе. Добар је то знак, добар.

Ruska lisica u NATO kokošinjcu, panika, kokkokodaaa

- - - - - - - - - -

Možemo već sada reći da je Rusija izgubila rat protiv Ukrajine.

Pad Kijeva je nauk ruskom narodu da se fašizam ne isplati.

Da se barem oni Rusi izvuku iz kotla

vijest-15393_1794_9247.jpg

:mrgreen:

Мод ми је обрисао тему и тиме извршио дискриминацију , рекавши да овде важе правила Србије а не Русије изузетно антируски , да не кажем
мржњу је испољио.Ако Србија подржава т.интегритет сваке земље , онда то важи и за Русију и њен т.интегритет заједно са Кирмом

Мод ми је обрисао тему и тиме извршио дискриминацију , рекавши да овде важе правила Србије а не Русије изузетно антируски , да не кажем
мржњу је испољио.Ако Србија подржава т.интегритет сваке земље , онда то важи и за Русију и њен т.интегритет заједно са Кирмом

da, cesta pojava sirenja nekakvog eu intarnacionalizma, na teret nas odavde iz srbije, koji pamtimo da nas rusija nikada nije napadala niti okupirala, rusi su jedina vojska koja je dosla prijateljski i odmah zatim prijateljski otisla iz srbije

:lol:

Zašto samo s Krimom?
Treba podržavati teritorijalni integritet Rusije zajedno sa cijelom Ukrajinom. :zblesav:

Da, ovdje se ekspresno brisu postovi kriticki prema merici i EU, a na Rusiju smijes kako hoces.
Bogami i ovaj forum je inficiram virusom demokracije. z:D

Сматрам да имамо право да изнесемо став и да јавно подржаимо т.интегритет Русије заједно са Кримом.Русија све што ради , ради за нас и политичари морају да делују у складу са вољом народа.

Ако ће да иду против народа , против воље народа, онда нам следи сценарио Источне Украјине

Влада Србије ће бити Кијев а граћани Новорусија, мислим да им то не треба

:lol:

Zašto samo s Krimom?
Treba podržavati teritorijalni integritet Rusije zajedno sa cijelom Ukrajinom. :zblesav:

Апсолутно си у праву , ускоро када се Новорусија придружи Русији и то треба подржати .Тренутно , што се мнее тиче , ја чврсто подржавам т.интегритет Новорусије.

Jasno je da je EU u savezu sa amerima organizovala cirkus u Ukrajini ali su se preracunali jer umesto da prisvoje Ukrajinu i jos vise stegnu omcu oko Rusije suocili su se sa prkosom Rusije koja nije spremna da mirno gleda na to vec je krenula u kontra-napad.....i sad "vamo-tamo drz-ne daj, ajmo da im udarimo sankcije ajmo ovo ajmo ono" i dok se oni opasuljise Rusi im preotese ideju i krenuse u pohod....dakle rusi na Ukrajinu vrse kontra-napad a ne napad sto govori o moralnosti njihovih motiva s jedne i nemoralnosti nato motiva sa druge strane. Dosta ukrajinaca to prepoznaje i ne zeli da ucestvuje u pokolju koji im je nametnuo zapad zarad svojih interesa (ukrajinci nisu divljaci kao siptari, imaju trunku razuma). Treba li da se kaze da na stranu zapada, a protiv rusije ratuju oni koji se izjasnjavaju kao fasisti??!! Treba li da se kaze da im hrvati opet priticu u pomoc kao sto su radili i za vreme drugog svestkog rata!!!?? Nemci ponovo napadaju Rusiju ali ovoga puta imaju zapad uz sebe a ne protiv sebe......cela prica....

Апсолутно си у праву , ускоро када се Новорусија придружи Русији и то треба подржати .Тренутно , што се мнее тиче , ја чврсто подржавам т.интегритет Новорусије.

Ja ne, ja podržavam t. integritet Rusije, do Berlina.

da, cesta pojava sirenja nekakvog eu intarnacionalizma, na teret nas odavde iz srbije, koji pamtimo da nas rusija nikada nije napadala niti okupirala, rusi su jedina vojska koja je dosla prijateljski i odmah zatim prijateljski otisla iz srbije

Поставила сам тему да подржавам т.интегритет Русије заједно са Кримом а добила сам поруку како кршим суверенитет Србије

А то нисам урадила , зар је подржавање Т.И Русије кршење суверинитета Србије , ја сам просто згрожена количином мржње

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back