Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иран је отерао мериканце 1979., Узбекистан и Киргистан 2005., прошле године отишли су из Афганистана, пре тога из Ирака.
Нема ништа од тога што причаш, мерика је 1990. имала1/3 светске економске моћи, а данас 1/5 с тенденцијом брзог пада, независно од тога што је у дуговима до гуше... једноставно нема штофа, а и Чајнезери на истоку је држе у кљештима, док 50М гладних скиче у самим САД.

Sto se tice Iraka i Avganistana,oni su se povukli ali nakon sto su stvorili satelitske drzave i politicki sistem i sad ti sateliti mogu da opstnu bez njihove pomoci.
naoruzali su i obucili njihove vojne i policijske snage,instalirali medije,sistem od nekoliko partija koje su sve lojalne itd kontas to su ustvari marionestki sateliti nesto kao sto je bila DDR SSSR ili kao sto je bila Visijevska Francuksa Njemackoj

Ali americki nosaci aviona su jos uvek sirom sveta, takodje ovu zajebanciju sa cenom nafte su rezirali Vasington i London, jos uvek su oni glavni igraci
Прошла режија, нафта скочила највише у последњих 17 година, од 1998.
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo...kocile-najvise-u-posljednjih-17-godina-988621
Није исто режирати кад немаш неки нарочит дуг и економија је здрава и кад си дужан до гуше и деиндустријализован до коске.
Бтв то с носачима им служи за парадирање, напашће не оне које хоће, већ ојне које могу, а могу само неке распаде и банане.

Samanta Pauer : Rusi su strasni i nesimpaticni ljudi !

yqoDSRIUCOE.jpg

Прошла режија, нафта скочила највише у последњих 17 година, од 1998.
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo...kocile-najvise-u-posljednjih-17-godina-988621
Није исто режирати кад немаш неки нарочит дуг и економија је здрава и кад си дужан до гуше и деиндустријализован до коске.
Бтв то с носачима им служи за парадирање, напашће не оне које хоће, већ ојне које могу, а могу само неке распаде и банане.
Amerikanci su na ruskoj granici, a ne Rusi u Meksiku ili Kanadi.

Sto se tice Iraka i Avganistana,oni su se povukli ali nakon sto su stvorili satelitske drzave i politicki sistem i sad ti sateliti mogu da opstnu bez njihove pomoci.
naoruzali su i obucili njihove vojne i policijske snage,instalirali medije,sistem od nekoliko partija koje su sve lojalne itd kontas to su ustvari marionestki sateliti nesto kao sto je bila DDR SSSR ili kao sto je bila Visijevska Francuksa Njemackoj
Талибанија у Афганистану није побеђена, а тај режим у Кабулу је климав до бола и неће се одржати, док су победом шиита у Ираку, који су блиски Техерану мериканци из очаја активирали ИСИС, али им баш не иде по плану.

- - - - - - - - - -

Руси, или Кинези, или већ ма ко други и немају амбиција да буду на америчкој граници, сем што је узгред мерика изолована с оба океана, а у Украјини им баш не цветају руже.

Амерички адути убрзано испадају из руку. Бићеш врло брзо сведок америчког одласка из Европе заједно са свом техником, армијом и авијацијом. Империја има снаге и пара али нема више статус. Више нису самозвани светски полицајац за шамарање и рекетисање. Већ имају два далеко јача и боља а ту за трећег неће бити места.

Амерички адути убрзано испадају из руку. Бићеш врло брзо сведок америчког одласка из Европе заједно са свом техником, армијом и авијацијом. Империја има снаге и пара али нема више статус. Више нису самозвани светски полицајац за шамарање и рекетисање. Већ имају два далеко јача и боља а ту за трећег неће бити места.

Kao Srbina najvise me zanimaju srpski interesi i zastita drzave Srbije i Srba, sve ostale stvari na svetskom nivou gledam iz srpskog ugla gde je tu nas interes. Suvise smo mi mali i slabi da se petljamo u resavanje svetskih problema

Kao Srbina najvise me zanimaju srpski interesi i zastita drzave Srbije i Srba, sve ostale stvari na svetskom nivou gledam iz srpskog ugla gde je tu nas interes. Suvise smo mi mali i slabi da se petljamo u resavanje svetskih problema

Слажем се.
Значи као Србину први интерес ти је да истерамо колонијалне управнике и окупаторе из ЕУ и САД. Затим да се демократија као највиша фаза фашизма потпуно уништи а њихови протагонист повешају на Теразијама. Затим следи савез са Русијом.
То су три тачке после којих Србина тек може да преживи холокост и геноцид који јој је намењен.

U mestu čeruhino prilikom oslobođenja pronađeno 250 belgjski vojníka sa punom nato opremom procena je da u kotlu ima oko 2500. Nato vojnika kaže da će u naredni par dana biti sve gotovo al se nastupa oprezno zbog minirani zgrada :-)
To je izveštaj jednog drugara koji se bori sa opolčencima u domovini sam pa mi loš internet možda bude i koja slika sa terena kad prođe ban paćemo da okačimo :-)
Švedski snajperista Mikhail Skilt obučava trenutno 7 rvacki boraca da se bore protiv srba koji ratuju na strani opolčenaca za sad više od 25 rvatina ima u azovu koji se bore :-)
Izvor: Drugi forum od korisnika pein.

Zaboravljaš da oni imaju podršku Amerike i ostalih "zapadani zemalja" i to im dozvoljava da se nekažnjeno služe najstrašnijim zločinima protiv nelojalnog stanovištva.
Zato se i mora insistirati na federaciji jer samo tako stanovništvu koje govori ruskim jezikom kao maternjim mogu biti garantovana i zaštićena osnovna ljudska prava.
na nakaradno rešenje zabadava podrška i sa marsa.
imala je hrvatska podršku, pa je morala skupiti 100.000 vojnika da bi "rešila" RSK koja tada nije imala ni 100.000 ljudi. i to tako šo je izvrsila etnicko šiscenje i ostavši šugava na vijek vijekova.

Приобалне јединице Црноморске флоте почеле су вежбе на планинском полигону на Криму.
У вежбама учествује више од 600 војника и 50 јединица борбене технике, од којих је већина тек недавно стигла у флоту.

crnomorska-flota-1.jpg

Слажем се.
Значи као Србину први интерес ти је да истерамо колонијалне управнике и окупаторе из ЕУ и САД. Затим да се демократија као највиша фаза фашизма потпуно уништи а њихови протагонист повешају на Теразијама. Затим следи савез са Русијом.
То су три тачке после којих Србина тек може да преживи холокост и геноцид који јој је намењен.
Na istoj talasnoj duzini smo

%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D  1%92%D0%B0%D1%87%D0%B8-790x442.png

Погледајте како јединице Новорусије чисте задње остатке кијевских фашистичких хорди из села Лонгинова и како су затворили и потпуно окружили снеге фашистичке кијевске хунте у Дебаљцеву.

na nakaradno rešenje zabadava podrška i sa marsa.
imala je hrvatska podršku, pa je morala skupiti 100.000 vojnika da bi "rešila" RSK koja tada nije imala ni 100.000 ljudi. i to tako šo je izvrsila etnicko šiscenje i ostavši šugava na vijek vijekova.
Upravo to sam i rekao, uz podršku zapada možeš i da potpuno očistiš nelojalno stanovništvo, a što se tiče kazne meni deluje da su Hrvati prošli nekažnjeno.

Upravo to sam i rekao, uz podršku zapada možeš i da potpuno očistiš nelojalno stanovništvo, a što se tiče kazne meni deluje da su Hrvati prošli nekažnjeno.
nelojalnog stanovnisva ima i vise od pola ukrajine. suprostavljenost ce se zahuktavati. a ukrajina ce sve vise goreti. spirala je to.

tehnika kojom su amerika i nemacka krenulu u osvajanje sveta jedva da je prosla u RSK. rusija i kina nisu rsk. jst da ima istih slova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back