- Poruka
- 38.576
To je odgovor na američku intervenciju. Nauči da razlikuješ uzrok i posledicu, slepče.
Ne lupetaj bez reda i smisla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je odgovor na američku intervenciju. Nauči da razlikuješ uzrok i posledicu, slepče.
Nikakav problem, Porošenko nije šupak poput ruskih marioneta tipa Janukovič, i njegov cilj je savršeno jasan: osloboditi svaki pedalj države od terorista i okupatora, kao što i priliči svakom ozbiljnom državniku.

Ne lupetaj bez reda i smisla.
Pa onda čoveče diskutuj u tom smeru. Nemoj da kriviš Rusiju što joj se taj američki interes nije svideo.
Dovesti vojsku u red, modernizirati je, osigurati suvremeno oružje, izgraditi oficirski kadar. Krim će pričekati vojno oslobodjenje (pitanje na koji način bi to bilo izvedivo) ali Donbas neće toliko. Točno je da Rusi mogu inyervenirati, ali sa svakim ruskim vojnikom kome će stolar iskrojiti civilku će Putin imati sve više problema kod kuće s pitanjem koje ne može ignorirati: zašto naši vojnici ginu u drugoj državi?
Naravno, pilitički pritisak i sankcije Rusiji ne smiju oslabiti, dapače.
- - - - - - - - - -
A zašto se onda većina Ukra nije pobunila pritiv strane intervencije Amera? Baš vole biti okupirani? Pričaš bajke.
Naravno da je Majdan iniciran iz EU i USA, ali da takvu ideju Ukri nisu prihvatili, to bi propalo prvog dana.
A kao što vidiš, za tu ideju su spremni i ginuti.

Naravno da neće, ali kakve to veze ima?
Većina u državi bira i većina odlučuje.
Znači tukli su te i poremetili u glavi centar za rezonovanje.
Ima jedno pitanje na koje nemam pravi odgovor pa me zanimaju objektivni i utemeljeni komentari
Ukrima se, naime, konstantno prividjaju Rusi i njihova agresija i direktno vojno mesanje u sukobima na istoku. Prakticno cine sve sto mogu da isprovociraju rusku intervenciju. S druge strane, za godinu dana od otcepljenja/aneksije nisu bacili kamen na Krim da ne kazem neku petardu.
A Rusi su im tamo, na Krimu nema neke vojske separatista, to je regularna vojska RF. Ako su vec hteli da isprovociraju Ruse na intervenciju zasto ne ispalise nesto na Krim od onog silnog arsenala koji su ulupali u napadima na LNR i DNR.
Cemu takav stav, na kraju krajeva Krim je prvi otisao, pa tek onda krecu dogadjaji u Novorusiji. Na istoku rat traje godinu dana, na Krimu nije ispaljen ni jedan metak a da ne pricamo o gradovima, smerchovima, tochkama itd.
Dovesti vojsku u red, modernizirati je, osigurati suvremeno oružje, izgraditi oficirski kadar. Krim će pričekati vojno oslobodjenje (pitanje na koji način bi to bilo izvedivo) ali Donbas neće toliko. Točno je da Rusi mogu inyervenirati, ali sa svakim ruskim vojnikom kome će stolar iskrojiti civilku će Putin imati sve više problema kod kuće s pitanjem koje ne može ignorirati: zašto naši vojnici ginu u drugoj državi?
Naravno, pilitički pritisak i sankcije Rusiji ne smiju oslabiti, dapače.
- - - - - - - - - -
Ne krivim, Rusi isto tako gledaju svoje interese, i dovoljno su jaki da stvarno okupiraju dio tudje države, ali to, naravno, ima svoju cijenu.
...
Ipak je u pravu Gumi, mnogo bolje ide Ukrima sa tom novom "demokratijom"

Interesantno mi je da sada ne idu sa istim onim besom protiv ove, definitivno 100 puta gore, vlasti! Ja bih, da imam taj "majdanski" mozak, tek sad opalio po ovim majmunima koji su im na vlasti.
Ali ne, sada su, kako rece snouden, podvili rep i pale. U principu, sram da ih bude, i odgovorni su za situaciju u Ukrajini samo malo manje od ovih koji su u samom vrhu vlasti.
Takodje je vrlo interesantno da glavnih eksponenata Majdana, Klicka i one plavuse (zaboravio sam joj prezime), nema "ni za lek". Znaci zakuvali kasu, pustili je da zagori (citaj: uprskali stvar do daske), i sada - nikom nista, odo' ja na Bahame.
Uz sve sto smo vec komentarisali, jednostavno se namece zakljucak da su Ukrajinci (ispali) vrlo, vrlo glupi kao narod kada su dopustili da im ovo urade, a posle svih "lekcija" koje su uzivo mogli da gledaju u SFRJ, Libiji, Iraku, Siriji, pa i u Tunisu i Egiptu, Avganistanu itd.
S jedne strane mi ih je zao, a sa druge bih ih tek opalio po turu za to sto su ispali tako ekstremno glupi.
Jes, of kors,..............njegove noci su besane, a njegov jedini cilj je da prezivi. Gumi, da li bi mu ti bio u kozi?![]()
Misliš da žele vratiti Janukoviča? Sumnjam.
За 10 евра дневно... што је огроман новац у држави испод 200евра плате месечно прошле године.
Иначе толико су спремни гинути да им је на 40М људи армија од око 50к војника.
Ima li negde one budale Afka?![]()
Ne, nego su shvatili da mogu proširiti svoju interesnu sferu, kao što su to napravili s Kosovom.
- - - - - - - - - -
Naravno da neće, ali kakve to veze ima? Većina u državi bira i većina odlučuje.
Što se tiče tvoje sumnje, potpuno je opravdana. Favorit za mesto predsednika je simpatični Jacenjuk, baš po ukusu SAD.Misliš da žele vratiti Janukoviča? Sumnjam.
Зашто ти пикице једна мала два пута данас бјежиш са теме и не одговараш на моје питање?
Запослио се у некој фирми и отишао према Ираку. Мислим да се фирма ИСИЛ зове....

Što se tiče tvoje sumnje, potpuno je opravdana. Favorit za mesto predsednika je simpatični Jacenjuk, baš po ukusu SAD.
Favorit g-đe Merkel onaj bokser sa poremećenim mozgom od udaraca u glavu je sada gradonačalnik.
Ajde Gumi kladara...:Ko će biti sledeći precednik Ukrajine?