Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - V deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čitala sam danas izveštaj našeg Dekija. Kaže da su formirali net tim da rade na pronalaženju i identifikaciji nacista da im ne promaknu pri predaji i zarobljavanju.

Pravi se razlika izmedju regularne Ukrajinske vojske i ovih zlikovaca što mi je posebno drago.

Life news je objavio snimak ranjenog vojnika koji kaže da su na njih pucali nacisti kada su hteli da se predaju.

nema potrebe, dobar islednik i malo batina i pevace ko grlice

Rusi su zainteresovani da kupe jednu TV stanicu i onomad je kružila priča da bi im Mitrović prodao Pink. Kasnije je sve utihnulo. A tako je dobro zvučalo, jednim potezom se oslobodimo užasa zvanog Pink i dobijemo Rusku TV.

draga nije Pink uzasan. uzasan je auditorijum koji to guta, koji trazi da gleda to. kad uzmes daljinski u ruke i imas 10-20-100 kanala a ti izaberes pink, zapitas se gde je problem...u prosecnom konzumentu tv programa, a ne u samom programu...

Не, Путин и Русија кажу да Порошенко и његови о свему морају да се договоре са Новоросијом, јер је то унутрашња ствар Украјјине:per:

meni se cini da je Putin sustinski rekao da se mora stvoriti autonomija za taj region, dakle ne otcepljenje ali unutrasnja autonomija sirokih ovlascenja...

Za čopor vučića:

1111.png

Slobodno možeš 5 minuta u kut

meni se cini da je Putin sustinski rekao da se mora stvoriti autonomija za taj region, dakle ne otcepljenje ali unutrasnja autonomija sirokih ovlascenja...

Ma ne frfljaj, rekao je to što je rekao, pa ga portparol išao ispravljati.

- - - - - - - - - -

mnozda na vojnoj vezni, u ratu se nista ne navodi, kooprdinate vec postoje, osmatracice nema, samo domacice lokalne

Artiljerija se ne navodi s tri tačke, nego s jedne, osmatračnice.

Za čopor vučića:

1111.png

Slobodno možeš 5 minuta u kut

Гуми ја ти рекох, а ти нећеш да слушаш.
Познавање језика је мало више од тражења речи по речнику.
Није Путин промовисао Новоросију као државу, ни као аутономију, ни као републику. Новоросија се сама одлично промовише као страна у сукобу и мора да се са њом преговора о питањима државности, а не са Русијом.
Он то говори од почетка сукоба, али ти то нећеш да видиш зато што су ти милије небулозе са " руском агресорском инвазијом".

Гуми ја ти рекох, а ти нећеш да слушаш.
Познавање језика је мало више од тражења речи по речнику.
Није Путин промовисао Новоросију као државу, ни као аутономију, ни као републику. Новоросија се сама одлично промовише као страна у сукобу и мора да се са њом преговора о питањима државности, а не са Русијом.
Он то говори од почетка сукоба, али ти то нећеш да видиш зато што су ти милије небулозе са " руском агресорском инвазијом".

:cepanje::cepanje::cepanje: Bez Putina ta nacisticka i usiljena bagra ne bi ni postojala.

draga nije Pink uzasan. uzasan je auditorijum koji to guta, koji trazi da gleda to. kad uzmes daljinski u ruke i imas 10-20-100 kanala a ti izaberes pink, zapitas se gde je problem...u prosecnom konzumentu tv programa, a ne u samom programu...

Просечан конзумент је издресиран или боље рећи програмиран за тај ниво. Тај програм траје од почетка распада Југославије и увек је служио у исте сврхе свим режимима: заглупљивање, подстицање нагона, промовисање болесних вредности....По мени Митровић је већи злочинац од Павелића.

Сообщение и фото от казаков-ополченцев.

"В районе Сутоган был построен блок-пост украинской армии. 31.08.2014 в 14:00 Казаки Всевеликого Войска Донского нанесли массированный удар по позициям укрофашистов. В результате массированного удара артиллерией и минометов блок-пост на Сутогане был вдребезги разнесен, было уничтожено до 10 единиц бронетехники и автомашин которые после артобстрела догорали на поле боя. Потерь в казачьем ополчении нет!!
Боем руководил сам БАТЯ!"

Просечан конзумент је издресиран или боље рећи програмиран за тај ниво. Тај програм траје од почетка распада Југославије и увек је служио у исте сврхе свим режимима: заглупљивање, подстицање нагона, промовисање болесних вредности....По мени Митровић је већи злочинац од Павелића.

Једном речју одлична припрема за стварање популације којој су политичке структуре тежиле, без обзира како су се рекламирале:(:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back