Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - V deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel uhvacen Semencenko, nisu ga valjda pustili?

Колико ја прочитах на једном форуму он је рањен некако збрисао из Мариупоља
и са проруским снагама преговара о предаји истог...наводно их је издао....колико је то поуздано не знам.

Jel uhvacen Semencenko, nisu ga valjda pustili?

On je u Odesi na nekakvom lecenju vec mesec dana ... bas kao i mnogi dugi komandatti placenickih i dobrovoljackih paravojski .... i tako oni izdaleka sokole ,, svoju vojsku ,, da se niposto ne predaju - jer to nije po ukrajinski ... Naredjuju : Borite se do poslednjeg metka - a njega sacuvajte za sebe ... jer samo tako cete biti dostojni nebeske sotnije ...

Колико ја прочитах на једном форуму он је рањен некако збрисао из Мариупоља
и са проруским снагама преговара о предаји истог...наводно их је издао....колико је то поуздано не знам.

Ma on bi trebao da je bio gore kod Ilovajska, takve su bar vesti ovde pisane, cucemo ovih dana :D

On je u Odesi na nekakvom lecenju vec mesec dana ... bas kao i mnogi dugi komandatti placenickih i dobrovoljackih paravojski .... i tako oni izdaleka sokole ,, svoju vojsku ,, da se niposto ne predaju - jer to nije po ukrajinski ... Naredjuju : Borite se do poslednjeg metka - a njega sacuvajte za sebe ... jer samo tako cete biti dostojni nebeske sotnije ...

Eto, hvala za info, ovde su bile neke druge informacije

Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima

10_main.jpg

Zamenik komandanta bataljna Azov

http://rusvesna.su/news/1409477018

bas je sladak
ljubi ga majka

о томе ти и причам "херојске 369" више нема -обрисали је руси са лица земље:rotf:
бтв сада усташе да натераш да иду на источни фронт нема шансе ни пушком да их натераш:hahaha1::hahaha1:

Има. ако украјинским геројам, пође за руком да елиминишу борбено способне Русе и остане само нејач. Ето Њих првим бродом/влаком/зракомлатом/зракопловом...

Има. ако украјинским геројам, пође за руком да елиминишу борбено способне Русе и остане само нејач. Ето Њих првим бродом/влаком/зракомлатом/зракопловом...

када усташа чује саму реч рује веруј ми осећа кнедлу у грлу:hahaha1::hahaha1:

Tika taka , tika taka , čuju se zadnji otkucaji Ukrajine , treba se pripremiti za novo doba , svako će to nazvati nekim svojim imenom, no treba biti otvoren to doba je doba pobede.

Kolega polako tek smo na pocetku.
Jos ni Novorusija nije oformljena u punom formatu.
Pa Pridnjestrovlje.
Pa razbucati izdajnike Rumune -Dobrudza bugarima ako se pokaju a Besarabija i onako Ruska carska zemlja
I eto nam Rusa na granici u Banatu.

Kolega polako tek smo na pocetku.
Jos ni Novorusija nije oformljena u punom formatu.
Pa Pridnjestrovlje.
Pa razbucati izdajnike Rumune -Dobrudza bugarima ako se pokaju a Besarabija i onako Ruska carska zemlja
I eto nam Rusa na granici u Banatu.
Нису Руси у том фазону, али крајње је време да крену да шире свој утицај на балканске земље у којима имају подршку народа. Да видиш како би приче изнепричаве, нашег Минхаузена,, о европској безалтернативи, постале смешне и овим ментолима без икакве школе, кад би Рус инсталирао своје тв станице и штампане медије. Данас је такво време да ако не поседујеш медије не можеш ни ширити утицај,јер просечан човек(Србин) не чита књиге, ни историју. Само му дај Дневник и насери што више глупости, и купио си га.

ponavlja se prica iz Spanije,da je tada fasiste ceo slobodoumni svet osudio, pitanje je koliko bi Hitja smeo da zagrize po pitanju Austrije,Ceske,...
Добра паралела а тада је "слободоумни" свет, поготово САД, подржавао нацисте и фашисте као анти бољшевичке снаге. Јесте да су се мало узрујали око Абисиније због британских интереса али су ипак ометали снабдевање Републике и мислим да су прогањали добровољце док су ваљда Немачки и Италијански контингенти званично били добровољачки.
Ма важно је што Руси знају шта раде (мислим да је важно да се потенцира јер фашисти се труде да стварају слику Путина као диктатора и чак поремећеног насилника) и што је ово кратковид пројекат арогантних америчких дупеглаваца.
Да Немци или Енглези воде главну реч вероватно би процес био суптилнији и опаснији.

Нису Руси у том фазону, али крајње је време да крену да шире свој утицај на балканске земље у којима имају подршку народа. Да видиш како би приче изнепричаве, нашег Минхаузена,, о европској безалтернативи, постале смешне и овим ментолима без икакве школе, кад би Рус инсталирао своје тв станице и штампане медије. Данас је такво време да ако не поседујеш медије не можеш ни ширити утицај,јер просечан човек(Србин) не чита књиге, ни историју. Само му дај Дневник и насери што више глупости, и купио си га.

Rusi su zainteresovani da kupe jednu TV stanicu i onomad je kružila priča da bi im Mitrović prodao Pink. Kasnije je sve utihnulo. A tako je dobro zvučalo, jednim potezom se oslobodimo užasa zvanog Pink i dobijemo Rusku TV.

Koliko ja znam, Putin kaže, da treba da nastane država Novorusija ali u sastavu Ukrajine.
Znači nekakva Federacija (kao BIH) gdje niko nikoga ne može preglasati.
I hoće da Rusi u Ukrajini dobiju sva prava.
Želi da se to sve ostvari mirnim putem i pregovorima između suprostavljenih strana unutar Ukrajine.

I ja to podržavam kao ispravno. Neka volja naroda odluči kako i šta hoće i to se mora poštovati.

Не, Путин и Русија кажу да Порошенко и његови о свему морају да се договоре са Новоросијом, јер је то унутрашња ствар Украјјине:per:

Rusi su zainteresovani da kupe jednu TV stanicu i onomad je kružila priča da bi im Mitrović prodao Pink. Kasnije je sve utihnulo. A tako je dobro zvučalo, jednim potezom se oslobodimo užasa zvanog Pink i dobijemo Rusku TV.

Зашто је онда Митровић ишао са Вучићем у Москву ?
Зар није требао да прода један канал за РТ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back