moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
Baby Kate: A zašto postoji tolika potreba da nekome VERUJEŠ?
mislim da si malo zamenila teze... nije rec o potrebi da se veruje, vec o paklu u kome zivis nikome ne verujes. to sam rekla.
ako razmislim o svom stavu, ja verujem ljudima... a ne opterecujem se tim verovanjem previse... logicno mi da verujem jer sama nisam muljator. ali me ne uzasne ako se ispostavi da je neko slagao ili da je lazov.
Baby Kate: Mislim, neću ja voleti nekoga zato što verujem da me nikad neće prevariti.
sa ovim se bas slazem..., samo da dopunim da nisam mislila samo na prevaru kada je o verovanju rec.
Baby Kate: Ali to ne znači da neću voleti. Niti da ću biti prevarena.
naravno.
za mene licno verovanje nekome bliskom (poverenje) je nesto o cemu zapravo ne razmisljam, osim ako ga nema.
mislim da si malo zamenila teze... nije rec o potrebi da se veruje, vec o paklu u kome zivis nikome ne verujes. to sam rekla.
ako razmislim o svom stavu, ja verujem ljudima... a ne opterecujem se tim verovanjem previse... logicno mi da verujem jer sama nisam muljator. ali me ne uzasne ako se ispostavi da je neko slagao ili da je lazov.
Baby Kate: Mislim, neću ja voleti nekoga zato što verujem da me nikad neće prevariti.
sa ovim se bas slazem..., samo da dopunim da nisam mislila samo na prevaru kada je o verovanju rec.
Baby Kate: Ali to ne znači da neću voleti. Niti da ću biti prevarena.
naravno.
za mene licno verovanje nekome bliskom (poverenje) je nesto o cemu zapravo ne razmisljam, osim ako ga nema.

Nekako sam uvek funkcionisala po sistemu da se sve mozhe srediti razgovorom,reshiti ili zavrshiti. Ono shto je pitanje je da li bi takvu vezu vredelo spashavati,dakle oprostiti prevaru i pronaci uzrok iste ili konstatovati da je kraj,posebno u sluchaju kada je osobi koja vas je prevarila gotovo svejedno da li cete joj oprostiti ili ne...:? ..tu se valjda oslonim na intuiciju..... sve je to kocka sa poverenjem,zar ne....