- Poruka
- 60.291
I meni... pa mi je kiseline i baze objašnjavala drugarica iz klupe iza...![]()
drugarica shto mi je objashnjavala je isto bila ruzna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili izlaze u klubove sa djugajima![]()
A ako mu kaže, ostaće zajedno?![]()
Znam, ali to nije ovaj slučaj.
Pa upravo je reč o tome da ima obavezu prema sebi. Ne možeš imati poštovanje prema nekome koga držiš u zabludi. Sa druge strane, što bi uopšte gubio vreme sa nekim prema kome nemaš poštovanja. Svodi se na to da je iskrenost obaveza prema sebi, a ne prema partneru.
to već zavisi od njega...: )
i, jel ti dobro...objasnila?![]()
drugarica shto mi je objashnjavala je isto bila ruznazivot me nije mazio
((
Slazem se, daleko od toga da ja odobravam prevaru, ali svakako je to nesto sa cim je (moralnim) ljudima teret ziveti, i kad kazu partneru, njega samo povrede, ali njima je lakse...
No u njenom slucaju mislim da nema svrhe da mu to govori, veza je daleko od ozbiljne..
drugarica shto mi je objashnjavala je isto bila ruznazivot me nije mazio
((
Slazem se, daleko od toga da ja odobravam prevaru, ali svakako je to nesto sa cim je (moralnim) ljudima teret ziveti, i kad kazu partneru, njega samo povrede, ali njima je lakse...
No u njenom slucaju mislim da nema svrhe da mu to govori, veza je daleko od ozbiljne..
ako ti je toliko do hemije
cu ti je ja objasniti
mada nisam imala u planu tako da provedemo vrijeme![]()
Evo ED, našao si lepu drugaricu...... život kreće nabolje...
Al' i ti njoj da objasniš posle, ščuo?!
![]()
mhm, taman mi je ostalo neshto nejasno od proshlih instrukcija![]()
ako ti je toliko do hemije
cu ti je ja objasniti
mada nisam imala u planu tako da provedemo vrijeme![]()
nemoj, hendikepiran sam za hemijuu planu imam da mi objasnish ono vishe od 3x
![]()
Pa što odmah ne kažeš da si išao u drvnoprerađivačku... velikomučeniče...![]()
U brate mili,kad ova tema 10 strana,ja je ni ne vide.........
Postavljacice,daj molim te smiri strasti......nista to nije strasno,sto si uradila,upoznala si sebe bolje,i svoje prave ciljeve........opusteno......ne drami,gde drame nema........kad muskarci varaju,i javno ovde promovisu varanje,i pravljenje budalama svoje zene i devojke.......sta ima veze.?......budi malo sama,razmisli sta zapravo hoces......bice sve ok,samo napred.....![]()
U brate mili,kad ova tema 10 strana,ja je ni ne vide.........
Postavljacice,daj molim te smiri strasti......nista to nije strasno,sto si uradila,upoznala si sebe bolje,i svoje prave ciljeve........opusteno......ne drami,gde drame nema........kad muskarci varaju,i javno ovde promovisu varanje,i pravljenje budalama svoje zene i devojke.......sta ima veze.?......budi malo sama,razmisli sta zapravo hoces......bice sve ok,samo napred.....![]()
Pa ti nema da brigas kad si tako iskusna nece te varati sigurno jer neces ni imati fraera![]()
nego sta su?![]()