Prevarila sam...

Pa upravo je reč o tome da ima obavezu prema sebi. Ne možeš imati poštovanje prema nekome koga držiš u zabludi. Sa druge strane, što bi uopšte gubio vreme sa nekim prema kome nemaš poštovanja. Svodi se na to da je iskrenost obaveza prema sebi, a ne prema partneru.

Slazem se, daleko od toga da ja odobravam prevaru, ali svakako je to nesto sa cim je (moralnim) ljudima teret ziveti, i kad kazu partneru, njega samo povrede, ali njima je lakse...
No u njenom slucaju mislim da nema svrhe da mu to govori, veza je daleko od ozbiljne..

Slazem se, daleko od toga da ja odobravam prevaru, ali svakako je to nesto sa cim je (moralnim) ljudima teret ziveti, i kad kazu partneru, njega samo povrede, ali njima je lakse...
No u njenom slucaju mislim da nema svrhe da mu to govori, veza je daleko od ozbiljne..

Ali će je to vremenom izjesti. Po postu bih rekao da nije osoba koja taj teret može da iznese... a da se ne zadiše.
Te je to samo odlaganje neminovnog...

Kao neko ko je jednoj devojci oprostio prevaru, ja bih se složio sa tobom...Bolje da nisam nikad saznao, ako je ona bila načisto sa tim da je to bila greška. Bolje da je ćutala, zna samo ona i crna zemlja...Ovako sam i ja nosio njen krst....preživeo sam to, pregurao i nikad se nisam pokajao zbog toga što sam oprostio...ali mi je bilo jako teško..

Pa sad, nakon što se kresnula s kolegom, naravno da je daleko od ozbiljne...
Samo što ne znamo šta o tome misli njen dečko. A njoj je to, eto, i dalje bitno. I to je jedina stvar u ovoj situaciji koja je čini dobrom osobom. To joj se ne sme uskratiti.

ili bi se ja vratila ili bi on dosao kod mene, ili veza ne bi ni postojala, jedno je sacekati da se neke stvari srede, slegnu ali ovo je vec previse vremena....ja bih poludela i vratila se da ga toliko ludo volim.
tako da mi se cini da se ovde nesto odrzava radi reda.

U brate mili,kad ova tema 10 strana,ja je ni ne vide.........
Postavljacice,daj molim te smiri strasti......nista to nije strasno,sto si uradila,upoznala si sebe bolje,i svoje prave ciljeve........opusteno......ne drami,gde drame nema........kad muskarci varaju,i javno ovde promovisu varanje,i pravljenje budalama svoje zene i devojke.......sta ima veze.?......budi malo sama,razmisli sta zapravo hoces......bice sve ok,samo napred.....:bye:

Postavljacice,daj molim te smiri strasti......nista to nije strasno,sto si uradila,upoznala si sebe bolje,i svoje prave ciljeve........opusteno......ne drami,gde drame nema........kad muskarci varaju,i javno ovde promovisu varanje,i pravljenje budalama svoje zene i devojke.......sta ima veze.?......budi malo sama,razmisli sta zapravo hoces......bice sve ok,samo napred.....:bye:

Pa ti nema da brigas kad si tako iskusna nece te varati sigurno jer neces ni imati fraera:aha:

Teško da su to muškarci...

Back