se uz malo alkohola nabila na tudj ud...ili ti se naudila...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
se uz malo alkohola nabila na tudj ud...ili ti se naudila...![]()
Tu je samo navika ostala.
par meseci???....bas si optimista.....
Ti nisi.
Znači, nije ti desilo da 'posrneš' kao mlada dama iz uvodnog posta.
A da li to garantuješ i za suprotnu stranu?
gle...oni su bili zajedno 2 godine pre nego što je ona otišla, znači, vole(li) se ljudi...ali posle 2 i po godine ne viđanja, to se sigurno drastično promenilo...: )
verovatno...: )
e to, o tome pricam. on joj pravi iluziju da su zajedno, jako ljigavo sa njegove strane.
Sigurno... nekako im žao da to završe... a kad bi jedno povuklo nogu, potpisujem da drugo zaplakalo ne bi... čak bi neko olakšanje bilo.
Veza na daljinu ti dođe kao neka svojevoljna robija. Ne dokazuješ ti voljenoj osobi time ljubav, već da možeš duuuugo živeti bez strasti.
A bez strasti ta ljubav brzo postaje platonska...
Ali, šta ja znam, ja sam mudroser.![]()
pa nije ona njegov rob, da hoce i zeli prekinula bi svaki kontakt s njim![]()
Kad sam bila u vezi na daljinu nije mi se desilo ni da pomislim na drugog...
Da mogla sam, verovala sam mu...ali kasnije vise ne..iz skroz drugih razloga..daljina nije imala veze sa tim.....
Sigurno... nekako im žao da to završe... a kad bi jedno povuklo nogu, potpisujem da drugo zaplakalo ne bi... čak bi neko olakšanje bilo.
Veza na daljinu ti dođe kao neka svojevoljna robija. Ne dokazuješ ti voljenoj osobi time ljubav, već da možeš duuuugo živeti bez strasti.
A bez strasti ta ljubav brzo postaje platonska...
Ali, šta ja znam, ja sam mudroser.![]()
ma ni ja ne znam kakva im je veza bila al sigurno nije istog kvaliteta pre i nakon njenog odlaska u inozemstvo...: )
Pa to zavisi od njih...ako ulazes, moze bolje da bude...ako ne, ne moze...
izvini, al kakvo je ulaganje u vezu viđanje 4 puta godišnje?
: )
a kad se vidjash s nekim svaki dan, na kraju ti i dosadi![]()
a kad se vidjash s nekim svaki dan, na kraju ti i dosadi![]()
Ako to radiš preko svake mere. To je drugi extrem, dva kraja istog štapa.
Pa i tulumbe ne možeš da jedeš svakog dana...![]()
Kad prema nekome gajis emocije ne izgleda ti to kao robija ni kao zrtva, vec se svojevoljno odrices nekih stvari, ne bi li kasnije bili zajedno,...ali to vazi samo ako su dvoje sigurni u sebe, njihovu vezu i imaju cilj da budu sto pre zajedno...Nista se ne dokazuje, vec zivis emocije...
Dakle, ipak je princip 'što ne znam, ne boli me'... Hvala.
E, vidiš, ona VERUJE, isto kao i ti, da njegovim gaćama ništa sem junačke desnice prišlo nije.
Jer, ako si kasnije našla razloge... zašto misliš da ih nije bilo kad te nije bilo tu?![]()
zato se ne viđate svakog dana....: )
a koja je mera![]()
to mi vishe lichi na psiholoshki experiment, a ne na vezuje l se i u braku ne vidjaju svaki dan
![]()
Pa zar je moguc drugaciji princip? Sem verovati ako ne postoje nikakvi razlozi za sumnju...to nema veze sa daljinom...necije poverenje zasluzis, zato mu i verujes...
Daljina i prevara nisu bili razlozi sto sam prekinula vezu...
Individualna stvar. Nekome je dovoljan pogled dnevno.
Ja nisam od takvih.![]()