mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.136
umri muski....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarnost:Mislis da je samo qurac vazan u zivotu, NE CICO nisi ti prevarila njega, vec si prevarila sebe...i uopste nisi glupa, ti si GLUPACA...
POZDRAV

Posle jebanja nema kajanja...a nemoj da te toliko grize savest...da ti imas savest ti to ne bi na prvom mestu ni uradila i sad kenjas ovde kao grize te savest ma pali...a taj decko da je pametan da te pljune u facu i da se okrene da ode i da vise nikad ne pomisli na tebe a kamo li nesto drugo...GLUPA-CICA:Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?
Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?
To ti znaci samo jedno! -ti si jako vesela osoba,puna zivota, zeljna eksperimentisanja,i 'novih momenata'...to bih ja tako nazvaoGLUPA-CICA:Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?
Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?
... Uzivaj u zivotu,ali uvek budi fer,to ti je moj savet!!! Pozdrav!GLUPA-CICA:Stvarnost:Mislis da je samo qurac vazan u zivotu, NE CICO nisi ti prevarila njega, vec si prevarila sebe...i uopste nisi glupa, ti si GLUPACA...
POZDRAV
Pazi sad si me dirnuo... registrovao si se ponovo, mada ne znam ko si, da bi mene prozivao i slao mi poruke na private...
Baš lepo od tebe...
Al odma` da ti kazem džaba se trudiš...ja sam verna mom de?ku... 8)
Pozdrav i tebi
GLUPA?A
Svetozar:Nisi ti prevarila nikoga.
Tacno... 8)ender:Svako imalo normalan bi te sutnuo,i treba grad je pun riba to ne treba zaboraviti
MARGARINU TI SI BOLESNA!!! SKROZ!!!Margott:jesam.....
ljubim te bice sve u redu...
![]()
ender:Svako imalo normalan bi te sutnuo,i treba grad je pun riba to ne treba zaboraviti
jagodica:ender:Svako imalo normalan bi te sutnuo,i treba grad je pun riba to ne treba zaboraviti
i momaka
Nemas ti pojma. Ovo je 21.vek i ona nije objekt da bi je taj magarac posedovao. I pusti devojcicu da zuji okolo naokolo.DaChaS:E stvarno ne razumem vas koji savatujete da ne treba da mu kaze ili jos gore ono * kako ako te voli oprostice ti pa kad si bila tolka riba da spavas sa drugim sada skupi muda koja nemas pa reci sta si uradila,a ono volim ga i ostale gluposti pricaj drugaricama da ne bi ispala kurvica i u njihovim ocima sta hoces da ti kazem u redu je desilo se nemoj da mu kazes tako je najbolje e pa nije bolje je da zna sa kakvom osobom ima posla pa ako bas toliko vredis mozda ti i dozvoli da se i posle karas sa drugima izvinjavam se na prostaclucima ali ovo nije moglo drugacije da se kaze .....princip sestro ...Ne radi drugima ono sto ne zelis da oni urade tebi
Poz