PREVARILA sam decka i grize me SAVEST....

Ti najbolje poznajes tvog frajera.Ako nije neki tipican predstavnik muske poulacije.Onda ti mozda i oprosti.Ali sumnjam.KOd nas je malo takvih.Inace ja sam imao slicnu situaciju.Sa svojom bivsom.Raskinuli smo zbog drugih stvari.Jer nas je zivot razdvoio i odvojio dve hiljade km.Ipak imao sam razlog da joj oprostim jer sam i ja nju varao.Ali da nije bilo tako sigurno nebih.Ipak sada se kajem koristio sam uvek to protiv nje.Sta cu kada je bila glupa i nije mogla da cuti.

Stvarnost:
Mislis da je samo qurac vazan u zivotu, NE CICO nisi ti prevarila njega, vec si prevarila sebe...i uopste nisi glupa, ti si GLUPACA...

POZDRAV

Pazi sad si me dirnuo... registrovao si se ponovo, mada ne znam ko si, da bi mene prozivao i slao mi poruke na private...
Baš lepo od tebe...
Al odma` da ti kazem džaba se trudiš...ja sam verna mom dečku... 8)

Pozdrav i tebi

GLUPAČA

GLUPA-CICA:
Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?

Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?
Posle jebanja nema kajanja...a nemoj da te toliko grize savest...da ti imas savest ti to ne bi na prvom mestu ni uradila i sad kenjas ovde kao grize te savest ma pali...a taj decko da je pametan da te pljune u facu i da se okrene da ode i da vise nikad ne pomisli na tebe a kamo li nesto drugo... :twisted:

GLUPA-CICA:
Stvarnost:
Mislis da je samo qurac vazan u zivotu, NE CICO nisi ti prevarila njega, vec si prevarila sebe...i uopste nisi glupa, ti si GLUPACA...

POZDRAV

Pazi sad si me dirnuo... registrovao si se ponovo, mada ne znam ko si, da bi mene prozivao i slao mi poruke na private...
Baš lepo od tebe...
Al odma` da ti kazem džaba se trudiš...ja sam verna mom de?ku... 8)

Pozdrav i tebi

GLUPA?A

Uuuuuuu pa ti si neko tesko derle....!!!!

slushaj...to shto si uradila je na neki nachin prirodna pojava...zivi smo ljudi i imamo takve potrebe,imamo zelje za promenama...ako ga mnogo volish i ako ne zelish da ga povredish dobro razmisli da li cesh mu reci!!!ja sam imao isti takav problem sa svojom devojkom...u pochetku nasheg zabavljanja radio sam gluposti i nazalost misleci da je istina najvaznija sve sam joj govorio...veruj mi,istina jeste vazna ali mnogo boli!!!sada se prvi put desilo da ja budem povredjen...nishta strashno nije uradila...jedan poljubac manje vishe...znam da me voli pa pokushavam da predjem preko toga i znam da polagano uspevam...pazi,mushkarci su vrlo nezgodni po tom pitanju...sve im mozesh dirati ali devojku ne!moj ti je savet,verovatno milioniti koji ces dobiti,ali nema veze...ako si sigurna u vashu ljubav i stabilnost veze i ako se iskreno kajesh,reci mu i budi sigurna da ce razumeti i time ti josh vishe potvditi da li te voli i koliko...u suprotnom nemoj da mu kazesh...nece na dobro izaci...veruj mi!!!

E stvarno ne razumem vas koji savatujete da ne treba da mu kaze ili jos gore ono sranje kako ako te voli oprostice ti pa kad si bila tolka riba da spavas sa drugim sada skupi muda koja nemas pa reci sta si uradila,a ono volim ga i ostale gluposti pricaj drugaricama da ne bi ispala kurvica i u njihovim ocima sta hoces da ti kazem u redu je desilo se nemoj da mu kazes tako je najbolje e pa nije bolje je da zna sa kakvom osobom ima posla pa ako bas toliko vredis mozda ti i dozvoli da se i posle karas sa drugima izvinjavam se na prostaclucima ali ovo nije moglo drugacije da se kaze .....princip sestro ...Ne radi drugima ono sto ne zelis da oni urade tebi
Poz

DaChaS:
E stvarno ne razumem vas koji savatujete da ne treba da mu kaze ili jos gore ono * kako ako te voli oprostice ti pa kad si bila tolka riba da spavas sa drugim sada skupi muda koja nemas pa reci sta si uradila,a ono volim ga i ostale gluposti pricaj drugaricama da ne bi ispala kurvica i u njihovim ocima sta hoces da ti kazem u redu je desilo se nemoj da mu kazes tako je najbolje e pa nije bolje je da zna sa kakvom osobom ima posla pa ako bas toliko vredis mozda ti i dozvoli da se i posle karas sa drugima izvinjavam se na prostaclucima ali ovo nije moglo drugacije da se kaze .....princip sestro ...Ne radi drugima ono sto ne zelis da oni urade tebi
Poz
Nemas ti pojma. Ovo je 21.vek i ona nije objekt da bi je taj magarac posedovao. I pusti devojcicu da zuji okolo naokolo. :lol:
Pozdrav
P.S. Daco i ona ce promeniti nacin razmisljenja kada dodje vreme mitarenja. A sa mitarenjem doci ce je i nesto sto ce sliciti karakteru. :lol:

Back