PREVARILA sam decka i grize me SAVEST....

Pa to je bas i moja poenta neka se j... kad hoce i koliko hoce i sa kim hoce ali nemoj onda da prica kako ga i dalje voli.Pa kad nekog volis nikad mu ne bi uradio tako nesto ili ako se i desi (mada meni nikad nece} sutra dan se kaze pa vidis kako stvari stoje a po tvojoj konstataciji tebi nece smetati ako ti ja npr u buducnosti opalim zenu pri tom sam ja slobodan a tvoja zena je kao sto si ti rekao htela da zuji a? :)))))

DaChaS:
Pa to je bas i moja poenta neka se j... kad hoce i koliko hoce i sa kim hoce ali nemoj onda da prica kako ga i dalje voli.Pa kad nekog volis nikad mu ne bi uradio tako nesto ili ako se i desi (mada meni nikad nece} sutra dan se kaze pa vidis kako stvari stoje a po tvojoj konstataciji tebi nece smetati ako ti ja npr u buducnosti opalim zenu pri tom sam ja slobodan a tvoja zena je kao sto si ti rekao htela da zuji a? :)))))
Pazi ako ce zena da te prevari, ne da ce da trci, nego ima da leti. Pa prema tome Daco izgleda se ti vise opterecujes tim stvarima nego ja. A to da li bih imao protiv..., to pitanje po tvom pisanju bi mogao sebi da postavis.
Pozdrav :lol:
P.S. Daliborka bio sam sarkastican ali ti to ocito nisi primetio.

bajadera:
Nikako nemoj da mu kazes. Ako ne prevazidjes to sa savescu, onda raskini, ali mu nikada nemoj reci!
NIKAD, ali NIKAD mu nemoj reci. Ako hoces ostavi ga ili varaj ponovo ali najgore sto mozes da uradis je da mu kazes!!!
Slicne stvari se provlace kroz politicku teoriju. Treba li narod da zna ono sto ne zeli da zna? Ili, Treba li narodu (i inace nekome) reci istinu ako on ne zeli da je cuje.
Tvoj decko ne zeli veruj mi!!! Predji preko svega, a ako zelis da nastavis takav zivot javi mi se :) .

strani placenik:
bajadera:
Nikako nemoj da mu kazes. Ako ne prevazidjes to sa savescu, onda raskini, ali mu nikada nemoj reci!
NIKAD, ali NIKAD mu nemoj reci. Ako hoces ostavi ga ili varaj ponovo ali najgore sto mozes da uradis je da mu kazes!!!
Slicne stvari se provlace kroz politicku teoriju. Treba li narod da zna ono sto ne zeli da zna? Ili, Treba li narodu (i inace nekome) reci istinu ako on ne zeli da je cuje.
Tvoj decko ne zeli veruj mi!!! Predji preko svega, a ako zelis da nastavis takav zivot javi mi se :) .

I tebe ce devojka da vara, a ja cu isto da je posavetujem...kao sto si ti ovu GLUPU CICIU

pozdra

Mozda me i sad, ovog momenta vara. Sto ne znaci da tebe tvoja ne vara, ako si u tripu da bi ti rekla. A i ne menja celu stvar da ja ne bih voleo to da cujem od nje. To bi bilo maksimalno ponizenje, i ne bih mogao nista da uradim povodom toga. Vise bih voleo da sam saznam :twisted: ...
Ali znas sta, ako statistika kaze da 45% zena vara muzeve (momke), ja se do sada zabavljao sa barem dvadesetak (nisam vise tako mlad :) ), po teoriji velikih projeva velika je verovatnoca da je i mene neka prevarila. Osim ako moj uzorak od dvadesetak nije bio reprezentativan, u sta se nadam, posto ni za jednu prevaru nisam saznao, ni za vreme zabavljanja a ni posle raskida.

protiv prevare sam skroz, ali.... nemoj da mu kazes, to ce ga mnogo vise povrediti..tako ce misliti mozda da te bas briga cim mozes to tako 'ladno da mu kazes..jednostavno raskini, smisli nesto.
uostalom, dok ti mi delimo savete, vesc je proslo suvise vremena.nisi rekla tad-odmah, zasto bi sad ?
samo mu ne daj na 4um!!!!

Back