PREVARILA sam decka i grize me SAVEST....

E pazi ovako,

ako je bilo ludo i nezaboravno, a ti na osnovu toga imas osecaj kajanja...

Uradi sledece,

vremenom uveri sebe da je sve to samo plod tvoje maste (kao sto mozda i jeste :twisted: :lol: :twisted: ) i... nakon odredjenog vremena kad shvatis da si to samo mozda sanjala... neces imati grizu savesti.

Moj predlog nemoj nikako da mu kazes!

Zak:
GLUPA-CICA:
Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?

Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?
Nikako, furaj dalje, prvi put je najteze. A posle osecaj kajanja pretvara se u rutinu. I zivot ce ti biti lepsi. Shvati to kao disciplinu na olimpijadi. MIslim da sam vec negde cuo, da ce na olimpijadi da bude nova disciplina za dame, mislim da se zove skakanje po preponama. Najverovatnije ce da bude looodo i nezaboravno.:mrgreen::twisted:

SlatkaNovosadjanka:
Nemoj nista da mu kazes !stavi se sekund na njegovo mesto, i razmisli malo, ne verujem da bih mu bilo svejedno!a kako bih ti reagovala da ti on kaze da te je prevario... TESKO bih ti padalo i DUBOKO bih bila povredjena...Mnogo je tesko prebroditi takve stvari iako u sustini iskrenost je najbolje!
ali nazalost neke stvari treba pricutiti u zivotu...
prvo sebe ispituj zasto si to uradila? ako si ga vec prevarila , znaci nesto ne stima u vezu tvoju! mozda ne volis ga toliko koliko mislis!i mozda tvoja prevara je znak nezadovoljstva!
ali nemoj se kajati vise, to sto je bilo, bilo! Jeste LUDO & NEZABORAVNO ali ako mu kazes bice i tad LUDO I NEZABORAVNO, veruj mi!imala sam i ja takvo iskustvo...
jeste oprostio mi vremenom i to dosta vremena,ali nije nikako zaboravio sta sam mu uradila!izgubio poverenje u meni...i nema dana kad mi ne dobaci neki komentar...Pre je bilo tesko MENI zbog moje prevare, a sada je tesko NJEMU i MENI !!!
sta sam dobila od iskrenosti? NISTA!!!
Ali u svemu , posle svega , razgovarali smo i razgovarali dugo ZASTO je doslo do toga...
I onda smo saznali neke stvari...koje resimo polako !
mogla sam spreciti sve to da sam pricala s njim o NAMA! S vremenom, situacija se popravlja ali ponekad kad ga gledam u oci, vidim veliku tugu I ko zna mozda cemi jednog dana uzvrati njegov bol...
Zato dajem ti savet: nemoj mu reci, ali razgovaraj snim o vasoj vezi! sta te ne zadovoljava itd...?
SRECNO LUTKO!
i drugi put pamet u glavi...Nemoj proci kao ja...
Nekako, mi te je zao, prosla si kroz pravi pakao. Muskarci su stoke, nikada nece shvatiti te tvoje skrivene zelje, koje prosto cekaju da budu oplodjene od strane nekog leptirica, a oni siroti mali mogu mahat krilcima samo edan dan. Sledeci put kada ti dobaci neki neumesni komentar, reci mu da je ljakse i da je ovo 21.vek i da ti nisi objekat da bi te posedovali. :mrgreen: :twisted:

hvala ti za poruku...
Jeste prosla sam i dan danas prolazim kroz pakao...
Tesko mi je, jer ga volim , znam da i on mene isto voli ali ima toliko veliki ponos da ne moze sebi da dozvoli tu situaciju... "lepotani" su dosta nezgodni...jer smatraju sebe naj!mislim da sam vise povredila njegov ego i sujetu! sad me ne pusta s vidika i stalno me proverava!
a sta da radim, nekad sebi kazem da sam zasluzila , ali nekad mi je dosta svega i kazem da je to sve zbog njega!i da nije bio dosta pazljiv prema meni itd!
sad je on podeljen na dve strane:ponos/ljubav.
sada, mi poklanja paznje jer se sad plasi da cu ponovo ga prevariti ali sve moje lepe namere prema njemu smatra lazom i onda pocinju "dobacivanja"...
inace neznam sta ce da se desi sa nama ali imam takav utisak da dok on meni ne uzvrati sve , nasa veza nece biti kao sto nekad bila!
cekam...

Mars Blackmon:
Margott:
ugadjala mi citavog zivota, ugadjala toliko da je napravila skota, kritikuje, moli me, savete mi daje, kad me lepo zamoli, odgovaram SHTA JE!?!
8) Meni se Ova Margott " :twisted: " vishe svidja, dok je ova Margott " :) ", ma kako sarkasticna bila - degenerik...ali koga uopste boli ***** sta se meni svidja?
E evo sad Tebi jedna kissssssssssschina, po kazni, sto si sporokontajuca...:twisted:
Pozdrav
:)
vidi ga sad...sarkastichna...pa ljudi vama stvarno chovek ne moz' da ugodi..shta treba da vam delim bombone i da pljeskate ruchicama ko foke,pa da bude radovanje,masovnoooo...ojha...Mars relax.
kisssssssssssssssssssssssssschinaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
:)

Pa moras da se vadis pred deckom
upustva su sledeca:

1. Dovedes drugaricu kuci. pozoves decka. malo pica muzike, opustajuca atmosfera. nagovoris drugaricu i decka da to uradite svi zajedno.
-sada je i on spavao sa drugom devojkom, ali ipak to nije bila prevara ti si bila prisutna.

2. Nagovoris ga da u probate sa jos jednim deckom. vas dvoje plus decko, ili ukljucite i drugaricu(po zelji decka)
- drugi decko treba da bude decko sa kojim si vec prevarila svog decka. Tako da ce tvoj decko znati za vas. i tu ces se malo ocistiti. jedan put vise manje, ko jos to broji.

Naravno mozes da pocnes odmah od 2. , pa ako ne upali onda idi redom 1. - 2.

GLUPA-CICA:
Bilo je loodo & nezaboravno, ali sada me ubija kajanje...
Sta da radim...?

Da li da mu kazem...i kako to da izvedem...?

:?: Devojcice, a koliko ti imas godina? Zvucis kao da imas 16-17. Moje misljenje je da ne trebas da mu kazes, vec nadji nekoga ko te zadovoljava, narano na nacin koji tebi ocigledno nedostaje.
PS>> Moje misljenje ne mora da se uvazava, to je savet... :arrow: :arrow: :arrow:

ljudi su davno smislili ovu recenicu:POSLE JEB.HjA NEMA KAJANjA.
verovatno nemas pojma sta ta recenica znaci,pa razmisli malo,bila si u stanju da ga prevaris,ok ali nema tu kajanja,zar ne jer da nisi htela da ga prevaris ili da ti je bas toliko stalo da ga ne uvredis i ponizis na taj nacin ti to nebi ni uradila :lol: :lol: :lol:

Back