Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pališa smanji doživljaj , što čačkaš mečku...idi pravi klonove
pa lično je, je l nije?![]()

Ma vazi..kao ako je bolji onda je problem..zabole me s kim je nek se tera
a možda bi te baš zbog te nadobudnosti i prevarila...u svakom slučaju nedostatak komunikacije u braku i nastupanje perioda preispitivanja i dosade i naiđe neki paćenik koga briga za institut porodice i iskoristi slabost ove nesrećnice....Niko nije savršen mačkoa možda bi te baš zbog te nadobudnosti i prevarila...u svakom slučaju nedostatak komunikacije u braku i nastupanje perioda preispitivanja i dosade i naiđe neki paćenik koga briga za institut porodice i iskoristi slabost ove nesrećnice....
znači dečko prvi provocira pa posle cmizdri kad dobije po nosu...i još poziva na realni megdan![]()

da bi sebi i ortacima pokazali da su baje...čak i kad su u braku Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:
Niko nije savršen mačkoa možda bi te baš zbog te nadobudnosti i prevarila...u svakom slučaju nedostatak komunikacije u braku i nastupanje perioda preispitivanja i dosade i naiđe neki paćenik koga briga za institut porodice i iskoristi slabost ove nesrećnice....
ma dobio sam ja tvojim jezikom po sfingteru
mukice mala![]()

pa ebi ga znam ja šta sam mislio
al ajd pošto si ti u pitanju....

P.S. odgovorno tvrdim da do prevare dolazi zbog zapostavljanja partnera i to kad žensko prevari psihičkog zapostavljanja a kad muškarac vara čistog fizičkog(seksualnog) zapostavljanja...a imaš i muškarce koji varaju iz kompleksa btwda bi sebi i ortacima pokazali da su baje...čak i kad su u braku
![]()

evo javno, napisao sam ti da okačiš svojoj mami to što si meni okačio...i šta sad, a a
idi bre klinac radi nešto korisno, obijaj trafike i sl.![]()

P.S. odgovorno tvrdim da do prevare dolazi zbog zapostavljanja partnera i to kad žensko prevari psihičkog zapostavljanja a kad muškarac vara čistog fizičkog(seksualnog) zapostavljanja...a imaš i muškarce koji varaju iz kompleksa btwda bi sebi i ortacima pokazali da su baje...čak i kad su u braku
![]()
pa ti reče da ne smem da napišem
smešan si, a i svađanje sa ljudima sa negativnim iq-om je gubljene vremena![]()

dadii mislim ova podela na prave i neprave prevare ti je u najmanju ruku nebulozna, al ajd...
Pa tek je onda retard jer ce to uraditi zato sto nisam ljubomoran
a da probaš da komuniciraš sa njom i da vidiš zbog čega oseća potrebu za tim...teško mi da poverujem da ispunjena, srećna žena u svakom pogledu može da prevari...osim ako joj to nije skriveni fetš a imaš takve žene veruj mi Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:
Nemam pojma, zaboravila sam skroz, a isto je bila situacija "dršte me dršte me dršte me" "ma dršte mene, dršte mene, dršte mene", poginula sam od smejada nije Novka...![]()

ja znam jednog takvog, al to brate tragedija živa...
a kako miš psihičko zlostavljanje leba ti...? :/
ma to je samo jedna od podela..imam ih mnogo inače ova tema je jako primamljiva sa filozofskog aspekta... samo zadaš rečenicu-pitanje: zašto žene varaju? i kreneš sa razmišljanjem hehe
hahahaa da probaš da komuniciraš sa njom i da vidiš zbog čega oseća potrebu za tim...teško mi da poverujem da ispunjena, srećna žena u svakom pogledu može da prevari...osim ako joj to nije skriveni fetš a imaš takve žene veruj mi
![]()
Poenta je sledeća opet sa filozofskog aspekta...ako ja budem mislio da samim brakom dobijam moju ženu zauvek bez ulaganja...šta je to drukčije u odnosu na mene i ovog lika...mislim..da li ti sa sigurnošću, takvim stavom možeš da tvrdiš da tebe žena nikada neće prevariti...?
Bolje je razmišljati o ovome na vreme te shvodno tome kada zaplivaš u bračne vode budeš svestan potencijalne mogućnosti i zbog toga samog sebe usavršiš emotivno i psihički u smislu da uvek i zauvek ulažeš u svoj brak i daješ se bez uzdržavanja jer na kraju krajeva...pa zbog toga bi i trebalo da se ženimo svi jel da? a ne da nakon 10 god braka draže ti bude da popiješ pivo sa ortacima u kafani nego da slušaš ženu kako ti "cvokoće" kući...pa se posle pojedeš živ što se kokala sa komšijomžena nikad ne cvokoće bez razloga iako bi mi svi voleli da je tako...samo je fora što mnogi muškarci vremenom izgube interes u svoje žene...pa se posle žale ...
Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?: