- Poruka
- 11.751
ubila je u njemu to u sta je vjerovao
Koja poezija.Ista Jefimija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubila je u njemu to u sta je vjerovao

Smejem se jer dramatizuješ stvari.
to nije dramatika vec je to temelj braka da cojek zeni svojoj slijepo vjeruje a i zena cojeku svome u suprotnom taj brak nema temelj i koji moj se onda sklapao

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

e meni je ovo hit-velika vecina smatra da je pogresila sto je rekla..
hebo brak, hebo iskrenost, hebo poverenje..
kakvo bre poverenje?Paaaaa....znas ono....ako imas nesto da kazes, kazi odmah ili zauvek cuti.
Iskrenosti svakako nije bilo u tih 7 godina...a poverenja je bilo sa njegove strane.
zasto zarad iskrenosti unistiti poverenje...da je odmah, u redu....ovako,znas lagala sam te 7 godina....ma extra...a sad ti kazem da mi bude lakse...a ti vidi sta ces...al to je bilo daaaavno, sto dramis?![]()
))
))kakvo bre poverenje?))
ja ne kontam nista izgleda..
u redu je do on gaji povernje na osnovu lazi, ali nije u redu da se istina istera na sunce dana?
koga bre zabole nesto sto se desilo pre sedam godina?
ajoj, bolje da odem sa ove teme..))

nakon tog vremena jeste bitna motivacija - zasto mu reci bas sada? jedna je stvar ako ste oboje hteli da transformisete taj odnos pa pretresate prljav ves koji se nakupio a sasvim druga ako je to izletelo u sred neke svadje gde te on cimao zbog neceg a ti se zaletela pa rekla svasta... opet, treca ako osecas da se i on ohladio od tebe, pa hoces da ga vratis sebi na neki nacin. to onda nije posledica iskrenosti i kajanja nego zelja da ga povredis i probudis ljubomoru... kako god, nema sad tu tehnike ni precice, ali je bitno da znas duboko u sebi sta te stvarno pokrenulo. nemoguce da si iz cista mira presekla i rekla mu, neceg ima.

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:
Ma slucajno..malo flertic neki pao i okliznula se..a necija kite se tu nasla

ah , budala sve ove godine...
to mi je uvek fenomen, misim ljudi prozive dobro i zlo, ceo zivot, i onda je neko sexanje usput vaznije od svega ostalog?
znaci, ako ne kazes odmah, nemoj nikad?
alo bre pa valjda odnos napreduje, valjda se ljudi menjaju..![]()

kakvo bre poverenje?))
ja ne kontam nista izgleda..
u redu je do on gaji povernje na osnovu lazi, ali nije u redu da se istina istera na sunce dana?
koga bre zabole nesto sto se desilo pre sedam godina?
ajoj, bolje da odem sa ove teme..))
Temu ti prebacujem sa Ljisa na Zene..
mislim da ces tamo dobiti daleko
ozbiljnije odgovore...na tvoja pitanja