prevara

e meni je ovo hit-velika vecina smatra da je pogresila sto je rekla..:)
hebo brak, hebo iskrenost, hebo poverenje..

Paaaaa....znas ono....ako imas nesto da kazes, kazi odmah ili zauvek cuti.

Iskrenosti svakako nije bilo u tih 7 godina...a poverenja je bilo sa njegove strane.

zasto zarad iskrenosti unistiti poverenje...da je odmah, u redu....ovako,znas lagala sam te 7 godina....ma extra...a sad ti kazem da mi bude lakse...a ti vidi sta ces...al to je bilo daaaavno, sto dramis? :roll:

Paaaaa....znas ono....ako imas nesto da kazes, kazi odmah ili zauvek cuti.

Iskrenosti svakako nije bilo u tih 7 godina...a poverenja je bilo sa njegove strane.

zasto zarad iskrenosti unistiti poverenje...da je odmah, u redu....ovako,znas lagala sam te 7 godina....ma extra...a sad ti kazem da mi bude lakse...a ti vidi sta ces...al to je bilo daaaavno, sto dramis? :roll:
kakvo bre poverenje?:)))
ja ne kontam nista izgleda..
u redu je do on gaji povernje na osnovu lazi, ali nije u redu da se istina istera na sunce dana?
koga bre zabole nesto sto se desilo pre sedam godina?
ajoj, bolje da odem sa ove teme..:)))

slazem se s onima sto kazu da je greska priznati nesto posle 7 godina
medjutim, tvoj muz se pokazuje kao veliki covek u celoj stvari
verujem da vam moze pomoci razgovor - da mu kazes naiskrenije duse kako se osecas, koliko ti je zao i koliko ga volis, da budes jednako 'gola' pred njim kao sto si pred sobom
ako ti tada oprosti, ti ces sebi lako oprostiti

srecno!

nakon tog vremena jeste bitna motivacija - zasto mu reci bas sada? jedna je stvar ako ste oboje hteli da transformisete taj odnos pa pretresate prljav ves koji se nakupio a sasvim druga ako je to izletelo u sred neke svadje gde te on cimao zbog neceg a ti se zaletela pa rekla svasta... opet, treca ako osecas da se i on ohladio od tebe, pa hoces da ga vratis sebi na neki nacin. to onda nije posledica iskrenosti i kajanja nego zelja da ga povredis i probudis ljubomoru... kako god, nema sad tu tehnike ni precice, ali je bitno da znas duboko u sebi sta te stvarno pokrenulo. nemoguce da si iz cista mira presekla i rekla mu, neceg ima.

u redu je do on gaji povernje na osnovu lazi, ali nije u redu da se istina istera na sunce dana?

Cek bre....sad ja ne razumem, ako nije bitno, zasto uopste pominjati? :lol:

NIje to laz, samo precutkivanje :whistling:

Teras istinu na videlo odmah, a ne priznanjem na samrtnickoj postelji, samo dusu da olaksas.
Pa onda umres mirne duse i laka srca, a onaj nek se pita sto je bio budala sve ove godine.

Mislim, karikiram, ali ne vidim poentu :lol:

ah , budala sve ove godine...:mrgreen:
to mi je uvek fenomen, misim ljudi prozive dobro i zlo, ceo zivot, i onda je neko sexanje usput vaznije od svega ostalog?
znaci, ako ne kazes odmah, nemoj nikad?
:mrgreen:
alo bre pa valjda odnos napreduje, valjda se ljudi menjaju..:)

Koji si mu qratz priznavala
Sto si prevarila, ajd....pojma nemam ni razloge ni situaciju
Ali to sto si priznavala posle toliko godina....mislim...za batine si

Poslednja izmena:
nakon tog vremena jeste bitna motivacija - zasto mu reci bas sada? jedna je stvar ako ste oboje hteli da transformisete taj odnos pa pretresate prljav ves koji se nakupio a sasvim druga ako je to izletelo u sred neke svadje gde te on cimao zbog neceg a ti se zaletela pa rekla svasta... opet, treca ako osecas da se i on ohladio od tebe, pa hoces da ga vratis sebi na neki nacin. to onda nije posledica iskrenosti i kajanja nego zelja da ga povredis i probudis ljubomoru... kako god, nema sad tu tehnike ni precice, ali je bitno da znas duboko u sebi sta te stvarno pokrenulo. nemoguce da si iz cista mira presekla i rekla mu, neceg ima.

Istinu zboriš Mojrae.Niko ne poteže priču staru 7 godina bez razloga.Postoji izvesna mogućnost i da je ona hladna prema njemu,pa je ovo pokušaj zagrevanja,malo trapav,ali boduje se namera.

Nego... suviše se zadržah u međuženskim tračevima.... tjao.:kiss:

:metla:

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

...ne bih mu priznala ni da me seciraju k'o eksperimentalnog kunica....i da je video ubedila bih ga da nije video. Kome lakse od priznanja? Jel bilo u proslosti - jeste, pa neka ostane u proslosti majka mu stara. Opcija br. 1 - ne varaj, opcija br. 2 - budi mangup ako varas. Toboz iskrenost obozavam, evo tebi moj prljav ves i samim tim sto ces ti da ga peres ja sam cista. Kako da ne.

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

pa zasto si to uradila.. ajde sad nam lepo kazi sta ti je to trebalo

ah , budala sve ove godine...:mrgreen:
to mi je uvek fenomen, misim ljudi prozive dobro i zlo, ceo zivot, i onda je neko sexanje usput vaznije od svega ostalog?
znaci, ako ne kazes odmah, nemoj nikad?
:mrgreen:
alo bre pa valjda odnos napreduje, valjda se ljudi menjaju..:)

Pa valjda...

NIje sexanje vaznije od svega ostalog...ali nije bas nebitno ko da nije ni bilo.

Osim ako su ostareli baba i deda, pa se ispovedaju....

To me podseti, na viceve o pirincu i prevari i slicno na tu temu :lol:

pa bas zato!
ne ulazim u to sto ga je prevarila..to je vec za drugu temu, ali zasto je njega opteretila svojim vanbracnim seksom - to mi nije jasno..
njoj je bilo lepo dok se hebala, a on sad neka nosi teret..
dobro da mu nije rekla i da se seksala uu periodu kad je zatudnela pa da nije bas sigurna cije je dete..
a mozda mu jeste i to rekla..

Hteo sam nesto da napisem o istini, samoobmanama u kojima mnogi od nas prozive ceo zivot, o laganju sebe samih u mnogim stvarima, o nesuocavanju kao sveljudskoj osobini i sl, ali ne mogu
Ebla vas prevara, istina, laz, iskrenost, laganje i sve ostalo o cemu pisasmo sto milijardi puta :lol:

Back