prevara

e meni je ovo hit-velika vecina smatra da je pogresila sto je rekla..:)
hebo brak, hebo iskrenost, hebo poverenje..
prvo to nije tacno a drugo i jeste tako
mislim prevarila,nije ni prva ni poslednja ali taj mozak koji odluci da prizna,pa jos posle 7 god :dash:
to ti je ko da svercujes drogu i odes i prijavis se pa posle places sto ces u zatvor

e pa kad je bila tako pametna da mu isprica (nadam se da je njemu radoznalom sve izdetaljisala kao vreme mesto,koliko puta,da li je pusila) sad stvarno zasluzuje smrt :lol: tojes da lupa glavu kuce stace

Прва ствар сад нема шта да се бедачиш, шта год урадиш у животу иди даље зато што ти то бацање у депресије неће ни вратити време, ни помоћи, и нека си му рекла, само што си то требала одма да урадиш а не сад ако си већ планирала да му кажеш. И сви овде ке*ају и причају приче као могла си ово могла си оно... Деси се да у животу урадимо неке ствари за које смо се клели да не би ни помислили, зато живот и јесте занимљив, зато што не знаш шта те сутра чека.

sujeta i kompleks,omiljene reci foruma danasnjice
a pre neko vreme je to bila rec projekcija
:think:

pa tako je najbolje, u dve reci..:)
jer traktak koji bih mogla da napisem o tome kako sex nije vazan, i da je svaki pokusaj da se spozna istina o coveku vredna truda, i da veze medju ljudima moraju biti jace od usputnog sexa..sve to je cisti visak, i zvucalo bi kao pretenciozno trucanje:))

u cemu je stvar?
priblizavas se godinama kad se pravi presek prozivljenog, pa su te bela krila koja bi mogla da izgubis uplasila?
posle ovoga, ne boj se..dobices bela, ali ona koja imaju guske..

kako dalje? tesko. zahvaljujuci tebi.
fleka koju si napravila ce citav zivot biti jabuka razdora.
cak i kad ti muz ne bude pricao o tome, znaj da ce na to da misli.

prvi put si ga shebala kad si ga prevarila.
drugi put kad si mu priznanjem nabila rogove.

neko nema nista pa napravi raj.
neko ima sve pa raj pretvara u pakao.

apsolutno se slazem
ali
ona mora da nastavi dalje
sa njim ili bez njega
ja ipak navijam sa njim
a kako...tesko...uy mnogo posipanja pepelom...dok ne prestane da boli tako ostro i resko....

Мојра је поставила право питање, зашто је сад речено?

А грижа савести вас може одвести у лош однос. Човек је прихватио, идете даље, тако и треба.
Није ни јадник, ни велик човек, него је човек који разуме и не прави фрку.
У таквим односима свако има своје разлоге. Њему се остаје у том браку, а уосталом, били сте у браку свих тих година, није приметио да си га преварила, значи, добро сте функционисали.
Покушај да се и ти понашаш као свих ових година док није знао.

Мојра је поставила право питање, зашто је сад речено?

А грижа савести вас може одвести у лош однос. Човек је прихватио, идете даље, тако и треба.
Није ни јадник, ни велик човек, него је човек који разуме и не прави фрку.
У таквим односима свако има своје разлоге. Њему се остаје у том браку, а уосталом, били сте у браку свих тих година, није приметио да си га преварила, значи, добро сте функционисали.
Покушај да се и ти понашаш као свих ових година док није знао.

:hahaha:

ovo je dobro...

:lol:

Па, смисао заједничког живота је у добром функционисању. Ако није приметио, значи да су добро функционисали.
Боље тако, него да је била верна, а да се брак распадао због нечије љубоморе, неосноване.

Brate zavisi i sa kim ga je prevarila..ako joj došao taj jedan trenutak u životu kad je osetila potrebu za slobodom..trenutak slabosti pa navatala nekog stranca i jedno veče sebi priuštila greh...hebiga.. to mogu da razumem i ako je brak vredan i dobar našao bi snage da oprostim..ali brate mili ako je neko koga oboje znamo...prijatelj, poznanik...ako je neko ko se kreće u krugu ljudi koje mi poznajemo ..ma i da je najbolji brak na svetu uzeo bi joj decu, izbacio je na ulicu pa nek crkne stoka jer to nije samo prevara...to je izdaja...

tvoj muž je slabić, ako si ga prevarila

19924-laser-airplane-3-years-prison-jackass-award2.jpg

Brate zavisi i sa kim ga je prevarila..ako joj došao taj jedan trenutak u životu kad je osetila potrebu za slobodom..trenutak slabosti pa navatala nekog stranca i jedno veče sebi priuštila greh...hebiga.. to mogu da razumem i ako je brak vredan i dobar našao bi snage da oprostim..ali brate mili ako je neko koga oboje znamo...prijatelj, poznanik...ako je neko ko se kreće u krugu ljudi koje mi poznajemo ..ma i da je najbolji brak na svetu uzeo bi joj decu, izbacio je na ulicu pa nek crkne stoka jer to nije samo prevara...to je izdaja...

Ma vazi..kao ako je bolji onda je problem..zabole me s kim je nek se tera

pa šta ti nije jasno...umesto da je uhvati na volej da leti 50 metara, on joj oprašta...neka ga je prevarila, i treba opet da ga prevari :lol:

samo da se zahvalim malom govancetu na vrlo simpatičnom tekstu reputacije. :lol:

nadam se da ćeš jednog dana skupiti dovoljno mudašaca pa da makar javno napišeš ono što si ko ženica napisao u rep. :lol:

a u rl znam da nikad nećeš smeti. :lol:

Back