prevara

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

Prvo, nemoj se osudjivati...ti preboli to sta si uradila. Zasto si toliko stroga prema sebi?! U toj celokupnoj siituaciji nesto ti je odgovaralo, nesto ti je prijalo ... iz neke potrebe si bila sa drugim i nema tu nista lose.
Verujem da bi 99% "zauzete" populacije ukoliko bi se nasli u prilici prevarili svoje supruznike. Da ne pricamo o onima koji svesno idu da prevare ili bezobzirno varaju kad god im se ukaze prilika. Onih 1% nisu normalni :D Svako ko kaze da nikad ne bi prevario supruznika ili je preopterecen problemima pa mu sex nije ni na kraj pameti, ili nikad nije bio u situaciji da prevari ili je posesivno-opsesivan prema svom partneru zanci bolestan :D
Koliko je tvoj muz primetio zgodnih zena na ulici?! Ni on sam ne zna im broj. Kada bi bilo koja od tih zena obratila paznju na njega i zavodila ga, ne znam da li bi se uspeo suzdrzati.
Tvoj muz uopste nije prepreka u resavanju "katastrofe" vec ti. Oprosti sebi... opusti se ... ostavi to u proslosti ...i s`tim ces povratiti muzevo poverenje. Sad si napregnuta, stalno cekas presudu...a muz kad te vidi tako napetu odmah mu na pamet padne tvoja prevara,
I pamet u glavu, ukoliko planiras jos koji put da ga prevaris iskljuci savest :D

a ne mora da znaci, ima principijelnih ljudi koji to nece da rade zbog sebe.
sto si mu ti to uopste sada pricala? ako su vam odnosi bili naruseni pa si htela da nesto krenes ispocetka, da osnova bude ok - ajde i kapiram nekako. ako je on pitao, ok je i to, ne voli svako da od njega prave budalu u tisini, postujem.
nemoj da ga smaras, pusti ga da sam vidi sta hoce - ne mozes ti sad da mu pomognes, sta si uradila, uradila si. sigurno da je i povredjen i besan, ali mu ne treba tvoja pomoc i uteha, budes li navalila na njega, zgadices mu se. ostavi mu vremena i prostora, ako stvarno hoce i dalje da bude sa tobom, zapitace se da li je i on doprineo tome sto se desilo, i probace da promeni to sto nije bilo ok; u suprotnom odrasla si osoba, snosices posledice svojih postupaka i to je to.

idiotski >.>
shta si uopshte trazhila sa njim 7 godina ako za to vreme niste dotakli sexualnu nirvanu
josh si i u braku '>.>
josh si mu i decu rodila hebote jadna deca >.>'
ako je neki jadnik oprostice ti a mozhda ti i vrati pa budete 1:1 >.>
smaraju me ovako beznadezhne i isprazne teme

ma jadan on, idi uvali se da ga tesish :I
ko mu je prao gache

mogo je naci mladu zenu koja ce ih pere rucno u gologoozom stilu

hej bre brez sve sale sta mislish imash partnera stenu svoje gnezdo osobu koja te teshi i uzgred ti voli sise koje i vise slepo vjerujesh znash da ti je drug i onda mu kazhesh znash pre sedam godina sam dala jednomE to sto ti volish a eto volio je i on

zena ti je ko rucna bomba verbalnim talajanjem ima da ti razrovi celu familiju temelje ti iskopa i ostavi pepeo i chadj

sve u tri sekunde

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

Samo dobrom komunikacijom i iksrenim i otvorenim razgovorom i ostavljanjem proslosti iza sebe. Tu nije poenta da li on zeli vec da li zaista to moze pregurati. Mora biti svestan toga da ni u jednoj sledecoj prepirci, svadji ili raspravi ne sme to da uzme na zub i da Vas time gadja, tamo gde najvise boli. To nikada ne sme biti nizak udarac. Muska sujeta je jedna jako cudna i zarazna stvar. MOzda on sada tako kaze a sutra ce na sva zvona kaad se ohladi malo glavica jer cinjenica je da mu je sada sujeta povredjena a to ume da bude ne gadno...nego rusvaj gadno. Daj Boye da je Vas muskarac operisan od sujete pa da nece vracati tante za tante, zub za zub i oko za oko. Jedino resenje je jedan iksren razgovor o tome. Sta Vas je dotle dovelo, zasto se dogodilo, iskreno priznanje i kajanje i zaista obecanje da cete se ovaj put oboje i vise truditi da sada opet brak ne zapadne u krizu. To je po meni jedino resenje za jedan kvalitetan nastavak Vaseg braka i izlaska iz krize. Svako dobro Vam zelim i nadam se da cete uspeti da prebrodite ove teske dane koji su naisli za Vas i Vaseg supruga. Svako dobro vam zelim i ovaj put mila moja, pamet u glavu. :heart:

Nezgodno je poveravati se povodom ovakvih stvari i rođenoj kevi u realnom životu.Mada se slažem da je i traženje saveta na forumu jalov posao.Rekla kazala.

Poslednja izmena:

Back