prevara

ЉиС се дефинитивно преселио на Жене, по начину постовања. :sad2:
Жена је тражила савет, како да настави са браком после признања. Дотле су функционисали. До признања. Сад она не функционише.

А лако је пљувати и причати о моралу, то уме свако. :rtfm:

podsvest izvlaci priznanja izvesnog tipa,poput ovog u temi.podsvest autorki ocito govori da ne zeli biti vise,ako ne odavno,u tom braku.

da li je iko kompetentan ovde ili uopste dati savet o,deceniji braka predpostavimo,na osnovu 4 recenice.bavljenje spekulacijama i pustati masti na volju na osnovu jednog posta...pa ko voli nek izvoli.

zajebavam se momče...

...naravno da nije funkcionisalo, iako postavljačica kaže da je sve funkcionisalo...

misim...meni je super, sve nam u braku radi kako treba, al mi eto tako došlo da se kresnem s drugim...:/
...misim...to valjda tako ne ide...

Нису функционисали ни кад га је преварила.
А о томе да нема појма са ким је, да уопште није размислила, ни у лудилу, како ће да он то прими кад му је серивирала да се кренула пре 7 година, говори колико га не познаје. Зна га колико и поштара, осим ако поштар није тај ијебац..
Нема ту ничег, мада има бракова који тако само као љуштура постоје, нису ни први ни последњи...

Пошто живим скоро пола века, имала сам прилике да чујем и видим разне животне приче. И искрено, што се преваре тиче, форумске приче су сасвим другачије од свих могућих животних прича које чух.
Знам много жена које су превариле мужеве, а ови то нису сазнали. Знам много мушкараца који су преварили жене, а ове то не знају.
Знам много њих који су саопштили за превару свом партнеру, и да вам кажем, не знам ни за један разведен брак после ,,признања''.
Само у случају да је онај ко је преварио хтео да се разведе, тад су се људи разводили.

Али, то није тема, о превари се свако мало прича на форуму.
Не знам да ли ће се постављачица јавити, али мене интересује мотив за признање, а не за превару.
Превара се десила, ту назад не може, све и да хоће. Зато није морала признати. А зашто је признала, то је питање, и то битно питање.

Olaksavajuca okolnost samo umanji kaznu ako je sudija blagonaklon, ali opet ides u zatvor ;)

nažalost novim izmena ZKP-a uveden je institut iz anglosaksonskog prava pod nazivom sporazumno priznavanje krivice ...sad lepo dogovoriš se da daš neku kintu tužiocu i priznaš krivicu i oni ti skrešu kaznu za 80% :roll: to je naša srpska majka učinila :)

zajebavam se momče...

...naravno da nije funkcionisalo, iako postavljačica kaže da je sve funkcionisalo...

misim...meni je super, sve nam u braku radi kako treba, al mi eto tako došlo da se kresnem s drugim...:/
...misim...to valjda tako ne ide
...

:rotf: a ko će ga znati buraz imaš danas ovih "modernih" - "seks i grad" žena...raznih fetiša hahahaha

Пошто живим скоро пола века, имала сам прилике да чујем и видим разне животне приче. И искрено, што се преваре тиче, форумске приче су сасвим другачије од свих могућих животних прича које чух.
Знам много жена које су превариле мужеве, а ови то нису сазнали. Знам много мушкараца који су преварили жене, а ове то не знају.
Знам много њих који су саопштили за превару свом партнеру, и да вам кажем, не знам ни за један разведен брак после ,,признања''.
Само у случају да је онај ко је преварио хтео да се разведе, тад су се људи разводили.

Не знам да ли ће се постављачица јавити, али мене интересује мотив за признање, а не за превару.
Превара се десила, ту назад не може, све и да хоће. Зато није морала признати. А зашто је признала, то је питање, и то битно питање.

o'k, sve to stoji što si napisala i sa svim se slažem...
..ali mi bode oči konstatacija da je sve funkcionisalo...

ma koliko mislili da nema veze ipak je objektivno reći da je bitno i sa kim ga je prevarila...

znači oni su super funkcionisali i bez obzira na to, ona ga je prevarila...:/
pa valjda postoji neki razlog što ga je prevarila...valjda nešto nije funkcionisalo čim ga je prevarila...
što bi ga prevarila ako je sve funkcionisalo...?

...misim...logika...
Можда тада није функционисало, па га је преварила. А онда је опет функционисало. Ебига, људи су, имају своје успоне и падове у односима..

Можда тада није функционисало, па га је преварила. А онда је опет функционисало. Ебига, људи су, имају своје успоне и падове у односима..

znači sa svakom novom krizom, treba pronaći utehu van porodice, umesto se potruditi da se kriza reši unutar porodice...?

...

Evo ja ću prva da ti se zapljunem... i mene znaš...;)
Moj muž bi mene ostavio iste sekunde da ga prevarim ali iste... i to mi je skroz ok...
P.S. Jedino ako bi mu rekla ''Nisam dobro videla u mraku...'' onda bi mi možda i oprostio...:mrgreen:

ma koliko mislili da nema veze ipak je objektivno reći da je bitno i sa kim ga je prevarila...

И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...

П.С. Знам типа који се развео јер никад није добио батак печеног пилета, жена увек прва појела.. :) А била му верна и богзнакако...

Back