prevara

onaj koga prevaris moze da ti oprosti ili ne oprosti ...sta god da odluci bar ce te postovati zbog iskrenosti

Ko god svesno uradi nesto sto bi povredilo drugu osobu (bilo da ta druga osoba za to zna ili ne zna) ne zasluzuje postovanje.
Ko god laze, ne zasluzuje postovanje (ova iz uvodnog posta je lagala).
Sta kog djavola treba da postuje taj njen likus?

p.s.
I, kako se ''preuzima odgovornost'' ?

Poslednja izmena:
Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:
Izjeda te tesko kajanje, da li zato sto si to njemu rekla ,pa stoga se i stidis?
teraj dalje, to ti je normalna stvar, davati i primati,zar ne.

...a ne...ti lepo priznas a onda Andrea odglumi boga, proroka, vidara i sudiju pa ti lepo oprosti i momentalno dobije mesto u raju.
...sta je realnije, ti lepo priznas, zena ti napravi od zivota cirkus, toliko se svadjate i traumirate decu da ti se na kraju porodica raspadne a deca vuku dozivotne repove za svaki svoj buduci odnos ali boze moj, mozes biti ponosan na sebe jer si bio iskren i priznao kres koji nikome bas nista ne znaci dok ga ne izgovoris glasno.

...pa ako si sa nekim idiotom cirkus ti je zagarantovan sa i bez prevare... jel to neki obicaj da svi znaju osim onih koji treba da znaju :think:

...pa ako si sa nekim idiotom cirkus ti je zagarantovan sa i bez prevare... jel to neki obicaj da svi znaju osim onih koji treba da znaju :think:

...neces biti sa idiotom valjda...
...nikako da skapiras da covek nije "samo idiot i samo pozitivac", bianco/nero...postoji masa sivih nijansi izmedju, doktor Dzekil mister Hajd u svakome od nas. Drugo, princip manjeg i veceg dobra, za sta je vredno shebati porodicu a sta takvog uloga jednostavno vredno nije. Jedna prevara, posebno "neka prevara nekada u proslosti" je u braku koji traje decenijama i decenijama nebitna stvar.

da promenis nick pod hitno, ali pod hitno! :lol: cim povezem post sa nickom i pored najbolje volje ne mogu da te shvatim ozbiljno, i kraj. :lol:

A lebati ,pa gde me nadje, ti to ozbiljno o neozbiljnim postovima.
Trazis normalne odgovore od 'normalnih"

I ne moj da ides mojom ulicom, nemoj bre???? ce te nadjem pa ce da vidis moga?????????

Smeh je tako divna stvar i veruj nasmejah se kad sam procitao sta je bilo napisano.
Draga Nasa je zaboravila na staru izreku " Posle Habanja nema KAJANJA", sve pre toga Da ali posle??????

...neces biti sa idiotom valjda...
...nikako da skapiras da covek nije "samo idiot i samo pozitivac", bianco/nero...postoji masa sivih nijansi izmedju, doktor Dzekil mister Hajd u svakome od nas. Drugo, princip manjeg i veceg dobra, za sta je vredno shebati porodicu a sta takvog uloga jednostavno vredno nije. Jedna prevara, posebno "neka prevara nekada u proslosti" je u braku koji traje decenijama i decenijama nebitna stvar.

...kad je nebitna zasto kriti:think:

sta tju vidim? :eek: :lol: nego, sad vidim da ti dobro stoji, tako i zvucis. :lol:

Eto sad od muku , nemerem se naterati da se secem pored reke i bele ladje, vec merem da se dopisavam sa "CYANIDE".

Ece se be otrujem od Otrov a se be obeca da cu se besim i tako da Okoncam svoj si ga zivot.

"Eh da mi je neka mladja moma da se obesim njoj oko vrata i tako mlad da zivot svoj dam"

Back