prevara

...na plazi gatala nam ciganstura a novac sam 5 min. ranije potrosila na sladoled...nadjem je posle, trazim da mi vrati novcanik a ona pocela da se kune u decu

Eto mala privreda, dobijes sta si trazila:hahaha:, lazne nade i za to treba i da platis:evil:, nego sta ti znaci -kune se u decu:think:; da nikad nije videla tvoj novcanik, ili tebe, kao ni pare.:whistling:
Uostalom lep je NAS SLADOLED, jel to onaj sto se cucla:super:( Vodeni) ili sto se LIZE:hvala:-LEDO ili vec kako ih zovete u serbendiji.:mrgreen:
najvaznije je da ti je to sada fina uspomena jos ako si pronasla svoj novcanik.:ok:

onaj koga prevaris moze da ti oprosti ili ne oprosti ...sta god da odluci bar ce te postovati zbog iskrenosti

...gore je od prevare ne priznati prevaru...ljudi grese, niko nije savrsen...suociti se sa greskom i preuzeti odgovornost za nju ne moze svako al kome ja pricam ovde je prevara nacionalni sport :(

Previse su ti citali bajke dok si bila mala..ili ti jos uvek citaju

Пошто живим скоро пола века, имала сам прилике да чујем и видим разне животне приче. И искрено, што се преваре тиче, форумске приче су сасвим другачије од свих могућих животних прича које чух.
Знам много жена које су превариле мужеве, а ови то нису сазнали. Знам много мушкараца који су преварили жене, а ове то не знају.
Знам много њих који су саопштили за превару свом партнеру, и да вам кажем, не знам ни за један разведен брак после ,,признања''.
Само у случају да је онај ко је преварио хтео да се разведе, тад су се људи разводили.

Али, то није тема, о превари се свако мало прича на форуму.
Не знам да ли ће се постављачица јавити, али мене интересује мотив за признање, а не за превару.
Превара се десила, ту назад не може, све и да хоће. Зато није морала признати. А зашто је признала, то је питање, и то битно питање.

Meni je uvek bilo cudno sledece: u zivotu nisam prevarila decka. Imam drugarice koje oralni sex ne podrazumevaju pod prevaru, ostalo da ne pominjem, one se udadose, ja zavrsih sama.Ironija zivota, valjda

Meni je uvek bilo cudno sledece: u zivotu nisam prevarila decka. Imam drugarice koje oralni sex ne podrazumevaju pod prevaru, ostalo da ne pominjem, one se udadose, ja zavrsih sama.Ironija zivota, valjda

To je taj moderni americki trip...oral nije seks...hau jes nou... :roll:
Ti ne ocajavaj...nemas 60 godina, pa da pricas kako si ostala sama...ceo zivot je jos pred tobom bre. :ok:

@tema: preskocio sam u startu idiotske odgovore "ljisovaca" na postavljenu temu. Nakon sedam godina? Ne bih ja to tako mogao...ili bih odmah rekao kako stoje stvari, ili bih cutao do kraja zivota (sve zavisi od okolnosti).

Kakve sad veze vernost ima sa udajom? Vernost nije jedna i jedina osobina koju muskarci traze kod zena koje ce ozeniti.

Kakve sad veze vernost ima sa udajom? Vernost nije jedna i jedina osobina koju muskarci traze kod zena koje ce ozeniti.

Da...traze i da je nevina.
I da ume da kuva. :lol:

Sad mi pade na pamet jedna anekdota...jednom bivsem prijatelju sam manje-vise rekao da mu je zena debil, tracara, alapaca....a on mi je odgovorio sa "Nemoj tako....moja zena je domacica, bre". Kad tad nisam umro od smeha... :zcepanje:

...kad je nebitna zasto kriti:think:

...zato sto prevaren covek samim saznanjem mora da reaguje. E sad, da li ce biti svadja, prebacivanja, podbadanja, nepoverenja, osvete, razvoda nije vazno...sustina je da prevara udara gde je covek najtanji i razara samopouzdanje...ko to zeli svom bracnom drugu neka prizna i olaksa sebi savest i dusu...posebno sedmogodisnju savest....

...zato sto prevaren covek samim saznanjem mora da reaguje. E sad, da li ce biti svadja, prebacivanja, podbadanja, nepoverenja, osvete, razvoda nije vazno...sustina je da prevara udara gde je covek najtanji i razara samopouzdanje...ko to zeli svom bracnom drugu neka prizna i olaksa sebi savest i dusu...posebno sedmogodisnju savest....

Znaci prevariti bracnog druga pa cutati do groba je milosrdje prema njemu? :think:

Ma bre besmisleno je reci jer se to radi sebicno zbog svog dupeta..reci odmah i ne ocekuj da se oprosti..budi spreman na posledice..ali to retko ko moze sabrati i razmotriti sta ce i kako partner reagovati..najgore sto vecina ocekuje da ce sve biti u redu i ne razmatra negativan ishod

Znaci prevariti bracnog druga pa cutati do groba je milosrdje prema njemu? :think:

Na neki nacin definitivno jeste....jer ako znas kako ce da reaguje i da ce ga to ubiti u pojam - bolje da cutis.
Zato sam rekao...sve zavisi od okolnosti tj.od karaktera partnera kako bih postupio. Ima onih zena kojima sam priznavao, ima onih kojima nisam. ;)

Crnjak je što to priznanje ne olakšava ništa...šta, kao, sad će manje da je grize savest zbog toga? Sad kad vidi da je muž povređen, da je brak možda ugrožen, da je poverenje poljuljano...ili, suprotno, da je njemu možda svejedno :lol:
Msm, za šta i za koga je to priznanje posle 7 godina dobro i korisno?

Meni jedna stvar nikako nije jasna u vezi sa prevarom. Zasto se to uopste desava? :confused: Msm, logicno mi je da cim te nalozi neko drugi, onda nesto ne stima u postojecoj vezi i treba je prekinuti pre prevare. Zasto skoro niko ko vara ne sagleda situaciju na vreme, e to mi nije jasno, stvarno.

Meni jedna stvar nikako nije jasna u vezi sa prevarom. Zasto se to uopste desava? :confused: Msm, logicno mi je da cim te nalozi neko drugi, onda nesto ne stima u postojecoj vezi i treba je prekinuti pre prevare. Zasto skoro niko ko vara ne sagleda situaciju na vreme, e to mi nije jasno, stvarno.

Ne..ovo je totalno pogresno..sta ima da ne stima kad je pogubljeno..moze da ne stima samo sex jer je prevara sex..a zena ce prevariti i ako joj fali emocija..ili ako je mazohista.,.ili ako zeli potisnuti nekog..ili ako se nije izivela i xxx drugih razloga..ali da ne stima uopste nije tacno jer to nije lek i to svako zna

E j*bi ga sad...oticemo predaleko ako pocnemo o tome. Ima milion razloga zasto se to desava...ima milion veza koje se raspadnu nakon toga...ali imas i milion veza, koje opstanu nakon toga...postanu cak bolje... Kad bi se svaka veza raspadala zbog prevare, niko sa nikim vise ne bi bio u vezi...to je vec filozofija. ;)

Back