Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...na plazi gatala nam ciganstura a novac sam 5 min. ranije potrosila na sladoled...nadjem je posle, trazim da mi vrati novcanik a ona pocela da se kune u decu
, lazne nade i za to treba i da platis
, nego sta ti znaci -kune se u decu
; da nikad nije videla tvoj novcanik, ili tebe, kao ni pare.
( Vodeni) ili sto se LIZE
-LEDO ili vec kako ih zovete u serbendiji.

onaj koga prevaris moze da ti oprosti ili ne oprosti ...sta god da odluci bar ce te postovati zbog iskrenosti
...gore je od prevare ne priznati prevaru...ljudi grese, niko nije savrsen...suociti se sa greskom i preuzeti odgovornost za nju ne moze svako al kome ja pricam ovde je prevara nacionalni sport![]()
Ahaha, e hvala ti na ovom smehu jutrosZanimljivo...ti ga prevariš a on je idiot što ne ume civilizovano da ti oprosti, shvati tvoju trenutnu slabost i još da te teši zbog tvoje griže savesti![]()
posle 7 godina i dalje pamtiš sve to?
svaka ti čast![]()
Пошто живим скоро пола века, имала сам прилике да чујем и видим разне животне приче. И искрено, што се преваре тиче, форумске приче су сасвим другачије од свих могућих животних прича које чух.
Знам много жена које су превариле мужеве, а ови то нису сазнали. Знам много мушкараца који су преварили жене, а ове то не знају.
Знам много њих који су саопштили за превару свом партнеру, и да вам кажем, не знам ни за један разведен брак после ,,признања''.
Само у случају да је онај ко је преварио хтео да се разведе, тад су се људи разводили.
Али, то није тема, о превари се свако мало прича на форуму.
Не знам да ли ће се постављачица јавити, али мене интересује мотив за признање, а не за превару.
Превара се десила, ту назад не може, све и да хоће. Зато није морала признати. А зашто је признала, то је питање, и то битно питање.
Meni je uvek bilo cudno sledece: u zivotu nisam prevarila decka. Imam drugarice koje oralni sex ne podrazumevaju pod prevaru, ostalo da ne pominjem, one se udadose, ja zavrsih sama.Ironija zivota, valjda

I pardoniram sto sam zaboravio da se na forumu ceni istina i samo istina so help you God![]()
Previse su ti citali bajke dok si bila mala..ili ti jos uvek citaju
Meni je uvek bilo cudno sledece: u zivotu nisam prevarila decka. Imam drugarice koje oralni sex ne podrazumevaju pod prevaru, ostalo da ne pominjem, one se udadose, ja zavrsih sama.Ironija zivota, valjda
Kakve sad veze vernost ima sa udajom? Vernost nije jedna i jedina osobina koju muskarci traze kod zena koje ce ozeniti.

...kad je nebitna zasto kriti![]()
...zato sto prevaren covek samim saznanjem mora da reaguje. E sad, da li ce biti svadja, prebacivanja, podbadanja, nepoverenja, osvete, razvoda nije vazno...sustina je da prevara udara gde je covek najtanji i razara samopouzdanje...ko to zeli svom bracnom drugu neka prizna i olaksa sebi savest i dusu...posebno sedmogodisnju savest....

Znaci prevariti bracnog druga pa cutati do groba je milosrdje prema njemu?![]()
...zato sto prevaren covek samim saznanjem mora da reaguje. E sad, da li ce biti svadja, prebacivanja, podbadanja, nepoverenja, osvete, razvoda nije vazno...sustina je da prevara udara gde je covek najtanji i razara samopouzdanje...ko to zeli svom bracnom drugu neka prizna i olaksa sebi savest i dusu...posebno sedmogodisnju savest....

Meni jedna stvar nikako nije jasna u vezi sa prevarom. Zasto se to uopste desava?Msm, logicno mi je da cim te nalozi neko drugi, onda nesto ne stima u postojecoj vezi i treba je prekinuti pre prevare. Zasto skoro niko ko vara ne sagleda situaciju na vreme, e to mi nije jasno, stvarno.
Meni jedna stvar nikako nije jasna u vezi sa prevarom. Zasto se to uopste desava?Msm, logicno mi je da cim te nalozi neko drugi, onda nesto ne stima u postojecoj vezi i treba je prekinuti pre prevare. Zasto skoro niko ko vara ne sagleda situaciju na vreme, e to mi nije jasno, stvarno.