Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:
Zato što nije uvek tako.
Nekima ne fali ništa u vezi/braku, nego ulete u kombinaciju kao gušče u maglu sa jednom jedinom mišlju "ma, neće me uhvatiti"Proradi sujeta, adrenalin, uzbuđenje, zabranjeno voće, ****-palac...

I takve obicno ne uhvate.
Oni drugi sa "problemima" se ili emotivno vezu, ili se osecaju krivim, ili su smotani pa ne umeju da sakriju, ili su presrecni i puni novostecenog samopouzdanja, pa se to i vidi...i nadrljaju naravno.![]()

Zato što nije uvek tako.
Nekima ne fali ništa u vezi/braku, nego ulete u kombinaciju kao gušče u maglu sa jednom jedinom mišlju "ma, neće me uhvatiti"Proradi sujeta, adrenalin, uzbuđenje, zabranjeno voće, ****-palac...
Kakve sad veze vernost ima sa udajom? Vernost nije jedna i jedina osobina koju muskarci traze kod zena koje ce ozeniti.
Mrzi me da citam sve. El napisala postavljacica sta je to nju posle toliko godina navelo da prizna prevaru?

Mozda bi opet da ga prevari, ali ovaj put uz njegov blagoslov.![]()
Клинтонке?!?Meni je uvek bilo cudno sledece: u zivotu nisam prevarila decka. Imam drugarice koje oralni sex ne podrazumevaju pod prevaru, ostalo da ne pominjem, one se udadose, ja zavrsih sama.Ironija zivota, valjda

Bravo baba...ja se ne sećam gde sam bila pre 10 dana a kamoli šta je bilo pre 7 godina: )))
posle 7 godina i dalje pamtiš sve to?
svaka ti čast![]()

Bre, pa reč je o povređenoj muškoj sujeti - da je on najbolji, najlepši, najsavršeniji. To se teško prašta.jadne zene - prevaru im ne bi oprostili ni oni koji varaju ni oni koji ne varaju...zene bar prastaju ako i same varaju![]()
ja ne znam dal si više ispala što si ga prevarila ili što si mu to priznala ili što si mu priznala posle 7 (sedam) godina.
ja bi te šutnuo, uzeo ti decu i alimentaciju pa se ebi kolko oćeš i sa kim oćeš![]()

Pa to mu je i dokazala... Mozda mu je rekla:''Duso ja sam tebe prevarila samo da bi shvatila da si ti najbolji, najlepsi, najsavrseniji.''Bre, pa reč je o povređenoj muškoj sujeti - da je on najbolji, najlepši, najsavršeniji. To se teško prašta.
Ebi ga bako, proso malopre...čičak, reci kad ti je tačno rođendan...da ti otvorimo temu![]()

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

pa u muslimamnskom svetu devojke ga primaju u guzu ,znaci nista pre braka
i onda se sve nevine poudavaju lako
reallno