gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj mi pojasni ovo...?И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...
П.С. Знам типа који се развео јер никад није добио батак печеног пилета, жена увек прва појела..А била му верна и богзнакако...

znači sa svakom novom krizom, treba pronaći utehu van porodice, umesto se potruditi da se kriza reši unutar porodice...?
...
a što je bitno s kim ga je prevarila...?
E tacno sam znala da ne moze da prodje dan na forumu bez da neko spomene sex i grad.![]()
И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...
П.С. Знам типа који се развео јер никад није добио батак печеног пилета, жена увек прва појела..А била му верна и богзнакако...
e do ovog zaključka nisam nikako mogao da dođem 
E tacno sam znala da ne moze da prodje dan na forumu bez da neko spomene sex i grad.![]()

Можда тада није функционисало, па га је преварила. А онда је опет функционисало. Ебига, људи су, имају своје успоне и падове у односима..
Ja iskreno verujem da se pokajala a da je priznala pod teretom savesti... iako se malo sprdam, sad sam ozbiljna skroz.pa mislim sexamo se i manje više živimo u gradovima![]()

И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...

А где је ова жена уопште помињала развод? Нигде.

Duboko se izvinjavam... preudiciram bez razloga...![]()

Mrzi me da citam sve. El napisala postavljacica sta je to nju posle toliko godina navelo da prizna prevaru?
Није. А не верујем да је савест.
Ima neka dva postulata o prevari ali su malko kontradiktorna pa treba naći zlatnu sredinu...
1. Prevara nije prevara ako te žena ne navata.
2. Ebeš takvu švaleraciju ako za nju niko ne zna i ne pohvališ se drugarima.
Valjda važi i obrnuto kad žene varaju mada mislim da su one mnogo lukavije i da nas muštraju ko mlade majmune.![]()
Ima i žena koje se razvedu zbog istog, ne dobijaju batak redovno...![]()