prevara

И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...

П.С. Знам типа који се развео јер никад није добио батак печеног пилета, жена увек прва појела.. :) А била му верна и богзнакако...
aj mi pojasni ovo...? :mrgreen:

znači sa svakom novom krizom, treba pronaći utehu van porodice, umesto se potruditi da se kriza reši unutar porodice...?

...

Не. Али је некад неком то решење.
А најчешће се утеха тражи ван породице, међу другарицама, родбином, на форуму... зар не? И сваки разговор са другим људима о брачној кризи је тражење утехе ван брака...

И ја некако мислим да има везе. Уколико је то неко са ким је дуго била у емотивним односима, онда значи да је у браку баш ,,шкрипало''. Али, разлоге за превару свако има своје. Као и разлоге за остајање у браку после преваре, или за развод...

П.С. Знам типа који се развео јер никад није добио батак печеног пилета, жена увек прва појела.. :) А била му верна и богзнакако...

:eek: e do ovog zaključka nisam nikako mogao da dođem :lol:

Opet jedna od čuvenih tema gde autor u prvom postu baci kosku a mi je glođemo na dvesta pedeset strana :lol: I zaključimo da ništa nismo zaključili jer se autor nikad više ne pojavi. :manikir:

Можда тада није функционисало, па га је преварила. А онда је опет функционисало. Ебига, људи су, имају своје успоне и падове у односима..

Tacno. :ok: Ja iskreno verujem da se pokajala a da je priznala pod teretom savesti... iako se malo sprdam, sad sam ozbiljna skroz.

Ima i žena koje se razvedu zbog istog, ne dobijaju batak redovno...:mrgreen::lol:

Samo da izjavim za dnevnik, da se nisam odavno ovako slatko ismejala... danas sam prvi put upalila laptop posle 3 meseca...

Sve vas volim... :cmok2::klap:

p.s. možda i ja spasem svoj brak ako ovako nastavim da se smejem... pozitivno utičete skroz...:mrgreen:

Ima neka dva postulata o prevari ali su malko kontradiktorna pa treba naći zlatnu sredinu... :think:
1. Prevara nije prevara ako te žena ne navata.
2. Ebeš takvu švaleraciju ako za nju niko ne zna i ne pohvališ se drugarima.
Valjda važi i obrnuto kad žene varaju mada mislim da su one mnogo lukavije i da nas muštraju ko mlade majmune. :(

Реално сад нешто размишљам, и ја лично не бих могао да преварим некога и да се правим да је све ок и да је све кул, а она је издржала 7 год.. Бар за то капа доле..

Ima neka dva postulata o prevari ali su malko kontradiktorna pa treba naći zlatnu sredinu... :think:
1. Prevara nije prevara ako te žena ne navata.
2. Ebeš takvu švaleraciju ako za nju niko ne zna i ne pohvališ se drugarima.
Valjda važi i obrnuto kad žene varaju mada mislim da su one mnogo lukavije i da nas muštraju ko mlade majmune. :(

pri čemu se iz prve situacije vadiš rečenicom valjda više veruješ mojim rečima no svojim očima
a u vezi druge situacije važi da nisi ebao dok ne objaviš da si ebao

Back