Vidi ovih mojih DIP forumasa sto se sablaznise i na zenu se kamenom bacise pa zaboravise na onu Biblijsku: Ko grijeha svoga nema neka kamen baca...
Naprasno ti sazna sve, cak i ono sto se desavalo konstantno vec 5-6 godina i nisi nista primetio!? Bas nista!? Pa mozda onda stvarno i nisi za brak.
Muz i ja se ne mozemo pohvaliti nekom velikom bliskoscu (barem ne ovakvom kakvu ima 98% ostalih forumasica u braku
) ali jos nikad nisam bila lose ili dobro raspolozena zbog i najmanje sitnice a da on to nije primetio, kad bih ne daj Boze pocinila takvo nesto, pa to bi se videlo u svakom pokretu, glasu, pogledu, ali hajde sad...
A videh i neku tvoju temu Jug od prosle godine jos, pa pitas za ceznju devojke koja ceka neko vidjenje na pocetku veze, pa tako nekih postova...
A da i o sebi kazes rec-dve? Ne brini ne bi te pljuvali ovako, ne radimo mi forumasi to tako "u lice", to ostavljamo za one pomenute, koji ne mogu i ne zele nista reci u svoju odbranu.
I drago mi da imamo priliku napisati stosta o preljubi, evo ovolike godine ovde i tek sad nam se ukazala prilika da iznesemo svoje misljenje a prevara nije redak slucaj.