Prevara

• Začetnik teme Začetnik teme JUG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cek cek,bili ste u braku 6 god a ona te varala 5,i to s svalerima koje je donela u miraz
znaci u prvih pet te varala
ili je izmedju napravila pauzu
ili je poslednjih godinu dana prestala da te vara
:think:

cek cek,bili ste u braku 6 god a ona te varala 5,i to s svalerima koje je donela u miraz
znaci u prvih pet te varala
ili je izmedju napravila pauzu
ili je poslednjih godinu dana prestala da te vara
:think:

..ili ga nije varala vikendom..?
..ili je izbegavala varanje za vreme zimovanja i letovanja?

Stvar je u onih 5-6 zenskih dana mesecno! :mrgreen:

ja mislim dok je bila trudna, pa valjda i akd se porodila koji mesec
mada, ako je upoznala onog sa ljisa koji se loži na dojilje :whistling:

Ako nastavimo ovako ispast ce da je varala samo tri od sest godina braka, a to onda i nije prevara. Racuna se samo kad je vise od pola braka proslo u preljubi. :mrgreen:

pa ne samo to,nego ako je on slagao da ga je varala 5,a ona ga varala samo 3 to dovodi u pitanje da l ga je uopste varala,kako mozemo da mu verujemo uopste

:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

A treba i da se izvini sto je neosnovano osumnjicio.

Vidite, primer jednog coveka, istinit - uhvati on zenu u preljubi nakon 20 god. braka. I razvede se odmah. Odma papiri, sve... Znate sta je interesantno - to sto meni jedan njegov prijatelj prica da je tu istu on imao dok su se ovi jos zabavljali, a to je bilo pre 20 god. Zar vi verujete da kada muz uhvati zenu u preljubi da je to samo tada bilo, pa to bre moze da je bilo i znatno ranije, i to mnogo puta. Pa nijedna zena nikad nece muzu reci - da to sam uradila.

Vidite, primer jednog coveka, istinit - uhvati on zenu u preljubi nakon 20 god. braka. I razvede se odmah. Odma papiri, sve... Znate sta je interesantno - to sto meni jedan njegov prijatelj prica da je tu istu on imao dok su se ovi jos zabavljali, a to je bilo pre 20 god. Zar vi verujete da kada muz uhvati zenu u preljubi da je to samo tada bilo, pa to bre moze da je bilo i znatno ranije, i to mnogo puta. Pa nijedna zena nikad nece muzu reci - da to sam uradila.

Hoce,reci ce.Imam i ja jedan istinit primer.Vrati se muz s posla ,zena sprema rucak i on je zamoli da sedne jer ima nesto da joj prizna.Ona sedne,ostavi sve na sporetu i on joj kaze"vidi ovako,hocu razvod,zaljubio sam se i ne mogu vise da zivim sa tobom.Nasao sam mladju i bolju.Jeste da smo u braku 25 godina,deca nam porasla ali ovako je najbolje"
Na to ona ustane,nasmeje se i kaze
"Sram te bilo.25 godina te varam sa rodjenim kumom,pa si uvek imao ispeglano,sredjeno,decu sam ti rodila i vaspitala a ti sad hoces da se razvodis""
Na te njene reci on dobije srcku i zavrsi u bolnici.
Toliko o iskrenosti:)

, . Zar vi verujete da kada muz uhvati zenu u preljubi da je to samo tada bilo, pa to bre moze da je bilo i znatno ranije, i to mnogo puta. Pa nijedna zena nikad nece muzu reci - da to sam uradila.

Pa normalno niti će reći muž, niti žena ali ako su vešti da to sakriju jedan od drugog da porodica to ne oseti onda je OK i OK je sve dok ne saznaš ili se lično uveriš pa bilo kada a onda :dash:

Ja sam u braku bio sest god od cega me je zena varala bar 5 god i to sa vise njih. Te iste je ona unela u brak umesto miraza.Za sve to je znala njena majka koja ju je krila u njenoj kuci. I jos na kraju kada sam za sve to saznao mi moja zena sa kojom imamo i dete kaze kako ja nisam vaspitan za brak. Sta imate da kazete na to.

Da se razvedeš i oteraš takvu ženu iz svog života. Ako nećeš/ne možeš onda ne kukaj, sam si kriv.

Mislim u celoj prici mi je jako interesantna zena - ona zapravo ima nevideni potencial - talenat.
Jako bi bilo interesntno da se i ona prikljuci i da nam podeli savete.
Varati 5 godina (/od 6) nekog neprestano sa vise njih (mora izmedju cak i nova poznanstva da osniva) i to kod mame (znaci odrzavanje bliskih odnosa sa mamom) i jos zadovoljavati muza (mozda nisi zahtevan muz - ili cak i premalo zahtevan), roditi izmedju dete i jos ukljuciti to u svu pricu pa ona je prosto veoma sposobna zena neznam kako drugacije da ti kazem.
Za to treba imati specialnu kondiciju - ja bi je poslala na iduce olimpijske igre.

Ako je tako kao sto sam gore navela podatke mislim da ti trebas drugu zenu ova prosto nije za tebe - pazi na iduci odabir.

Pa normalno niti će reći muž, niti žena ali ako su vešti da to sakriju jedan od drugog da porodica to ne oseti onda je OK i OK je sve dok ne saznaš ili se lično uveriš pa bilo kada a onda :dash:

Mene zanima jos jedna stvar - sta mislite o muskarcima koji znaju da im zena ima ljubavnika ili vise njih a odaberu da zive sa njom , zbog dece npr.. Iskreno cujem da i takvih primera ima i to ne mali broj.

Ne mislim da je kukaviculuk - al mislim da ne trebas svoj zivot da bacis ni zbog deteta ni zbog nje.
U detetovom zivotu uvek mozes biti prisutan i da ucestvujes u odgoju.
Dete ce da odraste i da ode a t ces taj koji ces da propustis 20 godina zivota.
Budi za njega pokazi mu ljubav nemoj da odes iz zivota bori se za dete al zivi i zivot i uzivaj prekratak je da bi se bavio sa takvim problemima i sa takvom zenskom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back