Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek cek,bili ste u braku 6 god a ona te varala 5,i to s svalerima koje je donela u miraz
znaci u prvih pet te varala
ili je izmedju napravila pauzu
ili je poslednjih godinu dana prestala da te vara
![]()
..ili ga nije varala vikendom..?
..ili je izbegavala varanje za vreme zimovanja i letovanja?
ja mislim dok je bila trudna, pa valjda i akd se porodila koji mesec
mada, ako je upoznala onog sa ljisa koji se loži na dojilje![]()
ama zbuniste čoveka tolikom matematikom
a on ne odgovori na kristinino pitanje
cek cek,bili ste u braku 6 god a ona te varala 5,i to s svalerima koje je donela u miraz
znaci u prvih pet te varala
ili je izmedju napravila pauzu
ili je poslednjih godinu dana prestala da te vara
![]()
..ili ga nije varala vikendom..?
..ili je izbegavala varanje za vreme zimovanja i letovanja?
Stvar je u onih 5-6 zenskih dana mesecno!![]()
ja mislim dok je bila trudna, pa valjda i akd se porodila koji mesec
mada, ako je upoznala onog sa ljisa koji se loži na dojilje![]()
Ako nastavimo ovako ispast ce da je varala samo tri od sest godina braka, a to onda i nije prevara. Racuna se samo kad je vise od pola braka proslo u preljubi.![]()
pa ne samo to,nego ako je on slagao da ga je varala 5,a ona ga varala samo 3 to dovodi u pitanje da l ga je uopste varala,kako mozemo da mu verujemo uopste
A treba i da se izvini sto je neosnovano osumnjicio.Tipican primer da "timski rad " cini cuda.
Ubedise coveka da je pogresio i ode on da zamoli zenu da mu se vrati![]()
A treba i da se izvini sto je neosnovano osumnjicio.
pa gde si ti JUG bio 5 godina i šta si radio dok te je ona varala. Možda si se pravio da ne vidiš ili si očekivao da prestane![]()
![]()
Vidite, primer jednog coveka, istinit - uhvati on zenu u preljubi nakon 20 god. braka. I razvede se odmah. Odma papiri, sve... Znate sta je interesantno - to sto meni jedan njegov prijatelj prica da je tu istu on imao dok su se ovi jos zabavljali, a to je bilo pre 20 god. Zar vi verujete da kada muz uhvati zenu u preljubi da je to samo tada bilo, pa to bre moze da je bilo i znatno ranije, i to mnogo puta. Pa nijedna zena nikad nece muzu reci - da to sam uradila.
Drugo, ja svoju zenu nikad nisam uhodio - mozda sam trebao , neznam...
, . Zar vi verujete da kada muz uhvati zenu u preljubi da je to samo tada bilo, pa to bre moze da je bilo i znatno ranije, i to mnogo puta. Pa nijedna zena nikad nece muzu reci - da to sam uradila.
Ja sam u braku bio sest god od cega me je zena varala bar 5 god i to sa vise njih. Te iste je ona unela u brak umesto miraza.Za sve to je znala njena majka koja ju je krila u njenoj kuci. I jos na kraju kada sam za sve to saznao mi moja zena sa kojom imamo i dete kaze kako ja nisam vaspitan za brak. Sta imate da kazete na to.
Pa normalno niti će reći muž, niti žena ali ako su vešti da to sakriju jedan od drugog da porodica to ne oseti onda je OK i OK je sve dok ne saznaš ili se lično uveriš pa bilo kada a onda![]()
Mene zanima jos jedna stvar - sta mislite o muskarcima koji znaju da im zena ima ljubavnika ili vise njih a odaberu da zive sa njom , zbog dece npr.. Iskreno cujem da i takvih primera ima i to ne mali broj.
Mene zanima jos jedna stvar - sta mislite o muskarcima koji znaju da im zena ima ljubavnika ili vise njih a odaberu da zive sa njom , zbog dece npr.. Iskreno cujem da i takvih primera ima i to ne mali broj.