ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
sanjala sam užas neki, zar mi je to želja..
treba videti šta taj užas najpre znači. ako znaš svoje lične simbole snova, pa arhetipove opšte i povezuješ to logično sa svojom svakodnevnicom, onda se dade tumačiti to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanjala sam užas neki, zar mi je to želja..
Da li je prevara u mislima, zaista prevara, ili, ako je ne realizujemo, ipak nije?

E...a sta ako mastam da vodim ljubav sa zenom? Je l' sam ja automatski lezbejka?

Da li je prevara u mislima, zaista prevara, ili, ako je ne realizujemo, ipak nije?
Znaci, ipak nisam lezbejka.![]()

E a sta je za koga konkretnozamisli koliko zlocinaca bi bilo iz resetaka pre dela da su im misli prekinute
![]()

E a sta je za koga konkretnozamisli koliko zlocinaca bi bilo iz resetaka pre dela da su im misli prekinute
![]()
to ti pricam
ako je misao krivicno delo ondak ja prva treba d` idem u corku
drugo je pitanje etike, sa nekim si a STALNO mislis na nekog drugog. imas emocije prema tom nekom drugom i sl. to je vec drugacija situacija nego ova izneta u temi.

Tako gledano...ja sam "prevarant"![]()

Zavisi od osobe do osobe, ono sto je zanimljivo je sto vecina ljudi iz nekog razloga ne zeli da prizna istinu a to je da su bar jednom u zivotu ,,prevarili,, partnera bilo pogledom ili mislima, skoro sam pogledao jedan ,,socijalni eksperiment,, gde je lik stavio u gace neki krastavac i stavio kamericu i pratio reakcije drugih zena, maltene su sve bacile pogled (valjda instiktivno) cak je bilo i majki sa decom, cela radnja se odvijala u busu.Da li je prevara u mislima, zaista prevara, ili, ako je ne realizujemo, ipak nije?