prevara u mislima

Ne bih mogao da budem u nekoj vezi sa nekom osobom koja ima fobije da cu je prevariti svaki put kad mi necija sisa prodje kroz misli... Mislim da je takva soba puna komlexa i licne nesigurnosti... verovatno i predjasnjih losih iskustava...

Zavisi u kakvoj sobi radiš one stvari i ko je sve to radio u toj sobi, te kakva pređašnja iskustva poseduje ta ukleta soba.

e,sad se setih nechega...
znam jednog lika koji u mislima ,sklopi neku ribu...tipa uzme grudi od jedne,facu od druge,noge od trece i sastavi savrsenu (njemu) ribu...
jel i to spada u prevaru...pod uslovom da ima devojku,naravno

Tebi "prolece" vise njih.... Na trenutke... Ali sta ako const. mislis samo na jednu osobu?

Da.. prelecu mi kroz glavu.. i sta ja tu mogu... tako moj mozak radi... nisam ja kriv sto je tako... Cim prodje neka sisata goozata ulicom ja pomislim na njene sise... :lol:
E nemam pojma ako si u vezi i konstantno mislis na nekog... Mislim glupo da ocekujes neki razuman odgovor na to pitanje... jer naravno da cu ti iz mog ugla gledista reci... pa onda budes sa tim sa kim zelis... :lol:

Poslednja izmena:
Da.. prelecu mi kroz glavu.. i sta ja tu mogu... tako moj mozak radi... nisam ja kriv sto je tako...
E nemam pojma ako si u vezi i konstantno mislis na nekog... Mislim glupo da ocekujes neki razuman odgovor na to pitanje... jer naravno da cu ti iz mog ugla gledista reci... pa onda budes sa tim sa kim zelis... :lol:
Ja ne mislim ni na koga!!! :lol: Ja sam se samo uzivela....:lol:

Back