Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
a kada se misli na nekoga ko je bas daleko i ko npr ne zna da postojis? sta onda?
Kako sad to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kada se misli na nekoga ko je bas daleko i ko npr ne zna da postojis? sta onda?
Onda nikako.... Ni ne pomisljaj!!!!Zelis, ali dvoumis se zbog posledica
JESTE! Čim misliš na drugu osobu - prva ne postoji!
Dakle, u opasnosti si da ti se to stvarno i dogodi!![]()
Tebi "prolece" vise njih.... Na trenutke... Ali sta ako const. mislis samo na jednu osobu?Pa meni non stop prolecu kroz glavu raznorazne.... i uopste tome ne pridajem nikakav znacaj... Masta radi svasta...![]()
Kakve veze ima ako pomislis na nekog a to ne realizujes? Bitne su samo realizacije...![]()
Tebi "prolece" vise njih.... Na trenutke... Ali sta ako const. mislis samo na jednu osobu?
Ne bih mogao da budem u nekoj vezi sa nekom osobom koja ima fobije da cu je prevariti svaki put kad mi necija sisa prodje kroz misli... Mislim da je takva soba puna komlexa i licne nesigurnosti... verovatno i predjasnjih losih iskustava...
Ne bih mogao da budem u nekoj vezi sa nekom osobom koja ima fobije da cu je prevariti svaki put kad mi necija sisa prodje kroz misli... Mislim da je takva soba puna komlexa i licne nesigurnosti... verovatno i predjasnjih losih iskustava...
Ja sam skontala da je ovde bash o tome rec.....Ako je samo jedna osoba u pitanju non-stop, e to je prevara, jer samo je korak do fizičkog kontakta !
A zelis li da realizujes?
Ako je samo jedna osoba u pitanju non-stop, e to je prevara, jer samo je korak do fizičkog kontakta !
Evo ja mislim na jessicu simpson..i verujem da je samo 1 korak u pitanju![]()
Evo ja mislim na jessicu simpson..i verujem da je samo 1 korak u pitanju![]()
e,sad se setih nechega...
znam jednog lika koji u mislima ,sklopi neku ribu...tipa uzme grudi od jedne,facu od druge,noge od trece i sastavi savrsenu (njemu) ribu...
jel i to spada u prevaru...pod uslovom da ima devojku,naravno
Tebi "prolece" vise njih.... Na trenutke... Ali sta ako const. mislis samo na jednu osobu?
Pa taj nije korak od prevare, nego na korak od serijskog ubistva....e,sad se setih nechega...
znam jednog lika koji u mislima ,sklopi neku ribu...tipa uzme grudi od jedne,facu od druge,noge od trece i sastavi savrsenu (njemu) ribu...
jel i to spada u prevaru...pod uslovom da ima devojku,naravno
Ako je samo jedna osoba u pitanju non-stop, e to je prevara, jer samo je korak do fizičkog kontakta !
To si gledala u filmu "May". Odličan psihopatski film.
Ja ne mislim ni na koga!!!Da.. prelecu mi kroz glavu.. i sta ja tu mogu... tako moj mozak radi... nisam ja kriv sto je tako...
E nemam pojma ako si u vezi i konstantno mislis na nekog... Mislim glupo da ocekujes neki razuman odgovor na to pitanje... jer naravno da cu ti iz mog ugla gledista reci... pa onda budes sa tim sa kim zelis...![]()
Ajde ne z......., zna se da je u pitanju realnost.
Uostalom, kada zreo muškarac ima takve opsesije znači da sa njim nešto nije u redu. To je normalno za pubertetlije.
Ajde ne z......., zna se da je u pitanju realnost.
Uostalom, kada zreo muškarac ima takve opsesije znači da sa njim nešto nije u redu. To je normalno za pubertetlije.
Pa, da, ti mastas, zelis i samo je, u stvari, pitanje pogodnog trenutka, klasicna prevara
Ali, ipak se ne desi, zbog spoljasnjih okolnosti![]()
Pa, da, ti mastas, zelis i samo je, u stvari, pitanje pogodnog trenutka, klasicna prevara
Ali, ipak se ne desi, zbog spoljasnjih okolnosti![]()
Pa taj nije korak od prevare, nego na korak od serijskog ubistva....![]()