prevara u mislima

Pa, da, ti mastas, zelis i samo je, u stvari, pitanje pogodnog trenutka, klasicna prevara
Ali, ipak se ne desi, zbog spoljasnjih okolnosti :neutral:

Ako moj decko masta o nekoj drugoj djevojci, silno zeli da bude sa njom, a ako ja ne osjecam promjene na njemu, neka ga, neka masta, neka i realizuje....sve dok meni ne zakida paznju, njeznost....neka radi sta hoce......
Ako njegova sanjarenja uticu tako sto ce biti frustriran obuzdavajuci svoje zelje, istresati se na meni.....onda bih se osjecala prevarenom....
To sto je u vezi sa mnom, sto mene voli, ne znaci da je imun na ljepotu drugih zena....i da vodeci ljubav sa mnom, nikada nece pozeljeti da vodi ljubav sa nekom drugom......to je normalno za zdravog covjeka....

Ako moj decko masta o nekoj drugoj djevojci, silno zeli da bude sa njom, a ako ja ne osjecam promjene na njemu, neka ga, neka masta, neka i realizuje....sve dok meni ne zakida paznju, njeznost....neka radi sta hoce......
Ako njegova sanjarenja uticu tako sto ce biti frustriran obuzdavajuci svoje zelje, istresati se na meni.....onda bih se osjecala prevarenom....
To sto je u vezi sa mnom, sto mene voli, ne znaci da je imun na ljepotu drugih zena....i da vodeci ljubav sa mnom, nikada nece pozeljeti da vodi ljubav sa nekom drugom......to je normalno za zdravog covjeka....

:ok:objasni ovim sharenim klinkama

To sa "seckanjem" je grozno...pa napravi idealnog frankenstajna,
zapravo hoche da kazze
da nijedna nije
dovoljno dobra
i svakoj neshto fali
i perfidno je
jer onda ta jadna
njegova cura i nema
nikakve shanse protiv tog hibrida
i uvek kad mu odgovara a on TO izvuche iz rukava
a ona je nemochna
jer TO mozze da se menja i
sveobuhvatno je
kao multi-prevara

To sa "seckanjem" je grozno...pa napravi idealnog frankenstajna,
zapravo hoche da kazze
da nijedna nije
dovoljno dobra
i svakoj neshto fali
i perfidno je
jer onda ta jadna
njegova cura i nema
nikakve shanse protiv tog hibrida
i uvek kad mu odgovara a on TO izvuche iz rukava
a ona je nemochna
jer TO mozze da se menja i
sveobuhvatno je
kao multi-prevara

i ja tako mislim....:ok:
zato taj lik ni nema ribu...imao samo jednu u celom zivotu a ima skoro 30 godina...
:thumbdown::thumbdown:

Ako mislis na drugu osobu toliko da zaboravljas na svog partnera....pa...smatram da je to prevara...
Postoje lepse, pametnije, simpaticnije osobe od tvog decka..uvek postoji bolje a i slabije...ali TI moras da budes zadovoljna svojim izborom...ako nisi misli i pogledi lutaju...

I treba praviti razliku izmedju POMISLI na nekoga ...( desi se tu i tamo, pogledas lepu, simpaticnu osobu, dobru ribu, u glavi ti je par minuta a onda izpari...itd jer znas da je TVOJ izbor PRAVI izbor za TEBE ) od konstantnog razmisljanja o nekome....

Razmisli o svemu i donesi odluku...ali znaj da nije lepo biti prevaren...i ne moras nekoga da volis da bi prema njemu bio FER....to je neka "osnovna" ljudska osobina...ili si posten ili nisi...;)

Back