Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
To je emotivna prevara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,sad se setih nechega...
znam jednog lika koji u mislima ,sklopi neku ribu...tipa uzme grudi od jedne,facu od druge,noge od trece i sastavi savrsenu (njemu) ribu...
jel i to spada u prevaru...pod uslovom da ima devojku,naravno
Zaobishla bih tog....daj bre,ozbiljno pitam...pa ne zamishlja lik da ih secka pa sastavlja nego stvori ribu......
i? jel to isto prevara? ako takva riba ne postoji...?
Ja ne mislim ni na koga!!!Ja sam se samo uzivela....
![]()
To je pravi naziv!To je emotivna prevara.
Znam da ti znas....Pa znamo mi da ne mislis na nikoga... i iz prosle price...![]()
znam ali ima i takvih
Ma ne secka ih!!!Onda, prevara, i to je prevario i tu svoju devojku i ove sto je seckao![]()
jeste...mada je pitanje koga obmanjujes...
Pa, da, ti mastas, zelis i samo je, u stvari, pitanje pogodnog trenutka, klasicna prevara
Ali, ipak se ne desi, zbog spoljasnjih okolnosti![]()
Ako moj decko masta o nekoj drugoj djevojci, silno zeli da bude sa njom, a ako ja ne osjecam promjene na njemu, neka ga, neka masta, neka i realizuje....sve dok meni ne zakida paznju, njeznost....neka radi sta hoce......
Ako njegova sanjarenja uticu tako sto ce biti frustriran obuzdavajuci svoje zelje, istresati se na meni.....onda bih se osjecala prevarenom....
To sto je u vezi sa mnom, sto mene voli, ne znaci da je imun na ljepotu drugih zena....i da vodeci ljubav sa mnom, nikada nece pozeljeti da vodi ljubav sa nekom drugom......to je normalno za zdravog covjeka....
objasni ovim sharenim klinkama
Ma, nemas ti pojma, prepisujes
Znam da ti znas....![]()
To sa "seckanjem" je grozno...pa napravi idealnog frankenstajna,
zapravo hoche da kazze
da nijedna nije
dovoljno dobra
i svakoj neshto fali
i perfidno je
jer onda ta jadna
njegova cura i nema
nikakve shanse protiv tog hibrida
i uvek kad mu odgovara a on TO izvuche iz rukava
a ona je nemochna
jer TO mozze da se menja i
sveobuhvatno je
kao multi-prevara
Ne nego mozda poverujes zeni da si neiskusna![]()
Sta si ovim hteo da kazes, nejasno je?
Da li je prevara u mislima, zaista prevara, ili, ako je ne realizujemo, ipak nije?