prevara u braku

ne nego dok je ljutskog roda, ljudi su govnna, svetu i veku nista ne fali :lol:
Eee, pa ti ne znaš? Nisi obavešten???
Gledao sam na TV kako životinje varaju svoje partnere. Pored ostalog i neku ptičicu, pa kad je njen partner malo skrenuo pogled uparila se u letu (to je izgledalo kao sudar ili češanje u letu) sa drugim mužjakom. Međutim partner je primetio i onda je kljucao u njenu kloaku dok nije izbacila spermu drugog mužjaka. Eto. Tako da seks van veze nije samo produkt ljudske mentalne kuhinje.

A to "ljutskog" možeš da napišeš i "ljuckog" jer ts prelazi u c. Sem ako to nema veze sa ljutnjom. Onda se verovatno čita ljuutskog. Svašta ćemo da izmislimo. Ima da napišemo i novu azbuku ako treba, kao onaj Karadžić. Kako mu već beše ime... Radovan? Mladić nije... mislim da je stariji... čak i od mene... od tebe... uljarice PeKaBe.

Bacih pogled na svoj korisnički profil i vidim osam puta mi davana reputacija za "prevara u braku".
Pa čekajte ljudi, nije ovo glasanje za najvećeg prevaranta.
Baš sam sad steko dobru reputaciju.
Koji me đavo tero i da dolazim na ovu temu. Ne smem ženi ovo da pokažem. Možda ću morati da otvaram novi profil.
Jes đavola, ovo ostaje i dalje a ona znak koji sam nick bio, čak i da otvorim drugi.
Al sam se uvalio... baš sam se uvalio...
A lepo mi govorio onaj što mu je nick šifra od sefa.

Eee, pa ti ne znaš? Nisi obavešten???
Gledao sam na TV kako životinje varaju svoje partnere. Pored ostalog i neku ptičicu, pa kad je njen partner malo skrenuo pogled uparila se u letu (to je izgledalo kao sudar ili češanje u letu) sa drugim mužjakom. Međutim partner je primetio i onda je kljucao u njenu kloaku dok nije izbacila spermu drugog mužjaka. Eto. Tako da seks van veze nije samo produkt ljudske mentalne kuhinje.

eee pa ti ne znas? pa ljudi su zivotinje :lol: ...isto s drugo pakovanje

A to "ljutskog" možeš da napišeš i "ljuckog" jer ts prelazi u c. Sem ako to nema veze sa ljutnjom. Onda se verovatno čita ljuutskog. Svašta ćemo da izmislimo. Ima da napišemo i novu azbuku ako treba, kao onaj Karadžić. Kako mu već beše ime... Radovan? Mladić nije... mislim da je stariji... čak i od mene... od tebe... uljarice PeKaBe.

sedi 1

Trebalo je samo postaviti anonimnu anketu, sa pitanjem da li ste ikada prevarili dečka/muža, devojku/ženu... i sve bi bilo mnogo jasnije, bez svog ovog licemerja i presipanja iz šupljeg u prazno... :)

p.s. nemoj da se neko naš'o prozvan!

Ne znam zašto bi anonimni ljudi lagali. Znam zašto to rade oni koju su se upoznavali. Eto još jednog razloga za anonimnost na forumu.
"Šta sam to imao od života?
Nečiju kosu... Nečiju ruku...
I jedno srce ustreptalo.
I dva - tri osmeha tiha i prosta
Sve je to ponekad tako malo.
Sve je to, videćeš, sasvim dosta."

Back