gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
 - 26.923

I svi smo mi licemeri po ovom pitanju, jedina je razlika u: da li uopšte nalazimo izgovore, ili nam ne trebaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I svi smo mi licemeri po ovom pitanju, jedina je razlika u: da li uopšte nalazimo izgovore, ili nam ne trebaju.
e pa ja ne varam i ne treba mi izgovor a ako ikad budem to uradila nadam se da ce ova tema da zivi....missim, negde cu morati da okajem grehe a nigde bise argumenata ZA prevaru nego ovde.....![]()

Prevara u braku će da živi dok je sveta i veka.

Eee, pa ti ne znaš? Nisi obavešten???ne nego dok je ljutskog roda, ljudi su govnna, svetu i veku nista ne fali![]()
Covek moze da prevari samo sebe..
Eee, pa ti ne znaš? Nisi obavešten???
Gledao sam na TV kako životinje varaju svoje partnere. Pored ostalog i neku ptičicu, pa kad je njen partner malo skrenuo pogled uparila se u letu (to je izgledalo kao sudar ili češanje u letu) sa drugim mužjakom. Međutim partner je primetio i onda je kljucao u njenu kloaku dok nije izbacila spermu drugog mužjaka. Eto. Tako da seks van veze nije samo produkt ljudske mentalne kuhinje.
 ...isto s drugo pakovanjeA to "ljutskog" možeš da napišeš i "ljuckog" jer ts prelazi u c. Sem ako to nema veze sa ljutnjom. Onda se verovatno čita ljuutskog. Svašta ćemo da izmislimo. Ima da napišemo i novu azbuku ako treba, kao onaj Karadžić. Kako mu već beše ime... Radovan? Mladić nije... mislim da je stariji... čak i od mene... od tebe... uljarice PeKaBe.
Jaooo, jeeeste...eee pa ti ne znas? pa ljudi su zivotinje...isto s drugo pakovanje
a priđe mu drugi...sedi 1

Kojeg?Trebalo je samo postaviti anonimnu anketu, sa pitanjem da li ste ikada prevarili dečka/muža, devojku/ženu... i sve bi bilo mnogo jasnije, bez svog ovog licemerja i presipanja iz šupljeg u prazno...
p.s. nemoj da se neko naš'o prozvan!

Znam...
To ti pričam...![]()