ex-muskakrk
Domaćin
- Poruka
- 4.715
Ok, idem po Red Bull kod zgodnog prodavača da vidim dal sam ispala iz štosa (fazona)!Nista ne brini. Samo uzivaj...i opusti se malo.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, idem po Red Bull kod zgodnog prodavača da vidim dal sam ispala iz štosa (fazona)!Nista ne brini. Samo uzivaj...i opusti se malo.![]()

Ok, idem po Red Bull kod zgodnog prodavača da vidim dal sam ispala iz štosa (fazona)!![]()

Ajde idi. Samo pazi da ne navatas opet onakvog kojeg si imala. Nije lepo da se ljudi nasladjuju dok vi na forumu perete prljav ves i namirujete (post)bracne racune.![]()

na zalost, najvise ja tu vidim da nekome brak i dete nisu svetinja....svoje potrebe su na prvom mestu....sebicnost....naravno, ne moze brak da te gusi, ne mozes ziveti sa nekim samo zbog deteta, svaciji zivot vredi....ali postoje prioriteti...budi ispravan pa prvo resi probleme u svom gnezdu ako mozes, a ako ne ide, maksimalno zastiti dete i tek tada delaj....ali ne, vazna je hitrost, da se nista ne propusti, ide se preko reda i onda stradaju nevini....gramzive smo duse postali......

Ne dajte se zavarati tim glupostima o preveri, prevara je izmisljotina za manipulisati slabima i iskoriscavati ih,
Ljubav je jecha i od prevare,
kad se voli ne pita se sta i kako, bitno je voleti a sta ispadne![]()

Prevara nije fizicki cin, to je moralna kategorija. Fizicki cinovi su tu nebitni.
Tako da, u 'slobodnom braku' gde postoji precutni, verbalni, misaoni, intelektualni ili bilo kakav drugi dogovor o slobodnom sexanju, to nije prevara. Moze samo da bude zajebano ako oboje nisu potpuno iskreni povodom toga, i to nije deo njihovih identiteta, nego se foliraju.
U braku koji nije takav, sex sa strane jeste prevara. I neka se svako nosi sa tim kako hoce. Naravno da je glupo biti iskljuciv, ali postoji ona granica kada klikne. Ovo u uvodnom postu je za momentalni razvod, jer je ta granica predjena. I to ne sbog samog fizickog cina. Koji je tako malo bitan.

na zalost, najvise ja tu vidim da nekome brak i dete nisu svetinja....svoje potrebe su na prvom mestu....sebicnost....naravno, ne moze brak da te gusi, ne mozes ziveti sa nekim samo zbog deteta, svaciji zivot vredi....ali postoje prioriteti...budi ispravan pa prvo resi probleme u svom gnezdu ako mozes, a ako ne ide, maksimalno zastiti dete i tek tada delaj....ali ne, vazna je hitrost, da se nista ne propusti, ide se preko reda i onda stradaju nevini....gramzive smo duse postali......
I ti bi takav brak srušila i sebi i drugome i ako se ljudi u tom braku slažu. Samo zato što ti se ne uklapa u balkanitet i balkanoumlje.
A evo povoda da dam i oglas: Nemojte tražiti veze van braka. Pozovite mene i ja ću doći u vaš brak.

Ja bih... zato što ne mogu da podnesem pomisao da nije samo moj...![]()
Samo da pitam: on recimo dođe kući posle sexa sa drugom ženom, miriše na drugu ženu, sa mnom lepo komunicira, ali bazdi, brate, ja se pravim da ne osećam... onda ode u NAŠE kupatilo da se istušira, ako nije tamo gde je bio... skine stvari i ubaci ih u NAŠU veš mašinu... to ja trebam da ispeglam posle... da bi on otišao uštirkan drugoj ženi. Neće da može, iz čistog principa, neće da može.
Ne mogu bre neke stvari da progutam... Dok sa druge strane, priznajem da sam to uradila. Ali, nisam lagala nikoga da se lepo slažem sa mužem, da smo se slagali, do prevare ne bi ni došlo.
Ima ljudi koji mogu sve to da podnesu, ja ne mogu, neću, ne moram... Ybt, nikada ne bih pristala na takav život, on da živi svoj, a ja njegov? Opet neće da može.
Takoe. Čin nepoštovanja i izdaje... pričam o drugoj / "prevarenoj" strani. Moralnih predrasuda nemam, tako da objektivna ne mogu biti po ovom pitanju.
Bitan je i motiv u celoj ovoj priči, uzroci, karakter... i da li ima emocija, mislim na bračne partnere. Ako nema, plus postoje neki drugi stresni momenti koji će vremenom prouzrokovati izlete sa strane, ili nedostatak strasti, monotonija, navika (ovo ne kontam, mislim da se radi o čistom nagonu i hiru, sebičluk), ili pak izlet (ovo mi je nekako prihvatljivije, ako je posledica lošeg braka)... ne mogu da osuđujem nikoga za čin prevare, šta god bio uzrok, da li spoljanji faktor, ili odnos među supružnicima, ili pojačana potreba sa jedne strane. Mogu da osudim za beg od problema, jer prevara ništa ne rešava, čak naprotiv... Ne bih oprostila, ali bih mogla da razumem.
Mislim, mogu ako nisam jedan od aktera...
Ne razumem, zašto misliš da je ovo u uvodnom postu za razvod? I ko bi bio taj ko treba da ga pokrene?
A kad smo već kod razgovora, najbolje su španske serije.Prijateljski razlaz posle serije razgovora.
A kad smo već kod razgovora, najbolje su španske serije.
Dežuram ja ovde, dežuram...

Ja sam naivan kad je ljubav u pitanjuMihal*, ti mora da si ili klinac ili neverovatno naivan. Skini se malo sa tog romanticnog tripa, suoci se sa realnim stvarima.

Ja sam naivan kad je ljubav u pitanju![]()
To ume da bude lepo. Ali ume isto tako da boli. Da me ne razumes pogresno: ljubav je lepa stvar i treba se upustiti u nju i uzivati u svemu sto pruza. Ali treba biti i realan.![]()

He, he...
Al si se napalila, baš si se napalila...
A kako to misliš miriše na drugu ženu? Na parfem? I šta to dokazuje? Da je imao seks sa drugom jer miriše na ženski parfem? Pa možda je stajao u redu u nekoj gužvi pored neke koja se natopila parfemom (recimo).

A da li bi više volela nadrndanog muža koji te ne vara ili pažljivog, nasmejanog, koji ti posvećuje pažnju ali i vara (e sad on ti o tome ne priča, a niko im nije držao sveću)?
I sad podpitanje:
A kako da budeš sigurna da te onaj nadrndani ne vara? Jer pitanje je bilo hipotetičko a u RL ne možeš na taj način da biraš.

I još jedan dodatak:
Šta ako ti je definitivno jasno da ne možeš da ispuniš sve njegove seksualne prohteve (količinski ili bilo kako), a stoji da je i dalje super sa tobom.
I na kraju, kakve veze ima da li tvoj đuveglija ima vanbračnu vezu kad ti za to ne znaš, a on je super sa tobom (da ga mažeš na leba).
Zbog onoga kako pise, kojim tonom pise...zbog svega. Nebitno je ko ga pokrece, zato sto razlog za razvod nije taj sto je ona nasla svalera, to nikada nije sustinski razlog za razvod. Samo tupson moze da pomisli da je sustinski razlog za razvod neki fizicki cin. I naravno, kada kazem 'momentalni' ne mislim bukvalno da u istoj sekundi istrci iz kuce. Prijateljski razlaz posle serije razgovora.