- Poruka
- 72.352
Skljocam al se ne foliram da sam neko visokofrekventno stvorenje kome treba rechardz i osama od ah sve te armature u vidu double triple organic biogoriva.A ti ne skljocas nista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skljocam al se ne foliram da sam neko visokofrekventno stvorenje kome treba rechardz i osama od ah sve te armature u vidu double triple organic biogoriva.A ti ne skljocas nista
Pa brate to valjda treba na ljis da postavljas a ne zardinjere i pejzaze.O upotrebi telefona i skljocanja
Kaže čovek koji se potopi u kadu i slika papke dok se kupa
Skljocam al se ne foliram da sam neko visokofrekventno stvorenje kome treba rechardz i osama od ah sve te armature u vidu double triple organic biogoriva.
Vidi je sad.Pa tebi ne.
Meni bi trebala nrka psihoterapija
Ali u nedostatku iste, odlucih da radim stvari koje mi prijaju i da pronadjem svoj mir
Eto, sama si rekla. Vidis da znas.Fejkit til ju mejkit
Pa nije.Eto, sama si rekla. Vidis da znas.
Dakle ne ekstremi i polarizacija, danas sam luda sutra ladim muda nego...?
Mozda... Dakle ne kao ja znam sta tebi treba... Nego evo kad si vec potegla.
Ali mislim da to nije ok ovde o tome pricati.
Na tebe sam ljut.Sta sad, treba neko da te napenali svako jutro jer se ponasas ko smrad?
Znaci mene ne volis?Pa nije.
Al nemam ni koga ili prosto ne volim time da gnjavim one koje volim
Suza mi krece.Na tebe sam ljut.
Pa ne gnjavim teZnaci mene ne volis?
Necu iz inata.Brate nadjite se negde ispicite se na pivu
Kad tad se digne planina od tepiha to se ne radiNe mogu.
Kad krenem da pricam o onome sto me muci ja se rasplacem
Na sve mi se nakacio bivsi muz ,msm kao prijatelj , ali mu trebam ocigledno da ga vadim iz gov.ana
I toliko me je poremetio, potpuno, da mi je vratio sav stres koji sam gurnula pod tepih