Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.137
Nek se ona cimneNecu iz inata.
Ovde, na megdan. Tu tu. Da trosim gorivo u prazno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek se ona cimneNecu iz inata.
Ovde, na megdan. Tu tu. Da trosim gorivo u prazno?
Masis poentu mili. A i mislim da ulazimo u crvenu zonu gde cu ja neminovno ispasti gad i smrad zato sto nisam hteo da ti glumim momka koji je s tobom u vezi 10 god na forumu.Pa ne gnjavim te
Brate, ja treba da se obucem, ostavim druge stvari, izdvojim vreme.Nek se ona cimne
Pa ok vec si ispao gad ovim napisanim.Masis poentu mili. A i mislim da ulazimo u crvenu zonu gde cu ja neminovno ispasti gad i smrad zato sto nisam hteo da ti glumim momka koji je s tobom u vezi 10 god na forumu.
Jesi luda.Pa ne znam sta da radim sa njim. On treba mojoj deci.
Lose je.
On prema meni nije bio ok zadnjih 4 i po. Sad se promenio jer zna da cu mu pomoci, ali sad to koristi i stalno me zove i slusam njegove probleme, i gusi me i crpi mi energiju.
A ne mogu ga ostaviti na cedilu jer on sam ne moze nista.
Onda budem depresivna i ceo dan ne izadjem iz sobe.
A imam svojih zdr problema o kojima ne stignem ni da mislim
Forum ne racunam, to mi je nekad jedina socijalizacija kad sam lose
Jos drzis gips?Samo da prohodam ne ulazim u kucu i vim mi slabi od ekrana
Bice preko 2 meseca ko zna koliko u pm ,na pola sam tek 45 danaJos drzis gips?
Jeste, tako je.Ne znam kako.
Mr. Napokon nekad nema meru, a ja mu je necu dozirati, niti ces ti. Odoh ja sa ove teme.
Zabole me lakat sta ko misli.Ovde ljudi kad mislis da su ok, normalni, kad ti prija razgovor, to zloupotrebe i sve se svodi na to ona je htela da joj budem momak.
A onda kukaju na povrsnost i kako danas nemas sa kim da pricas
A nije ni kao da ti ne glumis dezurnu mirodjiju koja jedva ceka da uleti iza coska.A nije kao da si juče uletela u priču između njega i neke forumašice i ponašala se kao devojka, makar i sa foruma.
---
Mslm postoji zezanje ali možete i da se kontrolišete
Kakva je to smaracinaBice preko 2 meseca ko zna koliko u pm ,na pola sam tek 45 dana
Dobrodosao u zivotMeni je samo sad trebala pomoc i kao da je nisam dobio,jos gore mi je kad sam racunao na te ljude a u ovakvom sranju me ispale,znam najgore sto cu preci preko toga
Potkolenica otvorena duz,kao pocelo zarastanje nije pomereno nista,ali ako ide ovim tempom kao da je na 20%Kakva je to smaracina
Cuti i leci to.Potkolenica otvorena duz,kao pocelo zarastanje nije pomereno nista,ali ako ide ovim tempom kao da je na 20%
Kako si polomio noguPotkolenica otvorena duz,kao pocelo zarastanje nije pomereno nista,ali ako ide ovim tempom kao da je na 20%
Seo na nju prokliza mi druga nogaKako si polomio nogu
Naisao muz pa skakao sa teraseKako si polomio nogu

Ne bih mogao i da hocu,kao 100gr naslonim se na nju secka bol,jutros u 5h me neki tup bol probudi nesto sam tokom spavanja sjeboCuti i leci to.
Posle trebas polako da vezbas a ne da se zaukas i shebes stvar.
Lezi i ne mrdaj.Ne bih mogao i da hocu,kao 100gr naslonim se na nju secka bol,jutros u 5h me neki tup bol probudi nesto sam tokom spavanja sjebo