- Poruka
- 71.089
To mozda mogu da se laziraju papiri nekako da ne mora da se lomi noga stvarno.urgentni centar Novi Sad, pa te posalju na fizikalnu xD Onda samo dominacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mozda mogu da se laziraju papiri nekako da ne mora da se lomi noga stvarno.urgentni centar Novi Sad, pa te posalju na fizikalnu xD Onda samo dominacija
Sigurno da moze kod privatnikaTo mozda mogu da se laziraju papiri nekako da ne mora da se lomi noga stvarno.
Mada ne znam sta je s mladim devojkama danas, odem na masazu - relaks, znaci da se opustim brate. Ona uzme i ore po meni, nabija mi prste, ja ono neznije neznije, ona aha ok i nastavi za 1 posto neznije.Sigurno da moze kod privatnika![]()
brate kako zracis tako i privlacis, lepota je zvaka za ludaka, eto meni kazu da sam lep, kad god sam bio u minus fazi sve gore od goreg, jedno na drugo, kad god sam cool, ne verujem sta se sve dobro desava, samo se nadovezuje.. radio kao studen 3 dana u magacinu opleo i seficu i najzgodniju radnicu, ljubio se sa jos 3 ...bezao sa posla na fakultet, pa se vracao, one me pokrivale show, a i da to radio oreko studentske zadruge, i tu sam opleo cerku od gazde, bio u hypu, a kad sam u minus fazi 0.Bas bi mi legla tako neka nega od njih nekoliko cica u klompicama. Pa gde si naponcicu, p polako, da vidimo nogou.
hjehehe
Ma energija, zene se lepe na to, nego je problem biti takav stalno. Smori te da budes u plus fazi jer posle dodje minus. Balans je zakon.brate kako zracis tako i privlacis, lepota je zvaka za ludaka, eto meni kazu da sam lep, kad god sam bio u minus fazi sve gore od goreg, jedno na drugo, kad god sam cool, ne verujem sta se sve dobro desava, samo se nadovezuje.. radio kao studen 3 dana u magacinu opleo i seficu i najzgodniju radnicu, ljubio se sa jos 3 ...bezao sa posla na fakultet, pa se vracao, one me pokrivale show, a i da to radio oreko studentske zadruge, i tu sam opleo cerku od gazde, bio u hypu, a kad sam u minus fazi 0.
definitivnoMa energija, zene se lepe na to, nego je problem biti takav stalno. Smori te da budes u plus fazi jer posle dodje minus. Balans je zakon.
pa jeste. Neadekvatno, nekultivisano, dusevno vaspitanje i razvoj. Poput telefona i soc mreza- sad tu- 15 minuta ludila, nema mraka, nema dosade, odmah sve, sarenis weeee. I onda tako od senzacije do senzacije: samo muskarac koji mi pruzi "ono nesto"definitivno
ma ludorijepa jeste. Neadekvatno, nekultivisano, dusevno vaspitanje i razvoj. Poput telefona i soc mreza- sad tu- 15 minuta ludila, nema mraka, nema dosade, odmah sve, sarenis weeee. I onda tako od senzacije do senzacije: samo muskarac koji mi pruzi "ono nesto"![]()