Preuvelicavanje zenske lepote

Ja mislim da je zivot ipak nesto drugo...
I da smo otisli u ....c sa tim da treba da delujemo lepsi, mladji, bogatiji nego sto jesmo i po mogucstvu, na sve to da budemo i histericno srecni.
Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу на децу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...
Него очекују неки спектакл, да их вечито неко забавља, да им семафори свирају и плешу док чекају зелено... Све им је мало, све им је пффф. И живот прође у незадовољству.

Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу надецу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...
Него очекују неко спектакл, да их вечито неко забавља, да им семафори свирају и плешу док чекају зелено... Све им је мало, све им је пффф. И живот прође у незадовољству.
Too brate.
Meni je omiljena aktivnost kad odem negde u sumu, uberem neki stap i sednem na panj i onda stapom crtam nesto po zemlji...

Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу на децу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...
Него очекују неки спектакл, да их вечито неко забавља, да им семафори свирају и плешу док чекају зелено... Све им је мало, све им је пффф. И живот прође у незадовољству.
Zato ja sad odoh na planinu, leći na travu i pokušavati vidjeti vedro nebo između krošanja stabala!

Ja ovako
🙂
20220827_101641.jpg

Back