- Poruka
 - 71.584

E ste se slozile? 
Hocemo rezoluciju da dovedemo?

Hocemo rezoluciju da dovedemo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу на децу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...Ja mislim da je zivot ipak nesto drugo...
I da smo otisli u ....c sa tim da treba da delujemo lepsi, mladji, bogatiji nego sto jesmo i po mogucstvu, na sve to da budemo i histericno srecni.
Too brate.Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу надецу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...
Него очекују неко спектакл, да их вечито неко забавља, да им семафори свирају и плешу док чекају зелено... Све им је мало, све им је пффф. И живот прође у незадовољству.
Zato ja sad odoh na planinu, leći na travu i pokušavati vidjeti vedro nebo između krošanja stabala!Људи као да све теже налазе спокој и задовољство. Као да не умеју да уживају у раном јутру и кафи, погледу на децу која су раздрагана, да седну на клупу и гледају у реку, да спусте ролетне и проведу викенд у кревету са особом која им прија...
Него очекују неки спектакл, да их вечито неко забавља, да им семафори свирају и плешу док чекају зелено... Све им је мало, све им је пффф. И живот прође у незадовољству.
A vidi njega, sto bi on po svaku cenu da bude iznad situacije.Da, travuljina... Cool.
A ti ne skljocas nistaJa mislim da vi ne biste mogle ni u dvoriste bez telefona da skljocnete da ste bile u zelenilu a kamoli neka priroda.
Ma brate skrouz si magicna ko dildo Balgins
Ako ti odgovorim instiktivno onako kako bih rekla bilo kome, uvredio bi seMa brate skrouz si magicna ko dildo Balgins
Uglavnom, sve sem tim buildinga je fejk.Feeejk
Mož muškarcu da ne bude izgled žene toliko bitan, ali ako je ona nezadovoljna svojim izgledom takav paket u celini mož samo da se posere u život svima oko sebe i tu muškarac ne mož ništa da promeni.kao i sto vecini muskaraca nije bas toliko bitan izgled zene, koliko ceo paket.
Vala basJa mislim da je zivot ipak nesto drugo...
I da smo otisli u ....c sa tim da treba da delujemo lepsi, mladji, bogatiji nego sto jesmo i po mogucstvu, na sve to da budemo i histericno srecni.
Vecina zena je tu i tamo nezadovoljna svojim izgledom, ali ne divlja i ne sere po okolini.Mož muškarcu da ne bude izgled žene toliko bitan, ali ako je ona nezadovoljna svojim izgledom takav paket u celini mož samo da se posere u život svima oko sebe i tu muškarac ne mož ništa da promeni.