Na zalost i ja spadam u grupu od 3% populacije koja pati od Hiperhidroze. Ubedjivali su me da je to potpuno normalno sto se toliko znojim,ali internet je cudo

Mislio sam da je jedino resenje Botox,medjutim kad sam cuo za cenu,mislio sam da cu dozivotno muciti se... Sad vec imam nade. Planiram prvo da probam sa Perspi-Guardr , pa ako to ne urodi plodom,onda cu zakazati pregled,pa i operaciju... Interesuje me samo jedno,kod kontraidikacija odnosno znojenja ledja i stomaka,interesuje me jel to samo prolaznog karaktera dok se organizam ne privikne ili nije ? I zanim me koliko je obilno takvo znojenje,da li moze predstavljati isti problem kao recimo i pre operacije ? Inace meni se noge,ruke i lice veoma retko znoje (tako reci samo u normalnim situacijama) ali zato ispod pazuha...kuku majko...

Najiskrenije hvala svima koji ovde ostavljaju komentare posle operacija,jer stvarno svima nama koji jos to nismo uradili mnogo znaci... U ostalom da nije ovog foruma tj.ove teme,pitanje je dal bih i saznao za Hiperhidrozu i njen nacin lecenja.