Preterano znojenje (hiperhidroza)

Na zalost i ja spadam u grupu od 3% populacije koja pati od Hiperhidroze. Ubedjivali su me da je to potpuno normalno sto se toliko znojim,ali internet je cudo :) Mislio sam da je jedino resenje Botox,medjutim kad sam cuo za cenu,mislio sam da cu dozivotno muciti se... Sad vec imam nade. Planiram prvo da probam sa Perspi-Guardr , pa ako to ne urodi plodom,onda cu zakazati pregled,pa i operaciju... Interesuje me samo jedno,kod kontraidikacija odnosno znojenja ledja i stomaka,interesuje me jel to samo prolaznog karaktera dok se organizam ne privikne ili nije ? I zanim me koliko je obilno takvo znojenje,da li moze predstavljati isti problem kao recimo i pre operacije ? Inace meni se noge,ruke i lice veoma retko znoje (tako reci samo u normalnim situacijama) ali zato ispod pazuha...kuku majko... :)
Najiskrenije hvala svima koji ovde ostavljaju komentare posle operacija,jer stvarno svima nama koji jos to nismo uradili mnogo znaci... U ostalom da nije ovog foruma tj.ove teme,pitanje je dal bih i saznao za Hiperhidrozu i njen nacin lecenja.

Nije jednostavno odluciti se za operaciju, ali su rezultati sa njom najbrzi.Najbolji su rezultati za palmarno znojenje.Ko ima problema sa aksilarnim znojenjem trebalo bi da proba sa Odaban sprejem(narucuje se preko neta).
Za interesenta iz Splita najbolje bi bilo da telefonski ili mailom zakaze pregled sa grudnim hirurgom , a moze se i telefonski dogovoriti o operaciji jer svakako ne moze da je uradi na uput.Moja rodjaka iz Zagreba je uradila op u septembru i zadovoljna je.Ako trebaju dodatne informacije ili da vam dam telefom rodjake i ona vam prenese utiske kontaktirajte me privatnom porukom ili na mail nexdrmax@gmail.com.Koliko sam cuo u Hrvatskoj ne rade operaciju , a u Sloveniji (Ljubljana i Golnik ) rade cisto da znate zbog udaljenosti.Pozdrav

Na zalost i ja spadam u grupu od 3% populacije koja pati od Hiperhidroze. Ubedjivali su me da je to potpuno normalno sto se toliko znojim,ali internet je cudo :) Mislio sam da je jedino resenje Botox,medjutim kad sam cuo za cenu,mislio sam da cu dozivotno muciti se... Sad vec imam nade. Planiram prvo da probam sa Perspi-Guardr , pa ako to ne urodi plodom,onda cu zakazati pregled,pa i operaciju... Interesuje me samo jedno,kod kontraidikacija odnosno znojenja ledja i stomaka,interesuje me jel to samo prolaznog karaktera dok se organizam ne privikne ili nije ? I zanim me koliko je obilno takvo znojenje,da li moze predstavljati isti problem kao recimo i pre operacije ? Inace meni se noge,ruke i lice veoma retko znoje (tako reci samo u normalnim situacijama) ali zato ispod pazuha...kuku majko... :)
Najiskrenije hvala svima koji ovde ostavljaju komentare posle operacija,jer stvarno svima nama koji jos to nismo uradili mnogo znaci... U ostalom da nije ovog foruma tj.ove teme,pitanje je dal bih i saznao za Hiperhidrozu i njen nacin lecenja.

Imam podatke od ljudi kojima je pomogao da je Odaban sprej izvanredno resenje za pazuh

bok ljudi, ja sam iz Splita i patim cijeli život od hiperhidroze. Tako mi je drago da ste mnogi od vas uspili riješit ovaj problem. Ne znam kako da dođem u kontakt
sa osobljem gore, jeste im vi najavili posjet ili ste samo došli da se raspitate i tako dogovorili?

Вероватно се можеш оперисати у Србији али прво мораш да видиш да ли твоје социјално плаћа ту операцију у иностранству, а ако га не плаћа, онда мораш сама да је платиш.
Мада ми делује невероватно да у Хрватској нико не лечи оперативно хиперхидрозу.:think:

Znate sta,neko moje prvo iskustvo sa Perspi-Guard-om je ODLICNO :)
U situacijama kad bi menjao po 2 majice na pola sata,ja se nisam ni malo oznojio... Znaci prezadovoljan sam. Samo da ovako i ostane naravno :)
Koristi se 1-2 X u 5 dana i kazu da je 100% zastita. Znaci najiskrenije kazem vam stvarno sam prezadovoljan ovih par dana koliko ga koristim.

Zdravo svima,
Ja sam godinama unazad imala problem sa prekomernim znojenjem pazusnih jama. Operisana sam 22.5.2012. u Institutu za plucne bolesti Vojvodine - Sremska Kamenica. Nakon operacije mene nista nije bolelo, mogla sam normalno da idem na posao i da obavljam svakodnevne poslove. Znoja ispod pazuha vise nema, a cak su mi i dlanovi skroz suvi. Za sada nema kompenzatornog znojenja. Ja u Bg-u nisam mogla da dobijem uput pa sam platila operaciju. Preporucujem svima koji imaju problem sa prekomernim znojenjem da odu na operaciju jer zaista vredi! Ako imate nema pitanja, slobodno me kontaktirajte na milordnp@hotmail.com

Ja sam koristio Perspi-Guard i bio sam relativno zadovoljan,medjutim rekao bih i ja da je posle nekog vremena prestalo da deluje (na pocetku 100% efikasan,al ne i na kraju) . Tako da se i ja sad razmisljam dal da uzmem njega ponovo ili Odaban . Mada sto se tice Odaban ne znam koliko ce da kosta,jer on je oko 18$ ali + postarina...ako je neko kupovao u skorije vreme,bio bih mu zahvalan da mi kaze koliko ga je kostalo sve ukupno :)

poz svima,operaciju pazusnih jama u sremskoj kamenici imao sam prije nekih 9 mjeseci,bilo je sve hajmo reci ok,uz poneko kompenzirano znojenje,mada u zadnje vrijeme mi se poceo opet pazuh znojiti,ne u tolikoj mjeri,ali nije ni normalno,znaci kad sjedim na kafi znojim se,manje ali se znojim,dali ima neko slicno iskustvo,strah me da mi se opet ne vrati.

Back