Imam problem obilnog znojenja dlanova i tabana.Čitao sam razne teme na drugim forumima,ali konkretnog rešenja nema.Pa me zanima ima li drugih ljudi sa ovim problemom i kako su ga rešili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani, hteo bih da Vas obavestim da se na Klinici za Grudnu hirurgiju, Instituta za Plucne bolesti u Sremskoj Kamenici izvodi torakoskopska simpatektomija u cilju trajnog resavanja primarne fokalne hiperhidroze (dlanova, pazusnih jama, lica).
Operacija spada u minimalno invazivnu hirurgiju (bez velikog hirurskog reza) i jednodnevnu hirurgiju- isti dan-nekoliko sati nakon operacije se ide kuci, odmah ste sposobni za posao (nema bolovanja i rehabilitacije)
Efekat se javlja odmah nakon budjenja iz anestezije, uspeh operacije je 99% i trajan!!!!
Sa uputom za bolnicko lecenje operacija je besplatna, uz dogovor sa pacijentom o terminu za operaciju-nema lista cekanja.
Za sve dalje informacije telefon Ambulante grudne hirurgije: 021/480-5289 ili pisite na kuhajda75@neobee.net
Vas problem je resiv!!!
Kao prvo ovo je za temu dermatologijaNaidjoh slucajno na ovu temu,i kod mene ja slican problem ali ne znojenje odredjeni dijelova tijela(dlanovi,pazuh,noge itd.) nego komplet tijelo,ali samo ka pocnem da se bavim nekom fizickom aktivnoscu ne prodje ni 10-tak min. ja poprilicno mokar,to mi i nije neki problem ljeti ali zimi kako god da se obucem ne pomaze pa jos ako je temp. ispod nule pa vjetar eto bolesti.
Da li ima neko slicnih problema i jel pokusavao sta u vezi toga,ipak ne bih na operaciju.
Jos da napomenem da to traje par godina...
MOJA MAMA JE RADILA..DANAS JE DOSLA KUCI NA ISTI DAN KAD JE IMALA OPERACIJU...Interesuje me da li je neko radio ovu operaciju koja se radi u Sremskoj Kamenici?
Da li je bilo negativnih efekata?
Molim vas za odgovor, posto sam ja u dilemi da li da idem na ovu operaciju ili ne, a na jednom forumu sam procitao da pacijent u opste nije zadovoljan i da ima nekih negativnih efekata!
MOJA MAMA JE RADILA..DANAS JE DOSLA KUCI NA ISTI DAN KAD JE IMALA OPERACIJU...
MOJ BR. 0637541020
NEMA NEGATIVNIH EFEKATA
POZOVI ME PA CU TI JE DATI DA PRICAS SA NJOM !![]()