jel neko probao Prirobit preparat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam prijatelja koji se tripovao da ima hiperhidrozu, a zapravo je bio preko 95kg, a ne preterano visok, mislim da je bio nesto ispod 180.
Kada je smrsao 10ak kg-a, i smanjio stomacinu, % sala u telu a nabio kondiciju i misicnu masu, odjednom mu nestala ta "hiperhidroza".
Da li i vi, ako i ja nailazite samo na debele i utovljene ljude da pricaju da imaju hiperhidrozu leti?
Ja sam imala koleginicu i kolegu ( vitki, cak pomalo i anorekticni) koji su se stvarno znojili ( i ne samo ruke) od jutra do sutra.
Stalno su mislili da smrduckaju ( ali to je ocigledno cista voda), stalno su bili opstednuti sa mrljama ispod pazuha, vlaznim ili mokrim
dlanovima. Ne, ne mislim nikako da se samo debeli ljudi znoje.
- - - - - - - - - -
A ja pa imam kontra " problem"
Ja ne mogu da se znojim, sedim tako u sauni i dvadeset minuta i nista. Nikada ui zivotu nisam imala ni na celu
graske znoja. Valjda nije ni to zdravo. Visoka temperatura i visoka vlaznost vazduha na mene ne uticu, eventualno ne mogu bas da disem
punim olucima ( vise na skrge), ali znoj nikada i nigde.
Pa i nije da nisi u pravu, ali nema to vezePretpostavljam da fizicki nisi previse aktivna. Zvuci kontradiktorno ali sto je osoba u boljoj fizickoj formi lakse/brze se znoji.
]Pretpostavljam da fizicki nisi previse aktivna. Zvuci kontradiktorno ali sto je osoba u boljoj fizickoj formi lakse/brze se znoji[/B].
Ljudi ja sam rijesila problem znojavih dlanova bez ikakve operacije. Kupila sam uredjaj protiv znojenja ruku prije godinu dana i od tad sam druga osoba. Problemi sa znojenjem dlanova su nestali. Voljela bih da svi probaju taj uredjaj jer zaista djeluje. Cijena je zaista simbolicna u usporedbi sa kompanijama koje ih prodaju za 500e. Ako je neko zainteresovan mogu proslijediti kontakt, postoji i garancija, mogucnost da vam se vrati novac mada vjerujem da nece biti potrebe. Ovo pisem cisto iz razloga sto znam sa kakvim problemima se suocavaju svi koji imaju pojacano znojenje. Do juce sam i sama bila nezadovoljna dok nisam probala te tretmane. Zelim vam svima svu srecu i da uspijete rijesiti taj problem kao sto sam i ja. Molim vas razmislite dobro prije nego sto se odlucite na operaciju. Meni je ovo sto posto rijesilo problem, moze i vama sigurna sam.
PS ako bilo ko ima ikakvih pitanja i nedoumica rado cu odgovoriti.