Prestaje moć B92?

ima li neko, od "glasnolajavaca, neki konkretan primer za svu tu pljuvachinu na b92..........neshto kao...tada i tad su objavili NEISTINU, IZMISLILI NEKU PRICHU, SLAGALI ............ili pushtate da vam drugi "kreiraju mishljenje.....pre ce biti da je tako jer, shto bi se zamarali , ovako je lakshe

`ej, a da iskuliras malo? idi slavi 40 godina woodstock-a i ozivljavaj svoje groupy-girl uspomene

RTV koja je nekad bila ql, jer su imali muda da seru po Slobi, što se tad međ' obrazovanim narodom smatralo za dobro. Posle je zbačen Sloba, ali su oni ostali u tom tripu da su ql, i postali bljutavi i odvratni još uvek poštenoj inteligenciji, iz razloga sledećih:

1) U želji da se uvuku u dupe Evropi, forsiraju svaku politiku koja tvrdi da je Evropa super, a Srbi debili, bilo to u konkretnom slučaju tačno ili netačno.
2) U želji da se uvuku dupe onima koji sebe smatraju urbanom elitom, počeli su da promovišu "urbane" stvari. A to su razne bljutave kvazi-muzičke a pro narkomanske manifestacije, i slično. Takođe iz istih razloga promovišu homoseksualizam, pa osim što to sistematski sprovode putem informativnih emisija, trude se da im i voditelji izgledaju i zvuče kao ******.
3) U želji da zarade što više para od reklama, emituju zaglupljujuće emisije kao što je Veliki brat.

Prednosti b-92 su što promovisanjem jedne idiotske politike tera kontru drugoj, još idiotskijoj politici, i što povremeno emituje pokoju dobru seriju (South park).

:D...

Телевизија о којој се много полемише. Док једни мисле да је то најдемократскија телевизија, други би најрадије ушли у њихове просторије и вежбали "средњи век" на гузицама уредника и запослених.
Релативно нова телевизија, иако стичемо утисак да су одувек са нама

14. februara 1804 godine

Добро вече, гледате ванредне вести телевизије Б92, ја сам Горан Димитријевић, добро вече, ја сам Ивана Константиновић.

Kako televizija B92 nezvanično saznaje danas 14. februara 1804 godine, grupa huligana na čelu sa nacionalistom Đorđem Petrovićem, zvani Karađorđe, krenuli su u terorističku akciju razbijanja Osmanlijskog Carstva podstaknuti pogubljenjem njihovih nacionalističkih istomišljenika koji su pogubljeni pre izvesnog vremena pravosnažnom presudom odsecanjem glava, takozvanom: „sečom knezova”.

Đorđe Petrović – zvani KARAĐORĐE, ekstremni srpski nacionalista, vođa huligana, imenovan je za nacionalističkog komadanta, i huligani su ove 1804 godine uspostavili „Praviteljstvujući sovjet” (ustanovu koja je u direktnoj vezi sa ruskim nacionalističkim liderima„), dok je ustavni akt čija je svečana dekleracija pod naslovom ”Srpska sloboda„ koja predstavlja neprijateljski akt prema mirnom Osmanlijskom Carstvu.

:hahaha:

ada i tad su objavili NEISTINU, IZMISLILI NEKU PRICHU, SLAGALI

Тја ... нису у питању отворене лажи и неистине ... већ отворено тенденциозно извештавање ... ако ти то не смета ... ОК ... ако то ниси у стању или не желиш да приметиш онда ...

pushtate da vam drugi "kreiraju mishljenje.....pre ce biti da je tako jer, shto bi se zamarali , ovako je lakshe

хехехе ... али најјача ми је прича лика који је на Блее92 форуму добио привремени бан ... од 11 година :hahaha::hahaha::hahaha:

Иначе на Вукајлији има лепих описа за ''Блее92 модератор'' :mrgreen:

Ekipa mladih ljudi odraslih na ideji demokratije i toga da svaka strana ima pravo da se njen glas čuje.Ipak oni su mišljena da će tu svoju viziju sprovesti u delo ako neko vreme ipak samo oni budu ta strana koja sme da se čuje.Iako im je mrsko da tako siluju demokratiju zbog koje su pili batine na demonstracijama prošle decenije oni shvataju da je to sve za viši cilj jer su njih 5% glasača LDP-a ljudi misije a ljudima misije je dopušteno sve.Naravno, ponekad dozvole neki komentar koji smatra da nismo baš pećinski narod,čisto da lokalnim čedističkim lešinarima pruže džabe obrok.

-Ok ljudi,morali smo ovo da uradimo,znam,ali nemojmo baš da slavimo,nije ukusno majku mu...
-MOOLLIM??? Tebi verovatno nije žao poklane dece i žena?????
-Čekaj brate,ne pričam o tome..
-POKLANA DECA!!!
-Ali...
-POKLANA DECA!!!

:super::rotf:

Екстремистичка организација под називом Модератори Б92, настала генетским инжињерингом, њени чланови су настали као продукт пропалог експеримента укрштања гена Милоша Васића, Ненада Чанка, Наташе Кандић, Соње Бисерко и Биљане Вучо. Спајање овако лоших гена довело је до разних деформитета и менталних поремећаја као и до веома мале интелигенције и велике агресивност добијених примерака.
Међутим и поред ових недостатака код објеката је уочена добра меморија, која је вероватно настала као компензација недостатка интелигенције, тако да су се добијени примерци у почетку користили у пропагандне сврхе, понављајући стално научене флоскуле, типа, "Срби су геноцидан народ", "Република Српска је геноцидна творевина" и сл, да би касније њихову урођену агресивност користили на Форуму Б92, како би уклонили све оне ретроградне снаге, сараднике ДБ, и остале зликовце који саблажњују вернике и скрећу их са пута њиховог великог гуруа, који до својих визија долази употребом опојних дрога.

Богоугодни форумаш Б92: Гледао сам Инсајдер, пре неки дан, и сасвим је јасно да су у убиству Ђинђића учествовали Коштуница, Бакарец, Мица Трофртаљка и чланови дечијег хора Колибри.
Скептик: Али чуо сам да је и Чеда имао неке везе са криминалцима пре убиства
Богоугодни форумаш Б92: ааааааааааааа, клерофашисто, убицо, такви као ти су га убили, ти и твоји кољачи хоћете да наместите једином мислећем политичару, хоћете ви крезави и прљави, који се никада не купате да уништите нас мислећу мањину, ааааааааааа, требао је да се деси 6. октобар, да вас клерофашисте повешамо
Модератор Б92: Скептични, летиш напоље, нећу да трпим твоје увреде и простаклуке овде и твоје фашистичке изјаве и нетолеранцију

И тако скептични је излетео напоље, а остали богоугодни форумаши Б92 су могли у миру и толеранцији да наставе сучељавање мишљења.

:rotf:

Богоугодни форумаш Б92: Гледао сам Инсајдер, пре неки дан, и сасвим је јасно да су у убиству Ђинђића учествовали Коштуница, Бакарец, Мица Трофртаљка и чланови дечијег хора Колибри.
Скептик: Али чуо сам да је и Чеда имао неке везе са криминалцима пре убиства
Богоугодни форумаш Б92: ааааааааааааа, клерофашисто, убицо, такви као ти су га убили, ти и твоји кољачи хоћете да наместите једином мислећем политичару, хоћете ви крезави и прљави, који се никада не купате да уништите нас мислећу мањину, ааааааааааа, требао је да се деси 6. октобар, да вас клерофашисте повешамо
Модератор Б92: Скептични, летиш напоље, нећу да трпим твоје увреде и простаклуке овде и твоје фашистичке изјаве и нетолеранцију

Eerily accurate, sto kaze nas narod u Zagubici. Bas tako i jeste, od reci do reci, bez karikiranja.

]Kao na primer kad svaki dan nešto lažu o Koštunici[/B] a čovek ne radi ništa nego u ilegali gaji mačke.Da je malo pokretniji,pa da ih tuži za klevete,para bi se namlatio ko Dinkić.:hahaha:

au y*bote :dash:
"svaki dan neshto lazu o Koshtunici.......:roll:.......a shta..... imash li neshto konkretno...i da li zbog toga, TI, kao veliki "poznavalac informativnih medija,osudjujesh B92 zato shto objavljuju najaktuelnije vesti bez ikakvih dodatnih komentara-sugestija, gde svakom gledaocu ostavljaju prostor da sam izvede zakljuchak.......ili ti vishe odgovara da ti sve "pripreme a ti samo progutash, kao nekada RTS

Jedna zanimljiva informacija za tebe, Pobedonoscev:

Koliko se ja sećam, jedan od modova na B92 je izvesni Vladan (ili beše Vlatko?). Uglavnom, on je ekstremni jugonostalgičar iz Engleske i jednom je napisao neki post ovog tipa:

''Vi, srpski klerofašisti ste mi uništili zemlju! Jer su moji i dalmatinska obala, i slovenački Alpi, i Baščaršija, i zagorski sir!''

Za ovo poslednje mi se čini da je rekao ''zagorski sir'' al' je moguće da je pomenuo neki drugi zagorski specijalitet. Uglavnom, tu sam se baš pošteno ismejao.

Jedna zanimljiva informacija za tebe, Pobedonoscev:

Koliko se ja sećam, jedan od modova na B92 je izvesni Vladan (ili beše Vlatko?). Uglavnom, on je ekstremni jugonostalgičar iz Engleske i jednom je napisao neki post ovog tipa:

''Vi, srpski klerofašisti ste mi uništili zemlju! Jer su moji i dalmatinska obala, i slovenački Alpi, i Baščaršija, i zagorski sir!''

Za ovo poslednje mi se čini da je rekao ''zagorski sir'' al' je moguće da je pomenuo neki drugi zagorski specijalitet. Uglavnom, tu sam se baš pošteno ismejao.

Taj liči na ididedunababu, samo mi je lokacija diskutabile...:mrgreen:

au y*bote :dash:
"svaki dan neshto lazu o Koshtunici.......:roll:.......a shta..... imash li neshto konkretno...i da li zbog toga, TI, kao veliki "poznavalac informativnih medija,osudjujesh B92 zato shto objavljuju najaktuelnije vesti bez ikakvih dodatnih komentara-sugestija, gde svakom gledaocu ostavljaju prostor da sam izvede zakljuchak.......ili ti vishe odgovara da ti sve "pripreme a ti samo progutash, kao nekada RTS

:eek:..pa oni sve rade da ti upravo donese zakljucak kakv i zele da izvedes...nije objektivnost iznositi samo jednu stranu stvari i u tom pravcu gurati vest kako bi se bas izveo suporat zakljucak od pravog i objektivnog zakljucka
Pravi zakljucak ne moze da se izvede sagaledavanjem jedne strane medalje
a b92...upravo radi to.sagledava samo jednu stranu..i ne ostavlja prosotor za samostalno zakljucivanje...to se samo tako cini..oni vrlo profesionano nemcu svoj stav..da toga ljudi nisu ni svesni........ogavni su u tome...ali ogavni

osudjujesh B92 zato shto objavljuju najaktuelnije vesti bez ikakvih dodatnih komentara-sugestija, gde svakom gledaocu ostavljaju prostor da sam izvede zakljuchak

Паде ми на памет она The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist кад прочитах ово твоје ''оставља простор да сам изведе закључак'' ... јесте може бити да ... кад је реч о вестима типа цунами однео 200 000 живота или пао авион Бритиш Ервејза ...

To je citav skup neuropata i raspolucenih licnosti. Jel' Vladan onaj neki kao lekar sto priznaje samo Jugoslaviju za svoju drzavu? A gde im je onaj sto je kao nesto stalno ljut i voli da psuje, Bukovski ili tako nesto? Kakvi likovi.

Jedna od najsladjih posledica raspada SFRJ - eminentno pozeljnog dogadjaja koji se, doduse, odvijao na najgori nacin za nas, nespretne Srbe - jeste vecita ucveljenost tih likova kojima i dan-danas krenu krupne suze na oci zbog njihove Juge. Meni je super to da citam, smejem se bas onako na glas.

Interesantno je sto ti likovi zarobljeni u proslosti sebe dozivljavaju kao talas buducnosti. Takva dihotomija bi oterala u ludilo svakog ko posle Cede i Tita na ovome svetu najvise ne voli hasis.

:eek:..pa oni sve rade da ti upravo donese zakljucak kakv i zele da izvedes...nije objektivnost iznositi samo jednu stranu stvari i u tom pravcu gurati vest kako bi se bas izveo suporat zakljucak od pravog i objektivnog zakljucka
Pravi zakljucak ne moze da se izvede sagaledavanjem jedne strane medalje
a b92...upravo radi to.sagledava samo jednu stranu..i ne ostavlja prosotor za samostalno zakljucivanje...to se samo tako cini..oni vrlo profesionano nemcu svoj stav..da toga ljudi nisu ni svesni........ogavni su u tome...ali ogavni

to svakako vazi samo za one bez stava.......svako normalan, chuje vest i sam kreira stav o toj temi......znachi.......chista, integralna vest, bez dodatnih objashnjenja....i tu je, izgleda zayeb......
najtirazniji "Kurir vam lepo, vashim-"narodnim jezikom kaze;
"Uhapshen babojebac (rech je o bolesnom choveku koji je silovao staricu od 80 godina)
"Panonski ******
"Srbe ubijaju dok KFOR drka
"Stoji ispala sisa...................pa sve to sa slikom.....da se stoka raduje......

.e toga da je vama.......afera i skandala............da je hteo B92 takvu publiku objavljivali bi i takve vesti, bash tim, vama omiljenim "narodnim jezikom

Back