Prestaje moć B92?

To je citav skup neuropata i raspolucenih licnosti. Jel' Vladan onaj neki kao lekar sto priznaje samo Jugoslaviju za svoju drzavu? A gde im je onaj sto je kao nesto stalno ljut i voli da psuje, Bukovski ili tako nesto? Kakvi likovi.

Jedna od najsladjih posledica raspada SFRJ - eminentno pozeljnog dogadjaja koji se, doduse, odvijao na najgori nacin za nas, nespretne Srbe - jeste vecita ucveljenost tih likova kojima i dan-danas krenu krupne suze na oci zbog njihove Juge. Meni je super to da citam, smejem se bas onako na glas.

Interesantno je sto ti likovi zarobljeni u proslosti sebe dozivljavaju kao talas buducnosti. Takva dihotomija bi oterala u ludilo svakog ko posle Cede i Tita na ovome svetu najvise ne voli hasis.

Je li ovo mislis na Petra Lukovica? Ili Ljubomira Zivkova ?

Kakogod..

Neces pogresiti ni za jednog..

to svakako vazi samo za one bez stava.......svako normalan, chuje vest i sam kreira stav o toj temi......znachi.......chista, integralna vest, bez dodatnih objashnjenja....i tu je, izgleda zayeb......
najtirazniji "Kurir vam lepo, vashim-"narodnim jezikom kaze;
"Uhapshen babojebac (rech je o bolesnom choveku koji je silovao staricu od 80 godina)
"Panonski ******
"Srbe ubijaju dok KFOR drka
"Stoji ispala sisa...................pa sve to sa slikom.....da se stoka raduje......

.e toga da je vama.......afera i skandala............da je hteo B92 takvu publiku objavljivali bi i takve vesti, bash tim, vama omiljenim "narodnim jezikom

b92..je sa tobom odradila odlican posao

to svakako vazi samo za one bez stava.......svako normalan, chuje vest i sam kreira stav o toj temi......znachi.......chista, integralna vest, bez dodatnih objashnjenja....i tu je, izgleda zayeb......
najtirazniji "Kurir vam lepo, vashim-"narodnim jezikom kaze;
"Uhapshen babojebac (rech je o bolesnom choveku koji je silovao staricu od 80 godina)
"Panonski ******
"Srbe ubijaju dok KFOR drka
"Stoji ispala sisa...................pa sve to sa slikom.....da se stoka raduje......
.e toga da je vama.......afera i skandala............da je hteo B92 takvu publiku objavljivali bi i takve vesti, bash tim, vama omiljenim "narodnim jezikom

http://www.b92.net/tv/velikibrat/

Pre neki dan sam zapazio reklamiranje lige šampiona na RTS-u,što znači da su oni otkupili prava prenosa nakon višegodišnjeg emitovanja na B92.
Tu je i pitanje,šta je sa B92?
Nakon finansiranja od stranih donacija,izgleda da je to prestalo,pa sada moraju i oni da se snalaze i prikupljaju finansijere i traže biznismene,firme koji će da se oglašavaju preko njih a usput da im daju novac za opstanak ove tv i radio stanice,ali je izgleda to premalo da bi više dominirali u Srbiji.
Polako im odlaze i novinari,primer Rihe,za bolje uslove(pare).
Posustaje li uticaj B92 u Srbiji?

vec sam pricao o ovome

B92 je samo prosle godine napravio gubitak od 250 miliona evra

U zadnje 4 godine prave konstantan gubitak i akumulirali su ukupne gubitke od preko 600 miliona evra

Prema svim zakonima ekonomije B92 je trebao odavno da proglasi bankrot

Nijedna poslovna banka nece da im da kredit i izvadio ih je Dinkic tamo sto im je dao kredit iz budzeta Srbije.

Al i te pare ce da se potrose tako da je bankrot zagarantovan.

Predpostavljam da ce u tom trenutku kad B92 ode u stecaj, kao preduzece u stecaju da ih kupi neko od srpskih tajkuna najverovatnije Miskovic.

pare oprali, zaduzili, ispasce da i zgrada nije njihova

i..nikom nista

e, neces majci, ima da im se naplatimo po zasluzi, za sve ove godine rezimskog komesarijata

pa zgrada nije njihova

b92 nema nikakvu imovinu . ta zgrada je vlasnistvo drzave tj Narodne Banke Srbije i oni je iznajmluju po nekoj smesnoj ceni. Dao im Dinkic

Zato Dinkica nikad ne diraju z:D

Predpostavljam da ce u tom trenutku kad B92 ode u stecaj, kao preduzece u stecaju da ih kupi neko od srpskih tajkuna najverovatnije Miskovic.

Jedva cekam humoristicki momenat promene paradigme kada ce iznebuha prestati da guraju Sorosevu i krenuti sa Miskovicevom linijom.

"A ti si protiv Maksija?? Ne valja ti onaj miteleuropski stimung, ona lepota, one niske cene, ona ponuda koja pleni, produhovljuje, zanosi cula? Ne treba ti ementaler, hoces valjda uzegli kajmak? Oces na pijaci da zderes, da se valjas pod smrdljivim tezgama i loces brlju sa sugavim psima, valjda? Jel to hoces? Hoces da zderes u blatu? E PA NECE MOCI, ma trebali smo mi sestog oktobra da zatvorimo sve druge samoposluge i pijace" itd.

Jedna zanimljiva informacija za tebe, Pobedonoscev:

Koliko se ja sećam, jedan od modova na B92 je izvesni Vladan (ili beše Vlatko?). Uglavnom, on je ekstremni jugonostalgičar iz Engleske i jednom je napisao neki post ovog tipa:

''Vi, srpski klerofašisti ste mi uništili zemlju! Jer su moji i dalmatinska obala, i slovenački Alpi, i Baščaršija, i zagorski sir!''

Za ovo poslednje mi se čini da je rekao ''zagorski sir'' al' je moguće da je pomenuo neki drugi zagorski specijalitet. Uglavnom, tu sam se baš pošteno ismejao.

taj vladan je komunisticki oficir bio , i hrvat je , nije jugonostanlgicar vec samo izuzeti srbomrzac

odstampaj ovu sliku i posalji svim domacim bankama ima da te nagrade za 50 evra

102944.jpg

@Победоносцев

Nemam pojma šta je po profesiji, znam samo da je trenutno stacioniran negde u UK, čini mi se u Engleskoj. Kao i to da je on tamo jedan od najnadrkanijih i najbezobraznijih sagovornika, a moderator je. On ti je baš idealan primer cele te priče. Otprilike dođe neki lik i kaže: ''Pa znate šta, jesmo mi Srbi loši, ali mislim da nismo baš tooooooliko loši''. A ovaj momentalno uskoči i krene da ga vređa i naziva klerofašistom, radikalom, šešeljevcem, i krvolokom, i sve u svemu replicira k'o da je onaj rekao kako je trebalo napraviti još hiljadu Srebrenica po celoj Bosni, a Albance silovati, pojesti žive, pa opet silovati. Na kraju ga često i banuje. Bez zajebancije i preterivanja.

Henry Chinaski. Pročitao sam možda par njegovih postova, ali koliko videh on tamo važi za legendu. Videh da je baš onako žešće srbofobičan. I to čak i za prosek tog foruma. Psuje k'o šesnaest kočijaša i Srbi su mu otprilike krivi za sve. Tipa - tema o uraganu u jugoistočnoj Aziji, on upadne sa pričom: ''Pa ***** ti lebac, dokle više da trpimo ovaj klerofašizam i ovu svesrpsku šugavost!? Serem se u usta svim ovim bradatim, zadriglim, krezubim Srbendama, stvarno nisu normalni!'' A ovi svi: ''To care, nek si im rek'o!''

Pazi ovo:

Frustriran sam zato sto zivim sa vama u vasoj nakaznoj zemlji koju nemate nameru da civilizujete i uredite zato sto mislite velike misli kojima ste obuzeti. Svaki normalan covek je ovde frustriran. A po forumima cekam vas ideologe zla zbog koga sam frustriran da se pojavite, i onda se tu obracunavam sa vama kako znam i umem (i za sad mi dobro ide) , zato sto nemam para da kupim snajper i logisticki podrzavam primenu istog. - by Henry Chinaski

Vid'o sam i Dadu jednom tamo, to je bilo još pre nego što sam počeo da pišem ovde. Čini mi se da je tad imao nick ''Idi_Dada_Amin''. Video sam samo da je otvorio neku temu o tome kako je gubitak Kosova korisna stvar za Srbiju, ali ne sećam se kako su oni to prihvatili.

Verovatno su ga proglasili klerofašistom jer je spomenuo ''korisno'' i ''za Srbiju'' u istoj rečenici što ga čini praktično ekvivalentom Miloševića, Šešelja, i do lakata krvavog Zorana Lilića.

Poslednja izmena:
Jedva cekam humoristicki momenat promene paradigme kada ce iznebuha prestati da guraju Sorosevu i krenuti sa Miskovicevom linijom.

"A ti si protiv Maksija?? Ne valja ti onaj miteleuropski stimung, ona lepota, one niske cene, ona ponuda koja pleni, produhovljuje, zanosi cula? Ne treba ti ementaler, hoces valjda uzegli kajmak? Oces na pijaci da zderes, da se valjas pod smrdljivim tezgama i loces brlju sa sugavim psima, valjda? Jel to hoces? Hoces da zderes u blatu? E PA NECE MOCI, ma trebali smo mi sestog oktobra da zatvorimo sve druge samoposluge i pijace" itd.

miskovic je vec hteo da pazari B92 al je privremeno odustao jer je video da je B92 u ogromnim dugovima prema poveriocima i da nema sanse da ispliva

Zato se sad ceka da B92 bankrotira i ode u stecaj, jer kad preduzece ode u stecaj dugovi se brisu , tj otpisuju i obavezu njihovog vracanja eventualno imaju dotadasnji vlasnici ,dok novi vlasnik preuzima preduzece bez dinara duga

Na istu semu je SARTID oteran u stecaj da mogu da ga amerikanci preuzmu za 20 miliona dolara i bez dinara duga. A dugove sartida su vracali gradjani srbije, naravno iz budzeta.

To je citav skup neuropata i raspolucenih licnosti. Jel' Vladan onaj neki kao lekar sto priznaje samo Jugoslaviju za svoju drzavu? A gde im je onaj sto je kao nesto stalno ljut i voli da psuje, Bukovski ili tako nesto? Kakvi likovi.

Jedna od najsladjih posledica raspada SFRJ - eminentno pozeljnog dogadjaja koji se, doduse, odvijao na najgori nacin za nas, nespretne Srbe - jeste vecita ucveljenost tih likova kojima i dan-danas krenu krupne suze na oci zbog njihove Juge. Meni je super to da citam, smejem se bas onako na glas.

Interesantno je sto ti likovi zarobljeni u proslosti sebe dozivljavaju kao talas buducnosti. Takva dihotomija bi oterala u ludilo svakog ko posle Cede i Tita na ovome svetu najvise ne voli hasis.

taj lik je imao nick Henry Chinaski i bio im je jedno vreme zvezda foruma.

miskovic je vec hteo da pazari B92 al je privremeno odustao jer je video da je B92 u ogromnim dugovima prema poveriocima i da nema sanse da ispliva

Zato se sad ceka da B92 bankrotira i ode u stecaj, jer kad preduzece ode u stecaj dugovi se brisu , tj otpisuju i obavezu njihovog vracanja eventualno imaju dotadasnji vlasnici ,dok novi vlasnik preuzima preduzece bez dinara duga

Na istu semu je SARTID oteran u stecaj da mogu da ga amerikanci preuzmu za 20 miliona dolara i bez dinara duga. A dugove sartida su vracali gradjani srbije, naravno iz budzeta.

imaj malo obzira i milosti i smanji malo dozivljaj kada pises bilo sta o stecaju bb92, vidis da histericna vristi po temi kao nenormalna i da je na ivici nervnog sloma, propade joj proslava 40 godina woodstoka koji je posetila sa punih 32 godine

a i ybg, ako odu sve maskote sa foruma bice i ovde posle jednoumlje, dzaba ti

Tipa - tema o uraganu u jugoistočnoj Aziji, on upadne sa pričom: ''Pa ***** ti lebac, dokle više da trpimo ovaj klerofašizam i ovu svesrpsku šugavost? Serem se u usta svim ovim bradatim, zadriglim, krezubim, Srbendama, stvarno nisu normalni.'' A ovi svi : ''To care, nek si im rek'o!''

E to to. Henry Chinaski. Hahaha!

Posto te fore verovatno bas nemaju dobru prodju u stvarnosti, potreban im je internet-zabran gde sebi mogu da daju oduska, da potenciraju svoje pravo ja, da se iseru u usta svim tim Srbima. I onda su im neistomisljenici u toj internet-oazi i hasisarskom Sangri-La dobro dosli k'o krme u Teheranu.

Sada mi njihov forum zvuči kao rajska bašta....možda pokušam da se okušam, ali prvo da se naduvam, pa krećem u boj...

Otvori temu 'Srbiju treba ukinuti!' i samo udri. Ali ostro, nemoj da stedis, udri bandu srpsku gibanicarsku onako k'o da su ti didu iz "vrazije divizije" streljali. Kazi da su glupi, zadrti, ruzni, spori, tromi, kvarni, kradljivi, nazadni, krvolocni, pokvareni, nenormalni i na svaki nacin odvratni, i da bi sebi najradje svu kosu pocupala jer te je sramota sto si 'srpkinja' (mada ne pristajes na etnicke predrasude. osim po pitanju Srba).

Doguraces mozda i do dan-dva clanstva. Al' namirisace te na kraju

Poslednja izmena od moderatora:
=zadovoljni kupac;10748710]imaj malo obzira i milosti i smanji malo dozivljaj kada pises bilo sta o stecaju bb92, vidis da histericna vristi po temi kao nenormalna i da je na ivici nervnog sloma, propade joj proslava 40 godina woodstoka koji je posetila sa punih 32 godine[/B]

ti bash precenjujesh svoje preskromne mentalne sposobnosti, zao mi je shto ti bash ne ide od ruke da me naljutish......na protiv..........moje raspolozenje prema tebi ide od sazaljenja do bagog gadjenja :lol::lol::lo
ps. Chak i da sam bila na Vudstoku sa 32, razlog vishe da "pljujesh jer, tebi su kriterijum postavili tvoji roditelji koji su u t vreme "djipali po seoskim vasharima i sindikalnim proslavama
l
:
a i ybg, ako odu sve maskote sa foruma bice i ovde posle jednoumlje, dzaba ti

mozesh biti spokojan........u vecini ste.........ovde, trenutno preovladava maloumlje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
ne, draga moderatorko..........moje vaspitanje i moje obrazovanje je mene opredelilo da ne gledam Pink i ne slusham Fokus radio i naravno,,,,,,,,,ne koristim Kurir ni vatru da potpalim

zamisli i mene moje....i pored nabrojanih medija..na mom spisku je i b92:D:D.jer koliko su nabrojani mediji na jednu stranu...toliko je b92 zabludeo na drugu
a vatru ne moram da potpaljujem ni sa Kurirom a ni sa ostalim glasililma...jer to ni ne znam da radim....ceo zivot imam centralno grejanje Fokus radio ni ne znam sta je...niti me interesuje, a Pink ne zaobidjem ako ima dobar film.....i dalje tvrdim b92 je odlicno uradilo posao i sa tobom..a bome i sa ljudima koji misle da ih je vaspitanje i obrazovanje opredelilo da ne gledaju pink i sve ostalo nabrojano..i da zbog toga imaju epitet urbane rock and roll demokraticne i evropejske face......hups zaboravila sam i reformisticke..i da znaju sve najbolje i da pripadaju pravoj Srbiji
Ta nesrecna prica o dve Srbije plasirane od b92..toliko je nesrecna i narucena..da mi prosto nije jasno kako uz silno vaspitanje obrazovanje i objektivnost nisi to ukapirala

Back