@Победоносцев
Nemam pojma šta je po profesiji, znam samo da je trenutno stacioniran negde u UK, čini mi se u Engleskoj. Kao i to da je on tamo jedan od najnadrkanijih i najbezobraznijih sagovornika, a moderator je. On ti je baš idealan primer cele te priče. Otprilike dođe neki lik i kaže: ''Pa znate šta, jesmo mi Srbi loši, ali mislim da nismo baš tooooooliko loši''. A ovaj momentalno uskoči i krene da ga vređa i naziva klerofašistom, radikalom, šešeljevcem, i krvolokom, i sve u svemu replicira k'o da je onaj rekao kako je trebalo napraviti još hiljadu Srebrenica po celoj Bosni, a Albance silovati, pojesti žive, pa opet silovati. Na kraju ga često i banuje. Bez zajebancije i preterivanja.
Henry Chinaski. Pročitao sam možda par njegovih postova, ali koliko videh on tamo važi za legendu. Videh da je baš onako žešće srbofobičan. I to čak i za prosek tog foruma. Psuje k'o šesnaest kočijaša i Srbi su mu otprilike krivi za sve. Tipa - tema o uraganu u jugoistočnoj Aziji, on upadne sa pričom: ''Pa ***** ti lebac, dokle više da trpimo ovaj klerofašizam i ovu svesrpsku šugavost!? Serem se u usta svim ovim bradatim, zadriglim, krezubim Srbendama, stvarno nisu normalni!'' A ovi svi: ''To care, nek si im rek'o!''
Pazi ovo:
Frustriran sam zato sto zivim sa vama u vasoj nakaznoj zemlji koju nemate nameru da civilizujete i uredite zato sto mislite velike misli kojima ste obuzeti. Svaki normalan covek je ovde frustriran. A po forumima cekam vas ideologe zla zbog koga sam frustriran da se pojavite, i onda se tu obracunavam sa vama kako znam i umem (i za sad mi dobro ide) , zato sto nemam para da kupim snajper i logisticki podrzavam primenu istog. - by Henry Chinaski
Vid'o sam i Dadu jednom tamo, to je bilo još pre nego što sam počeo da pišem ovde. Čini mi se da je tad imao nick ''Idi_Dada_Amin''. Video sam samo da je otvorio neku temu o tome kako je gubitak Kosova korisna stvar za Srbiju, ali ne sećam se kako su oni to prihvatili.
Verovatno su ga proglasili klerofašistom jer je spomenuo ''korisno'' i ''za Srbiju'' u istoj rečenici što ga čini praktično ekvivalentom Miloševića, Šešelja, i do lakata krvavog Zorana Lilića.