Prestaje moć B92?

alergicna:
moje vaspitanje i moje obrazovanje je mene opredelilo da ne gledam Pink

Ovo je ključno! Tvoje vaspitanje i obrazovanje te je držalo podalje od... ah... ne smem ni da izgovorim... tu... tu... tur... turbo... turbo-folka. (AAA! FUJ!)

U suprotnom bi ti verovatno večeras ovde pisala ode do lakata krvavom Zoranu Liliću.

Пресретач:
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=57

Uf, brate, što ne naprave neku igru u kojoj je finalni boss konglomerat ove četiri likuše.

Kako bih ja to igrao, makar i da je golo ***** igra, samo da mi se pruži prilika da ih tamanim k'o bubašvabe.

Ovo je ključno! Tvoje vaspitanje i obrazovanje te je držalo podalje od... ah... ne smem ni da izgovorim... tu... tu... tur... turbo... turbo-folka. (AAA! FUJ!)

U suprotnom bi ti verovatno večeras ovde pisala ode do lakata krvavom Zoranu Liliću.

Uf, brate, što ne naprave neku igru u kojoj je finalni boss konglomerat ove četiri likuše.

Kako bih ja to igrao, makar i da je golo ***** igra, samo da mi se pruži prilika da ih tamanim k'o bubašvabe.

http://www.b92.net/tv/najava.php?id=526 :super:

Ne rugaj se zrtvama brzopalanackog kasapina Lilica :( Sta mislis, od cega mu onakvi bujni brkovi? E pa reci cu ti ja - od krvi nesrpske nejaci.

_39176296_lilicap203.jpg

Zato su mu sad brkovi opali, kad je evroatlantska alijansa stala na kraj srpskom klanju -

0901sm_ocp_w222_h351.jpg

Otvori temu 'Srbiju treba ukinuti!' i samo udri. Ali ostro, nemoj da stedis, udri bandu srpsku gibanicarsku onako k'o da su ti didu iz "vrazije divizije" streljali. Kazi da su glupi, zadrti, ruzni, spori, tromi, kvarni, kradljivi, nazadni, krvolocni, pokvareni, nenormalni i na svaki nacin odvratni, i da bi sebi najradje svu kosu pocupala jer te je sramota sto si 'srpkinja' (mada ne pristajes na etnicke predrasude. osim po pitanju Srba).

Doguraces mozda i do dan-dva clanstva. Al' namirisace te na kraju, ko esesovac Jevrejce u podrumu.

u poslednje vreme , citam im forum s vremena na vreme cisto zabave radi, nesto se cudno sa njima desava

poceli su da bivaju samokriticni. da pljuju tadica dinkica a bogami i cedu za lopovluk dzipove i letovanja u inostranstvu na visokoj nozi

poceli su da bivaju, sto bi reko njihov guru vladan sa onoga foruma, sve vise srBovi .... :eek: :zcepanje:

ti bash precenjujesh svoje preskromne mentalne sposobnosti, zao mi je shto ti bash ne ide od ruke da me naljutish......na prov..........moje raspolozenje prema tebi ide od sazaljenja do bagog gadjenja :lol::lol::lol:

mozesh biti spokojan........u vecini ste.........ovde, trenutno preovladava maloumlje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

pa eto to je odlika b92...ako nemislis kao oni...onda si malouman.....toliko o toj televiziji i njenim simpatizerima koji sebi daju za pravo da iznose samo onu istinu za koju oni misle da je prava
obavezno je gledam cisto da znam sta zeli da plasira....i mnogo puta sam se nasmejala...bas tuzno...medij koji je nekada imao predznak jedinog istinskog i objektivnog se pretvorio u masineriju i svoju negaciju...sramotni su...poprilicno i smesni u tim svojim nastojanjima

vedete b92 foruma dugogodisnje su se razocarale u ceo taj neoliberalnodjindjicevskotadicevski projekat katarze i denacifikacije srbije i srBova kako oni to vole da kazu zato imaju jako malo diskusija u svom zabranu u poslednje vreme

cak , sta vise, na ekonomskom podforumu im je glavna tema predstojeci bankrot Srbije z:D

e al ovo sve otislo do djavola kad su na b92 i u Blicu poceli da kritikuju Tadica i njegovu vladu z:D

Pazi danasnju tj sutrasnju naslovnicu nedeljnog izdanj BLIC-a z:D

Ova vlada je nesposobna za reforme
Autor: Vladimir Spasić | Foto: FoNet | 15.08.2009. - 22:00

vlada-v.jpg

sto znaci da sugerisu ako imamo nesposobnu vladu za reforme da je treba jelte, menjati z:D

:dontunderstand::dontunderstand:
shta si hteo da kazesh?

Малограђанштина и кич, ето шта сам хтео да кажем, а многе даме се угледају на јунакиње из те ТВ серије .
А о Великом брату то је већ за психолога, а о Милионеру погледај серију "Мућке" шта каже Дел Бој, односно шта мисле аутори те серије о британском квизу Милионер. :hahaha1:

Toplo preporučujem Radio Krajinu...Jesen šara šumom iznad sela.....Bol bolujem umrijet ću ti seko, volim Liku, a Lika daleko....uh!

U mojoj kući se sluša i gleda samo ''Dugino poselo''!

Puši, pije, i gleda serije.
A za pos'o ni briga je nije.

Da li lola biti, ili se ženiti.
Ako nema pravih žena, ne treba ni savremena.

Ima i neki deo gde se pominje muža krava daljinskim.

U mojoj kući se sluša i gleda samo ''Dugino poselo''!

Ima i neki deo gde se pominje muža krava daljinskim.

:rotf::rotf::rotf:...heheheh Nedjo...al on je covek tako iskreno srecan:D

zamisli i mene moje....i pored nabrojanih medija..na mom spisku je i b92:D:D.jer koliko su nabrojani mediji na jednu stranu...toliko je b92 zabludeo na drugu
Fokus radio ni ne znam sta je...niti me interesuje, a Pink ne zaobidjem ako ima dobar film.....i dalje tvrdim b92 je odlicno uradilo posao i sa tobom..a bome i sa ljudima koji misle da ih je vaspitanje i obrazovanje opredelilo da ne gledaju pink i sve ostalo nabrojano..i da zbog toga imaju epitet urbane rock and roll demokraticne i evropejske face......hups zaboravila sam i reformisticke..i da znaju sve najbolje i da pripadaju pravoj Srbiji
Ta nesrecna prica o dve Srbije plasirane od b92..toliko je nesrecna i narucena..da mi prosto nije jasno kako uz silno vaspitanje obrazovanje i objektivnost nisi to ukapirala

pokushavash da svoje zapazanje predstavish kao opshte priznato pravilo, do dushe.........nisi prva koja njima pripisujesh podelu na dve Srbije..........to je poznata stvar, chak mnogo pre nego shto je B92 post ao toliko popularan i to samo govori o tvom nametnutom mishljenju o njima jer, do sad, ni jednim jedinim primerom nisi pokazala shta to kod njih ne valja
da li tvoja glavna zamerka "lezi u izvrsnom istrazivachkom serijalu "INSAJDER" gde su suvim chinjenicama, uz "zive sagovornike, dotakli veoma osetljive i vama ne omiljene teme...........ili shta konkretno :dontunderstand:

a vatru ne moram da potpaljujem ni sa Kurirom a ni sa ostalim glasililma...jer to ni ne znam da radim....ceo zivot imam centralno grejanje
ova "dubokoumna konstatacija je vishe nego tuzna........a moglo bi se o tome josh svashta reci,,,,,,,,,,:dash::dash:

[/U]
pa eto to je odlika b92...ako nemislis kao oni...onda si malouman.....toliko o toj televiziji i njenim simpatizerima koji sebi daju za pravo da iznose samo onu istinu za koju oni misle da je prava
obavezno je gledam cisto da znam sta zeli da plasira....i mnogo puta sam se nasmejala...bas tuzno...medij koji je nekada imao predznak jedinog istinskog i objektivnog se pretvorio u masineriju i svoju negaciju...sramotni su...poprilicno i smesni u tim svojim nastojanjima

zaista TUZNO

Pre neki dan sam zapazio reklamiranje lige šampiona na RTS-u,što znači da su oni otkupili prava prenosa nakon višegodišnjeg emitovanja na B92.
Tu je i pitanje,šta je sa B92?
Nakon finansiranja od stranih donacija,izgleda da je to prestalo,pa sada moraju i oni da se snalaze i prikupljaju finansijere i traže biznismene,firme koji će da se oglašavaju preko njih a usput da im daju novac za opstanak ove tv i radio stanice,ali je izgleda to premalo da bi više dominirali u Srbiji.
Polako im odlaze i novinari,primer Rihe,za bolje uslove(pare).
Posustaje li uticaj B92 u Srbiji?

Presusilo,brate,presusilo!:whistling:

Дај Боже да им ослаби утицај, овде на Чукарици бисмо славили недељу дана. :D

A,bogami i u komsiluku!

:lol::lol::lol:

Izgubili su LS,ali B92 ce prenositi Ligu Evrope...

S konja na magarca!:mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

[/B]
pokushavash da svoje zapazanje predstavish kao opshte priznato pravilo, do dushe.........nisi prva koja njima pripisujesh podelu na dve Srbije..........to je poznata stvar, chak mnogo pre nego shto je B92 post ao toliko popularan i to samo govori o tvom nametnutom mishljenju o njima jer, do sad, ni jednim jedinim primerom nisi pokazala shta to kod njih ne valja
da li tvoja glavna zamerka "lezi u izvrsnom istrazivachkom serijalu "INSAJDER" gde su suvim chinjenicama, uz "zive sagovornike, dotakli veoma osetljive i vama ne omiljene teme...........ili shta konkretno :dontunderstand:

ova "dubokoumna konstatacija je vishe nego tuzna........a moglo bi se o tome josh svashta reci,,,,,,,,,,:dash::dash:

stvarno nemam nameru da se sa tobom oko toga naganjam da li sam ja moje misljenje htela da plasiram kao opste priznato pravilo:dontunderstand:
ja sam iznela svoje misljenje oko b92.......a primeri oko njene neobjektivnosti su toliko puta prezvakani
i na 10-ine postova sam napsila....da me stvarno vise mrzi da stalno iznosim primere
nadji temu AJMO O OBJEKTIVNOSTI.. pa citaj...da se ponavljam nemam vremena..niti zelim
a oko mog paljenja vatre kurirom..pa nije mi jasno kako ne shvatas to je bilo malo zezanje na racun
MOJE OBRAZOVANJE I VASPITANJE... uuuuuuuu jeeeeeeeee:super:

Па који случај је процесуиран од чувених истраживача у изврсном истраживачком серијалу Инсајдер ?
Мада не могу да не похвалим новинарски рад водитељке серијала, али то је далеко од правог истраживачког новинарства јер резултати тог рада су једнаки 0 ( нули ).

Малограђанштина и кич, ето шта сам хтео да кажем, а многе даме се угледају на јунакиње из те ТВ серије .
А о Великом брату то је већ за психолога, а о Милионеру погледај серију "Мућке" шта каже Дел Бој, односно шта мисле аутори те серије о британском квизу Милионер. :hahaha1:

serije ne gledam .......i potpuno se slazem s'tobom kada je rech o "damama koje se identifikuju sa likovima iz serija ili estrade :dash:

Milioner redovno gledam, kao i vecinu kvizova, moram da priznam da ne Zeljkovic izludjuje sa svojim prichama i reklamama (hrvatski Milijunash je bio mnogo bolji, Tarik Filipovic je sjajno vodio taj kviz)

Mucke obozavam, Del boj je moj omiljeni lik.....kao i nash dragi kolega sa tim nikom :lol::lol::lol:

ps.Sigurna sam da, sve ovo shto smo nabrojali nije razlog za toliku pljuvachinu te televizije
ovde im se najvishe zamera ISTINA a ne ove "limunade

Pre neki dan sam zapazio reklamiranje lige šampiona na RTS-u,što znači da su oni otkupili prava prenosa nakon višegodišnjeg emitovanja na B92.
Tu je i pitanje,šta je sa B92?
Nakon finansiranja od stranih donacija,izgleda da je to prestalo,pa sada moraju i oni da se snalaze i prikupljaju finansijere i traže biznismene,firme koji će da se oglašavaju preko njih a usput da im daju novac za opstanak ove tv i radio stanice,ali je izgleda to premalo da bi više dominirali u Srbiji.
Polako im odlaze i novinari,primer Rihe,za bolje uslove(pare).
Posustaje li uticaj B92 u Srbiji?

pa j b g kad ih mi ne finansiramo kao rts
moraju ljudi sami da se snalaze

stvarno nemam nameru da se sa tobom oko toga naganjam da li sam ja moje misljenje htela da plasiram kao opste priznato pravilo:dontunderstand:
ja sam iznela svoje misljenje oko b92.......a primeri oko njene neobjektivnosti su toliko puta prezvakani
i na 10-ine postova sam napsila....da me stvarno vise mrzi da stalno iznosim primere
nadji temu AJMO O OBJEKTIVNOSTI.. pa citaj...da se ponavljam nemam vremena..niti zelim
a oko mog paljenja vatre kurirom..pa nije mi jasno kako ne shvatas to je bilo malo zezanje na racun
MOJE OBRAZOVANJE I VASPITANJE... uuuuuuuu jeeeeeeeee:super:

hajde ti lepo meni reci koji je to medij u srbiji objektivan

serije ne gledam .......i potpuno se slazem s'tobom kada je rech o "damama koje se identifikuju sa likovima iz serija ili estrade :dash:

Milioner redovno gledam, kao i vecinu kvizova, moram da priznam da ne Zeljkovic izludjuje sa svojim prichama i reklamama (hrvatski Milijunash je bio mnogo bolji, Tarik Filipovic je sjajno vodio taj kviz)Mucke obozavam, Del boj je moj omiljeni lik.....kao i nash dragi kolega sa tim nikom :lol::lol::lol:

ps.Sigurna sam da, sve ovo shto smo nabrojali nije razlog za toliku pljuvachinu te televizije

:rotf::dash:.tipicno za simpatizere b92..a i utakmice i uopste sport HRT bolje prenosi..nekako su svi lepsi a i komentatri su im super:zcepanje: a ne ko ovi nashi
cccccc...tako tipicno

ajde ti lepo meni reci koji je to medij u srbiji objektivan

Haha, sta to bi?

Pod pritiskom klerofasistickih elemenata i crnih trojki interneta nastupilo je povlacenje sa prve linije odbrane "B92 govori istinu, vi ste stoka glupa koja nista ne razume" na sledecu kotu oznacenu na vojnim mapama "ma svi lazu, svi su isti, sta ocete bre".

Ocekuje se skora kapitulacija Generala Lera i hapsenje Verana Matica i ostalih sluga okupatora.

Milioner redovno gledam, kao i vecinu kvizova, moram da priznam da ne Zeljkovic izludjuje sa svojim prichama i reklamama (hrvatski Milijunash je bio mnogo bolji, Tarik Filipovic je sjajno vodio taj kviz)

Mucke obozavam, Del boj je moj omiljeni lik.....kao i nash dragi kolega sa tim nikom :lol::lol::lol:

ако мислиш да је истина оно што волиш да чујеш онда ОК......

ако си кажеш образована особа прати мало и друге....
лажу и они углавном мање или више....
па демократски потражи ИСТИНУ негде између....

Back